Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaşa veya abime herneyse çok teşekkür ediyorum. Birkaç ihtiyacım vardı. Onları karşıladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin vicdanı kendine, millet öyle yapıyor diye ben kendimi değiştirmem doğru bildiğim yolda yürürüm, olaya çokta materyalist bakmıyorum ben herşeyin bir madde karşılığı olmak zorunda değil. Belirttiğiniz kişileri şikayet butonunu kullanarak mesajlarını sildirebilir gerekirse ceza almasını sağlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Mayıs 2015; 16:12:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

gümrük vergisine girmeyen (kablosuz+oyun) kulaklık tavsiyesi alabilirmiyim.
    almış kullanmış ve indirim durumunu gözeterek..teşekkürler

Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless Gaming Headset v2

• Yurtdışından alışveriş hakkında bilgi edinmeye çalışırken buldum bu konuyu ve gerçekten kusursuz bir şekilde anlatmışsınız her şeyi. Çok teşekkürler Murat hocam.

Yurtdışından alışverişlerde kesin başımıza bir iş gelir diye hep öcü olarak baktığımız olay hakkında insanların içini rahatlatmışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 13 Mayıs 2015; 17:18:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Yurtdışından alışveriş hakkında bilgi edinmeye çalışırken buldum bu konuyu ve gerçekten kusursuz bir şekilde anlatmışsınız her şeyi. Çok teşekkürler Murat hocam.

Yurtdışından alışverişlerde kesin başımıza bir iş gelir diye hep öcü olarak baktığımız olay hakkında insanların içini rahatlatmışsınız.

Ne öcüsü hocam 1 numaralı alışveriş yeriniz olacak özellikle ciddi ve kaliteli parça alışlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Yurtdışından alışveriş hakkında bilgi edinmeye çalışırken buldum bu konuyu ve gerçekten kusursuz bir şekilde anlatmışsınız her şeyi. Çok teşekkürler Murat hocam.

Ne öcüsü hocam 1 numaralı alışveriş yeriniz olacak özellikle ciddi ve kaliteli parça alışlarında.

Aynen hocam, özellikle işlemci ve ekran kartı gibi OEM parçalar'da ciddi fiyat farkı var görünüşe göre. Yalnız bunlara vergi eklendiğinde ne kadara geliyor onu henüz hesaplayacak kadar bilgi sahibi olamadım. Örneğin linkini verdiğiniz i5 4690K işlemciyi getirmek istediğimizde bize her şey dahil maliyeti ne olur acaba merak ediyorum.

• quote:

Aynen hocam, özellikle işlemci ve ekran kartı gibi OEM parçalar'da ciddi fiyat farkı var görünüşe göre. Yalnız bunlara vergi eklendiğinde ne kadara geliyor onu henüz hesaplayacak kadar bilgi sahibi olamadım. Örneğin linkini verdiğiniz i5 4690K işlemciyi getirmek istediğimizde bize her şey dahil maliyeti ne olur acaba merak ediyorum.

Tekil alacaksan vergi ekleyince hemen hemen aynı oluyor o yüzden komple pc toplamanızı öneririm. Bunu ilk sayfaya koyacağım zaten yakınıma topladık gelsin herşey halledelim bir bir anlatacağım olayı ama kabataslak 800 lira en az karı var tr ye göre ve çok kaliteli parçalar aldı çünkü oranın düşük seviyesi bizim en üst seviyemiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Mayıs 2015; 17:53:25 >

• Hmm anladım hocam, evet söylediğiniz gibi herşey geldikten sonra onlarında ayrı ayrı ve toplam fiyatlarını vergi dahil olarak eklerseniz çok güzel olur benim gibi hiç bilgisi olmayan insanlar için.

Aynen haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 13 Mayıs 2015; 17:55:50 >
  • Anker 8200DPI Mouse gördüm bugün. 30$'a gayet güzel duruyor. G502'nin de yarısı kadar fiyatı olunca dikkatimi çekti. LİNK'teki mouse. G402'den de 12$ daha uygun fiyatlı ve 2 kat DPI değerine sahip. (ADNS 9800 sensör var) Ne dersiniz?
  • Dur sana bu konuda iyi olan birisini çağırayım.

• Arkadaşlar 100$lık bir saat ve 100$ lık bir traş makinası almak istiyorum var mıdır önerisi olan saatte seiko veya citizen traş makinasında panasonic düşünüyorum ikisine hersey dahil 240 dolar falan verebilirim var mıdır önerisi olan

• Bean boozled
    İsteyen arkadaşlar ile toplanıp (kargo uygun olsun diye) alalım iyi eşşek şakası olur.

