Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.018.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Vatov

Ben de GQ var yani hata mı ettim G2 yerine GQ almakla Eco modunda hiç kullanmıyorum, amacım oyun oynamak, geri kalan internet,film ise yan amaçlar.

Eco mod off devam..

GQ iyidir.

Bedavayq bulunursa G2 ile degisim yapilabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 29 Ekim 2017; 4:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuk alıcam bi önerisi olan varmı teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: selahattın ısık

Teoriyle pratik farkli olabildigini gormussunuz..

G2 de muhtesem calisan eco mod Gq de keza tam verimli calismadigina defalarca sahit oldum.

20 30 adetlerde tecrube ettigim g2 gq de eco modda yuke girdiginde g2 sorunsuz sekilde guvenli moda girerken gq de 5 adeti sgortlari patlatip kullanim disi kaldi.

Eco acikkende saglamlikta basa bas performans gostwrebiliyor...

Zaten oldukca sessizken guclu pc lerde eco lodu g2 dahil hic bi psu onermem..

Gunde bi kac dk mix masterin alan ses ustune calisan kullanici vardir eco mod buna benzer senryoda hayat kurtarir ama oyun oynanan render alinan pc de eco modun getiriden cok goturusu var.

5w wat fazla tuketsin ama ve psu ne sistem riske girmesin..

üstad gq falan hiç kullanmadım
    5 adet evga psu kullandım 3 g2 1 p2(ki ilk haftasında patlattım) 1 g3

Sıkıntım masaüstünde dolaşırken cihazın fan çalıştırması beni deli ediyor olay ses değil hani niye kısmı.
    G3 te şöyle oluyor eco mode güzel sessiz falan birden %100 devirle fan dönüyor ki masaüstünde takılıyorsunuz bunu evgaya yazdım evet sıkıntı var eco moda dedi(hepsi için dedi bu arada)
    Ha nedir tam olarak bilemem

• değerli arkadaşlar amazazon . com 5 gün oldu karttan para çekilip hesabım bloklandı..sipariş yola çıktı, kredi kart ekstre 2 kez faxladım amazon.com hala dönüş yok hesap kilitli?
    önerisi olan var mı?
    mail adresi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Bu mühendis murat hala mı konu sahibi yahu

Neyse yine kazıklanmayın dikkat edin kankalar selam ve dua ile

amazon t a g R e m o ver yükledik Chrome eklentisi olarak
    https://chrome.google.com/webstore/detail/amazon-tag-remover/mmajdhfdokfcaiadahjnffhbfjfkmcnc

a d b l o c k eklentisini de yüklemeyi unutmayın reklamları engelliyor sayfadaki
    https://chrome.google.com/webstore/detail/****/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 29 Ekim 2017; 8:56:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TR_mahmutpek kullanıcısına yanıt
    açıldı mı hesabın? benim hala bloke.
    2 . fax attım sipariş yolda çıktı ama hesap locked

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypophysis -- 29 Ekim 2017; 9:11:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

1070 ler 1450 tl ye geliyor. 2.ele göre çok az avantajlı kalıyor. yine de alınır mı?

tr fiyatı 2200 tl civarı
    sifir 2 yil garantili üstelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GEÇBATAN -- 29 Ekim 2017; 9:14:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hqthief

Arkadaşlar bilginiz olsun siz buradan herhangi bir linke tıklasanız, sonra tag'i silseniz bile o linkle girdikten sonra 24 saat içinde yaptığınız alışverişlerden mühendismurat ve dh komisyon alıyor. O yüzden kandırıldığınızı hissedip komisyon vermek istemezseniz amazon.com, amazon.de vesaire hangi siteyse o siteye yeni bir tab'de girin. Burada ürünün linkine değil, üstündeki ürün adını kopyalayıp search bar'a yazın aynı ürünü öyle satın alın.

Unutmayın 24 saat içinde başka ürün alsanız bile mühendismurat para kazanır. Hatta sepetinize o 24 saat içinde attığınız herhangi ürünü 90 gün içinde alırsanız ondan da komisyon kazanır. O yüzden tavsiyem linklere tıklamadan, link isimlerini kullanarak alışveriş yapmanız.

amazon t a g R e m o V e R kesin çözüm değil mi?

• https://www.amazon.de/gp/product/B06X3ZWVZ7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

KAHVE MAKİNESİ.. 142€

burada en ucuz 789tl

euro 4,4tl den hesapladım 624tl ye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 29 Ekim 2017; 11:10:38 >
  • Aldığım laptopu iade etmeyi düşünüyorum. Kişisel bilgilerime ulasmasinlar diye formatmi atayım? Kutudan çıktığı hale döndürmek varmidir?

• Selamlar

Artık forumda fazla bir şey paylaşılmıyor var mı indirimli ürünleri takip edebileceğimiz bu şekilde yabancı bir forum sitesi yada topluluk?
  • