Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amazon15 usd lik ürüne 20 usd kargo öderim derse zaten sorun değil.

• Az önce yanlışlıkla amazondaki adresimi sildim
    Yeniden yazınca ilk siparisimde guvenlik amaçlı
    Hesabi bir iki gun beklemeye alırlar mi

Cunku yeni kredi karti falan ekleyince boyle şeyler oluyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

kimsenin sabote edeceğini sanmıyorum.etrafındakilerin bunu yapması herkesin yapacağı anlamını taşımıyor.

şimdi senin anlayabileceğin seviyeden yazayım.

15usd tutarında bir ürün aldık bozuk yada sorunlu bir ürün.

ürünü kargolamamız istendi.
    1.kargoyu ben ödeyip göndersem 20 usd yaklaşık tutar.bunu hiçbir alıcı istemez.
    2.kargoyu firma ödeyip alsa 20 usd hiçbir fazydası olmayacak zararı dışında
    3 ürün bende kaldığı için makul bir ücret teklif edip kusurlu ürünün telafisini örtme.kısmı iade.kargoya gidecek ücret 2 kişiye dağıtılarak orta yol bulunabilir.

buna kafanız basmıyorsa artık yapacak birşey yok.

Seviyesiz bir insan olduğundan sana birşeyler öğretmeye çalışmayacağım. Senin gibi insanların amazonu kullanmamasına seviniyorum. Böylece asıl hak edenler güzel hizmet alıyor.

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    seviyesiz olan sensin bu kafayla anlamanı da beklemiyordum zaten.sen kimsin ki bana neyi öğreteceksin.hakkediyormuş sen anca bit pazarını hak edersin..!
  • G502 Ürünümü 8 gün depoda bekletmenin ardından nihayet iparcel ürünün çıkışını yaptı. Bu hafta gelir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu ürünü alsam indirimli kargodan yararlanabilir miyim ? Mağlum Türkiye'de böyle bir ürün yok, aerocool, akasa denedim 2sini de geri iade ettim malzeme kaliteleri berbattı.
  • kargo nasıl 5 $ ben sürekli alışveriş yapıyorum hep 15 dolar
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    yeni kargo uygulamasi baslatti, eskiden kargo secerken 2 tane hakkimiz vardi artik 3. ekonomik kargo, ama firma ayni iparcel.

bu arada bugunun indirimlerini de yaziyim

Toshiba Canvio Basics 2TB Portable Hard Drive- Silver (HDTB320XS3CA)

bazi logitech mouse-klavyelerde %60a kadar indirim var

• Amazon kendi satim ve ship yaptigi ürünlerin Türkiye'ye gönderimi için konuyu incelediklerini belirttiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiaxi1907 kullanıcısına yanıt
    geliş süresi önemli değilde kargo yine aynı şekilde havalı paket vs. yani normal önceki gibi paketleniyor değil mi ?
    Bilmiyoruz, daha yeni başladığı için kimseye ulaşmış değil ama muhtemelen öyledir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    takipsiz mi peki kargo ?

Takipli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canta hong kongdaki bi firmadan, bebekte amazonun ortakligini yaptigi bi firmadan. kargolarin fiyatlari buna gore degisiklilik gosterir, o cantanin takipli olup olmadigi da mechul. saticiyla iletisime gecip sorucaksiniz, amazonun alakasi yok kargoyla.

elbette kaliteden odun vermez amazon, takipli ve eskisi gibi saglam bi sekilde gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiaxi1907 -- 12 Mayıs 2015; 19:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

kimsenin sabote edeceğini sanmıyorum.etrafındakilerin bunu yapması herkesin yapacağı anlamını taşımıyor.

şimdi senin anlayabileceğin seviyeden yazayım.

15usd tutarında bir ürün aldık bozuk yada sorunlu bir ürün.

ürünü kargolamamız istendi.
    1.kargoyu ben ödeyip göndersem 20 usd yaklaşık tutar.bunu hiçbir alıcı istemez.
    2.kargoyu firma ödeyip alsa 20 usd hiçbir fazydası olmayacak zararı dışında
    3 ürün bende kaldığı için makul bir ücret teklif edip kusurlu ürünün telafisini örtme.kısmı iade.kargoya gidecek ücret 2 kişiye dağıtılarak orta yol bulunabilir.

buna kafanız basmıyorsa artık yapacak birşey yok.

Seviyesiz bir insan olduğundan sana birşeyler öğretmeye çalışmayacağım. Senin gibi insanların amazonu kullanmamasına seviniyorum. Böylece asıl hak edenler güzel hizmet alıyor.

Boşver bırak kullanmasın .gitsin vatandan teknosadan alsın sonra ürünü beğenmedim desin geri versin , açıkca daha şimdiden suistimal etme planları yaptığı aşikar yok 2 kişi alalım sen git biz gelelim sen kal biz gidelim ,boşver yardım etmeyin herkese şurda ,sonra cin oldum diyip amazonu çarpmaya çalışıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiaxi1907

canta hong kongdaki bi firmadan, bebekte amazonun ortakligini yaptigi bi firmadan. kargolarin fiyatlari buna gore degisiklilik gosterir, o cantanin takipli olup olmadigi da mechul. saticiyla iletisime gecip sorucaksiniz, amazonun alakasi yok kargoyla.

elbette kaliteden odun vermez amazon, takipli ve eskisi gibi saglam bi sekilde gelir.

Şimdi anladım. eyvallah hocam. Peki şantanın orjinal çıkmama olayı olabilir mi ?
  • sinless34 kullanıcısına yanıt
    dedigim gibi saticiyla irtibata gecip ona sorabilirsiniz. ama bana sorarsaniz amazonun satmadigi hicbirseyi, almayin.satici yerinde amazon yazsin yada fullfilled by amazon yazisi olsun. diger firmalar kotudur demiyorum ama kafaniz rahat eder.

ben telefonuma kilif almistim, bi saticidan 5 dolarlik urun. 2 dolar kargo istedi takipsiz. 1 ay sonra mesaj attim gelmedi diye, baska yolladilar. 1 ay daha bekledim ama sonunda geldi. aliexpressten alsaydim hic degilse kargo takipli vs olurdu ayni fiyata. sonucta cin firmalarindan alisveris yapinca aliexpress mantikli. siz amazonun kendi sattigi urunlere bakin bence.
  • 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.