Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • arkadaşlar aynı hesap üzerinden amazon.com dan alınan gift kartlar birleştirilirmi ödeme yaparken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnKaanYrtc

Arkadaşlar amazon.de'den enpara kartım ile alışveriş yapamıyorum.amazonla görüşmemde banka kartının geçmediğini söylediler(kredi kartı olmak zorundaymış).bazı forumlarda da enpara ile alışveriş yapanlar var. yardımcı olur musunuz ?

Benden de ödemeyi çekemediler iptal etmek durumunda kaldık
  • amazon.de sondakika yüzde 50 varan indirimler baslaladı ihtiyacı olan varsa
  • panama P kullanıcısına yanıt
    az önce 80 euroluk çek yükledim ödemeyi kabul ettiler.şimdi de siparişi geçtim bakalım ne olacak
    slm hocam alakası yok ben enpara ile alım yapıyorum cekiyorlar karttan de ve com da sorunuz kullanıyorum
  • İade yapılınca sadece ürün tutarını mı ödüyorlar yoksa gümrük vergisi + kargo bedeliyle beraber mi.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8agcio -- 7 Aralık 2017; 16:7:56 >
  • Bende onu da yapamadılar çek ile sistem kitlendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Daha önceki mesajımda Amazon kullanılmış/iade ekran kartı gönderdiğini ve iade edeceğimi yazmıştım. Bugün PTT ile gönderdim, 61 TL kargo ücreti ödedim. Paketin ağırlığı 1200 gr.

İade yapınca sadece ürün bedelini mi ödüyorlar yoksa vergiler ve kargo bedeli de dahil mi?
  • Noegenesis N kullanıcısına yanıt
    Ürün bedeli + kargo ücreti(49€ ve üzeri kargo ücretsiz) + gümrük vergisi + iade ederken PTT'ye ödediğin kargo ücreti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    80 euroya 8 euro indirim için yükleme yaptım sorun olmadı.ilk denediğimde bende red yedim.hesaba baktım amazondan tarafından sonra iade etmek kosuluyla 1 usd çekilmiş.(euro olarak ödediğinde en para usd çektiriyor euro değil)1 hafta bekledim.dün denedim 80 euroluk çek yüklendi.
  • ne yapmayı düşünüyorsun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

ben aldim hediye verdi 80euroya 13 euro olmasi lazim

Linkleri atar mısın? İlk sayfadan silinmiş.

• https://www.amazon.com/gp/product/B01H2E82R4/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1
    Üstteki ürünü aldım . İlk alışverişim ama Arriving Mon, Jan 1 ibaresi var sipraiş detaylarında. Şimdi Ocağın 1'inde mi kargoya verilecek ? Yoksa o zamana kadar mı verilecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_drmz

ne yapmayı düşünüyorsun hocam

ne gibi arkadaşım ?
  • satmayı falan düşünüyomusun diye

• Ses sistemi için subwoofer almak istiyorum da, şu üründe 145 dolar gümrük çıkarttılar, yüzde kaç olması lazım normalde?

https://www.amazon.com/gp/product/B001J1XWZ4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_drmz

satmayı falan düşünüyomusun diye

8 euroluk indirim için yüklemiştim.indirimi aldım siparişi geçtim.
  • yanlış anladın galiba.nokia kablosunun orjinali bende var demişsin ya onu sormuştum

• pm
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.