Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bazen şu konuyu gerçekten kapatmanı istiyorum, gelen insanları ve düşüncelerini, olaylara bakış açılarını gördükçe.. Bizim millete iyilik pek yaramıyor açıkçası.

Pek değil hiç yaramıyor ,yardım ediyosun birden canavara dönüşüp hem yardım yapana hemde yardım yaptığın konuya zarar veriyolar o yüzden ben burda kimseyle bişey paylaşmam yada yapmam yaşınız biraz ilerleyince sizlerde zaten anlayacaksınız durumu konuyu açan arkadaş heves etmiş yapmış yaşından dolayı oda bırakır 1 2 seneye zaten heves bunlar hep ,bu hevesler hep buradaki ölücülere bide Dh ye yarıyor dh bu konular sayesinde ayakta ve hit alıyor ,murat arkadaşa ne faydası varki.

Herşey karşılıklı yapılmaz. Karşılıksız yapılan şeyler de vardır. Forum ve paylaşım, herkes için bir heves değildir. Ben 1999'dan beri forumların içindeyim. Çünkü paylaşmayı seviyorum. Bildiğim bir konuda hiç tanımadığım birisine yardımcı olmak, bilmediğim birçok konuyu başka arkadaşların yazdıklarından öğrenmek benim için paradan yada fayda diye bahsettiğiniz şey neyse ondan çok daha kıymetli. Forumlardaki üyelerin %90'ı sadece gelir istediğini alır gider. Bir daha ihtiyacı olmazsa kapıdan bile girmez. Bunların yarısından fazlası da bırakın teşekkür etmeyi yazdığınız mesaja "oldu, sorun çözüldü yada olmadı, işe yaramadı" şeklinde 2 kelimeyle de olsa cevap bile vermez. Böyle kişileri kastetmiyorum tabiki. Gerçekten paylaşım yapmayı sevenleri kastediyorum.
    Tabi bir de sinirlerinizi zorlayacak, sabır taşınızı çatlatmaya odaklı kişiler de var. Bazen öyle bir noktaya gelirsiniz ki çeker gidersiniz. Ama ruhunuz eğer paylaşımın tadını bir kere aldıysa dönüp dolaşıp yine forumlara geri dönersiniz.

• Bu ürünü used olarak almayı düşünüyorum.Bir sorun yaşar mıyım ?. Sadece paketinin hasarlı olduğunu belirtmişler.
  • Bos post gibi olucak qck mass trvye ginderim yapan varmi ? Mobilde bakamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00FB45YFQ/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Bu ürünü used olarak almayı düşünüyorum.Bir sorun yaşar mıyım ?. Sadece paketinin hasarlı olduğunu belirtmişler.

Amazon kullanılmış her ürünü türkiyeye göndermiyor. Sellerdan almak gibi bir hataya düşmeyin kargo fiyatları biraz canınızı yakabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: onixo

quote:

Orijinalden alıntı: knight0fheaven

http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00FB45YFQ/ref=dp_olp_used?ie=UTF8&condition=used

Bu ürünü used olarak almayı düşünüyorum.Bir sorun yaşar mıyım ?. Sadece paketinin hasarlı olduğunu belirtmişler.

Amazon kullanılmış her ürünü türkiyeye göndermiyor. Sellerdan almak gibi bir hataya düşmeyin kargo fiyatları biraz canınızı yakabilir

12$ kargo görünüyor.Bunun dışında birşey ödüyormuyuz ?Ürün sadice kutusuz kullanılmamış sanırım.Bir sıkıntı çıkarsa iade edebilirmiyiz ?

Öbür türlü 115$ + vergi ile fiyat 1.5 2 katına çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knight0fheaven -- 14 Mayıs 2015; 11:14:33 >

• knight0fheaven kullanıcısına yanıt
    Kargo fiyatı iyiymiş, iadeye gelirsek yurtdışı iade biraz kasvetli bir şey, iade edeceğiniz ürünün kargosunu size ödetebilirler

• öncelikle konuda emeği geçen herkese teşekkürler çok yararlı olmuş.
    soruma geçersek evga marka ekran kartı almak istiyorum ben kartı rma ya kaydettirip 3 yıl türkiyede garantiye verebilir miyim? konuda evga türkiye garantili denmiş ama biraz daha ayrıntı almak istiyorum.
  • Qck mass tr ye gonderen varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: revised35

öncelikle konuda emeği geçen herkese teşekkürler çok yararlı olmuş.
    soruma geçersek evga marka ekran kartı almak istiyorum ben kartı rma ya kaydettirip 3 yıl türkiyede garantiye verebilir miyim? konuda evga türkiye garantili denmiş ama biraz daha ayrıntı almak istiyorum.

