Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12636. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • artık doğru düzgün hiç bir ürün türkiye ye gönderilmiyor yani amazonun bi anlamı kalmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzerov

Tr fiyatı 2200 civarı. Bence alınır. Benden parayı 4 gündür çekmeye çalışıyor, kredi kartı internete kapalı olduğu için çekememişti.Onu düzelttim bu sefer amazon'un sistemi düzenlemeye izin vermedi. 2 defa telefonla konuştum düzeltemediler, sıkıntı var filan dediler. Bi şekilde aştım sorunu, dün sabah çekti parayı. Mesai saati olmadığı için birde enpara'nın kur farkına yakalandım (4.75). Sipariş ekranında şimdi gönderiliyor durumunda

Hocam sorunu nasil astiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrUltiva kullanıcısına yanıt
    Amazon Almanya'nın avantajı kalmadı diyelim. Amazon.com eskisi gibi devam. TR'de topladığım 4800 TL tutan bir sistem amazon.com'dan aldığımda hala 3500 gibi civarlara çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Sipariş ettiğiniz linki paylaşır mısınız? Çünkü yenilenmiş ürünlerde yanında ibare çıkıyor. Ona dikkat etmemiş olabilir misiniz?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01GVNNOSY/ref=oh_aui_i_r_o2_img?ie=UTF8&psc=1

Ürün bu, zaten faturasınında da ürün durumu "yeni" olarak geçiyor. Neden kullanılmış gönderdiler anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Amazon.com'dan bir alışveriş yapmıştım, 28 Kasım'da Türkiye'ye giriş yapmış fakat hala Ref 2 ortada yok, normal mi bu durum?
  • Arkadaşlar takipli kargoyla alacağım bu ürün gümrüğe takılırmı? Gümrük ücreti diye bir şey yazmıyor o yüzden sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 4 Aralık 2017; 9:54:43 >
  • Gümrük ücretini baştan kesiyor, bu fiyatın içinde zaten. 49euro.nun üzeri kargo ücreti almıyor bence 16euro.luk birşey daha ekleyin siparişinize kargo ücretinin yerine. Ve ödemeyi tl değilde euro üzerinden hesaplayın. Amazon kuru yüksek hesaplıyor. Euro olarak çekince kredi kartınız güncel kur üzerinden tl.ye çevirerek hesabınıza yansıtacaktır. iyi alışverişler.

• mrsendur M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler ancak bu ürünü satan ve gönderen amazon un kendisi değil, bir şey fark ediyormu? Kesilen gümrük ücretide ödeme ekranında çıkıyordu diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_wright

quote:

Orijinalden alıntı: Aranel Ciryatan

Sipariş ettiğiniz linki paylaşır mısınız? Çünkü yenilenmiş ürünlerde yanında ibare çıkıyor. Ona dikkat etmemiş olabilir misiniz?

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01GVNNOSY/ref=oh_aui_i_r_o2_img?ie=UTF8&psc=1

Ürün bu, zaten faturasınında da ürün durumu "yeni" olarak geçiyor. Neden kullanılmış gönderdiler anlamadım.

Nedeni basit. Onlar da ellerindeki artık ürünleri Türklere iteleyecek.

• Amazon dan kalem aldım , adresi eksik yazmışım gsliba depoda bekliyor , almazsam geri dönüp para iadesi ni oluyor nasıl prosedür bilgisi olan varmı ?

• amazon.de üzerinden cepteteb kredi kartıyla yaptığım alışverişte euro dolara çevrildikten sonra doları tl'ye 4.09'dan çevirmişler. bankanın o günkü kuru neyse onla çevrilir diyor, isterseniz şikayet bırakabilirsiniz ama aksiyon alınmayacaktır diyor. demek ki 5 liradan çevirseler bir şey söyleme hakkım yok. tamam dolar son zamanlarda arttı ama 4.09 falan olmadı. hatta 4'ü de geçmedi yanılmıyorsam. 3.92-3.94-3.96 dolanıp duruyor. hadi 3.98 olsun. 30-40 liramı çöpe attılar resmen. he çok para mı, değil. ama niye çöp olsun yani.

şu enpara'nın yeni kredi kartını bir araştırsam iyi olacak.
  • Merhaba, 1 haftadır sayfaya bakmıyordum. Sanırım sayfa bilgileri güncellenmiş. Konu başında güncel indirim ve kampanyalar yer alıyordu. Çok faydalanıyorduk. Ne güzel di!@MühendisMurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emustafacan -- 4 Aralık 2017; 16:28:4 >
  • Hocam bende Samson Meteor var Blue Yeti'ye geçmeye değecek bir fark var mı? Yoksa çok büyük bir fark yaratmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emustafacan

Merhaba, 1 haftadır sayfaya bakmıyordum. Sanırım sayfa bilgileri güncellenmiş. Konu başında güncel indirim ve kampanyalar yer alıyordu. Çok faydalanıyorduk. Ne güzel di!@MühendisMurat

Ey, Amazondan alışveriş yapmayı sevdiren saygı değer, hakkı ödenmez insan. Konuyu da sevdiren buydu. Şimdi ne yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hocam bende Samson Meteor var Blue Yeti'ye geçmeye değecek bir fark var mı? Yoksa çok büyük bir fark yaratmaz mı ?

derinlemesine karşılaştırma yapamadım henüz
    amaaaa ilk izlenim olarak kendi sesimi kaydedip dinledim çok net kaydediyor sesi
    windowstan kaydediyorum ben
    harici program daha da farkedebilir belki de

içinde 3 tane 14 mm mikrofon varmış anlaşılan
    samsonda 25 mm tek mikrofon

ikisi de 16 bit
    youtube da karşılaştırma videoları fikir verebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emustafacan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Henüz bir cevap gelmediği için soracağım ama merakımı mazur görün lütfen. Konu sahipsiz mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Hocam bende Samson Meteor var Blue Yeti'ye geçmeye değecek bir fark var mı? Yoksa çok büyük bir fark yaratmaz mı ?

derinlemesine karşılaştırma yapamadım henüz
    amaaaa ilk izlenim olarak kendi sesimi kaydedip dinledim çok net kaydediyor sesi
    windowstan kaydediyorum ben
    harici program daha da farkedebilir belki de

içinde 3 tane 14 mm mikrofon varmış anlaşılan
    samsonda 25 mm tek mikrofon

ikisi de 16 bit
    youtube da karşılaştırma videoları fikir verebilir

Teşekkürler hocam biraz bakındım da geçmeye değecek bir fark olarak göremedim.

• Eskiden sepetteki ürünlerin toplam kargo ve vergi gibi şeylerini görebiliyodum.artık gözükmüyo nereden bakabilirim?
  • Merhaba 2 günden beri amazonu sıkı takip ediyorum . Çok satışlı prme veya 600 -700 den aşağı satışları olmayan satıcıların arada ekran kartı 1060-1070 makinelere 500 dolar dan satışa koyduğunu görüyorum . Sizce bu normal midir ? Ben başta dolandırıcı gibi düşünmüştüm ama adamın 600 satışı veya daha fazla satışı var hepsi 5 yıldız hep olumlu satışları sizce bu durum nedir ?

• dün para çekildi bugün mail geldi

Bu sipariş için ödemenizi işleme almakta zorluk yaşıyoruz. Girdiğiniz kart türünü, kartın son dört rakamını ve son kullanım tarihini, posta kodunu ve kart sahibinin adını yeniden kontrol etmenizi öneririz. Bu bilgiler yanlışsa kartınız reddedilebilir.*

sorun nedir ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.