Mobildeyim türkiyeye gönderim var mı yok mu bakamıyorum ama almak isteyen olursa ebayden de bakabiliriz.

Harry Potterdaki şekerlemeler aklıma geldi hep istemişimdir böyle bişeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: a339573

Arkadaşlar 100$lık bir saat ve 100$ lık bir traş makinası almak istiyorum var mıdır önerisi olan saatte seiko veya citizen traş makinasında panasonic düşünüyorum ikisine hersey dahil 240 dolar falan verebilirim var mıdır önerisi olan

Citizen ile Panasonic tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bir konu olmuş. Tebrikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gümrükte vergi sorunu yaratmayacak çizim tableti önerebilir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

quote:

Orijinalden alıntı: a339573

Arkadaşlar 100$lık bir saat ve 100$ lık bir traş makinası almak istiyorum var mıdır önerisi olan saatte seiko veya citizen traş makinasında panasonic düşünüyorum ikisine hersey dahil 240 dolar falan verebilirim var mıdır önerisi olan

Citizen ile Panasonic tavsiye ederim.

Seikonun çok iyi modellerini TR ye göndermiyor amazon Citizene bakmadım ,saat olarak tommy veya nautica bakabilirsin onların çoğu geliyor ülkeye genede zaman zaman değişiyor tedarikçiler daha birçok saat markası var ama uygunlar bunlar ,traş makinesi olarak panasonic iyidir lakin bazı cilt itplerinide tahriş ettiğini duydum herkese yaramayabiliyor.

• Qck massin tr ye gonderileni varmi mobilde bakamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

mantıksız düşünüyorsun.zorla alıp satma değil olay bir ürünün kalitesini kullanmadan anlayamazsın.diyelim ben 15 dolara bir ürün aldım.hoşuma gitmedi.adama tekrar kargo ile göndersem zaten bu kadar tutacak.ama böyle kalitesiz yarım yamalak çalışan bir ürüne de 1 lira bile olsa para vermeyi istemem.bence kısmi iade olmalı.iki tarafı da mağdur etmeyen.

Çok mantıklıymış gibi düşüyorsunuz. Ama atladığınız küçük bir nokta var. Bu nokta da bu olayı gerçekleştirdiğiniz sırada yaptığınız şeyin ne olduğunu, nereden olduğunu unutmanız. Yurtdışından ürün aldığınızı unutuyorsunuz.

1. Satıcı size sahte ürün göndermediği sürece ürünü beğenmemek gibi bir lüksünüz yok. Gelen ürün beklentilerinizi karşılamadıysa oynadığınız kumarı kaybetmişsiniz demektir. Bir daha o üründen almazsınız olur biter. Sizin ürünü beğenmemeniz satıcıyı niye bağlasın? Adam söz verdiği, sayfasında tanıttığı ürünü yolladıktan sonra buna hakkınız yok. Ha kargo bedelini karşılarım dedikten sonra zaten sorun yok.

2. Kargo ücreti ürünün ücretinden daha pahalı yada ona yakın olan ürünleri satın alırken, elbette bunun geri dönüşünü hesaplamak durumundasınız. Bir problem yaşarsam ve geri yollamam gerekirse buna değer mi yada değmez mi diye önce bir düşüneceksiniz. Ardından ya alayım gitsin, sorun olursa canım sağolsun diyebiliyorsanız alacaksınız. Diyemiyorsanız satın almayacaksınız. Böylece gelip burada polemik yaratmak durumunda kalmazsınız.

Kısaca satın aldığınız ürünleri YURTDIŞINDAN satın aldığınızı, aklınızdan çıkartmayacaksınız. İşinize geliyorsa alacak, gelmiyorsa almayacaksınız. 80 milyon insanın içinde yurtdışından alışveriş yapan sadece bizler mi akıllıyız?
    Hatta şimdi aklıma geldi. Sanalpazardan 7-8 TL'ye bir bıçak bileyici almıştım. Ürün geldi ve bir de baktım ki resmen oyuncak gibi. Tam olarak işte Çin Malı denen şey budur diye ders verilebilecek bir ürün. İade etsem yanlış hatırlamıyorsam 6 TL mi ne kargo ücreti çıkıyordu. Ben de bıçaklarını belki başka bir şekilde kullanabilirim diye attım bir köşeye duruyor. Adamın bir suçu yok ki. Suç, bu kadar ucuz bir şeyden kalite bekleyen bende.
    Yani sadece yurtdışı değil, yurtiçi alışverişlerde de geçerli bir durum.

Belki yanlış anlayacak arkadaşlar olabilir diye yeniden tekrarlamakta yarar görüyorum. Bu durum sadece düşük fiyatlı ürünlerde geçerli. Pahalı ürünler için bir sözüm yok.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.