1 yıl direkt amazon garantili yani birşey olsa amazonla muhattap oluyorsun ki buda güzel birşey. Ondan sonrs 2 yıl burada geçiyor evga nın garanti uluslararası zaten.

• Ayrıntılı anlatımınız sayesinde ilk 40$ 'lık alışverişimi yaptım Amazon'dan. Canlı yardım ile görüşerek 1 defaya mahsus 13$'lık kargo ücretini de sildirdim

Yalnız benim merak ettiğim bir konu var, siparişimde ki 3 adet üründen 2'si Amazon'un kendisi gönderiyor fakat 1'inde satıcı olarak Sold by ToyWiz and Fulfilled by Amazon. yazıyor. Şimdi 2 ayrı kargo mu yapılır ? yoksa bütün ürünler birleştirilip tek bir kutuda mı yollanır onu merak ediyorum.
  • a339573 A kullanıcısına yanıt
    citizen seiko burdaki fiyatların üzerinde karınız olmaz olursada küçük olur invicta ,sturhling ,swiss legend ,tavsiye edeceğim ve aldığınız zaman burdaki fiyatın 3-4 kat altında alma şansınız var bizzat tr deki magazallarla kiyas yapabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Ayrıntılı anlatımınız sayesinde ilk 40$ 'lık alışverişimi yaptım Amazon'dan. Canlı yardım ile görüşerek 1 defaya mahsus 13$'lık kargo ücretini de sildirdim

Yalnız benim merak ettiğim bir konu var, siparişimde ki 3 adet üründen 2'si Amazon'un kendisi gönderiyor fakat 1'inde satıcı olarak Sold by ToyWiz and Fulfilled by Amazon. yazıyor. Şimdi 2 ayrı kargo mu yapılır ? yoksa bütün ürünler birleştirilip tek bir kutuda mı yollanır onu merak ediyorum.

%90 tek kargo, hayırlı olsun.

• Çok teşekkür ederim Murat hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum sizce nasıldır .Tavsiye edermisiniz

http://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-PC3-12800-BLS2KIT4G3D1609DS1S00-BLS2CP4G3D1609DS1S00/dp/B006WAGGUK/ref=br_lf_m_11442809011_1_5_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=2091507622&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=11442809011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GKXFBEBH0RHJE025D0W

Corsair vengeance

• Merhaba

asagidaki ürünün fiyati gayet uygundu sipariş verdim.
    tek endisem kurma kolu ve ayarlarla ilgili olan kısımlar sol tarafta bu sıkıntı yaratırmı
    bu tarzda ayar işlemleri ile ilgili kollari solda olan saat kullanan varmı .

cevaplar için simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: erdalerguzy

Merhaba

asagidaki ürünün fiyati gayet uygundu sipariş verdim.
    tek endisem kurma kolu ve ayarlarla ilgili olan kısımlar sol tarafta bu sıkıntı yaratırmı
    bu tarzda ayar işlemleri ile ilgili kollari solda olan saat kullanan varmı .

http://www.amazon.com/Invicta-1512-Force-Stainless-Leather/dp/B005FMZVLQ

cevaplar için simdiden tesekkurler

öncelikle siparişiniz kazasız belasız ulaşsın ve güle güle kullanın güzel bir model seçmişsiniz.

saatleri kurarken ben kolumdan çıkarıp kuruyorum o yüzden sıkıntı yaratmaz diyorum
    eger aksini düşünüyorsanız mevcut saatinizi sag bileginize takıp anlayabilirsiniz durumu
    yada söyle yapabilirsiniz sol bileginize ayar kısmı içe bakacak şekilde ters takın bakın bir sıkıntı görmüyorsanız aldıgınız saatten memnun kalırsınız
    eger sıkıntı görürseniz şiparişinizi iptal edin derim ben.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Bu sistemden ban olayı IP odaklı mı ,kredi kartı odaklı mı , isim ya da ev adresi odaklı mı bilgisi olan var mı ? Aldığım ekstra indirimlerden ötürü kapatılmış hesap yeni hesap açınca o da kapanıyor.
    @MühendisMurat
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu sistemden ban olayı IP odaklı mı ,kredi kartı odaklı mı , isim ya da ev adresi odaklı mı bilgisi olan var mı ? Aldığım ekstra indirimlerden ötürü kapatılmış hesap yeni hesap açınca o da kapanıyor.
    @MühendisMurat

Geçmiş olsun dostum aynı olayı ben de yaşadım ne yaptıysam bi çözüm bulamadım ben de pes ettim en sonunda :/
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.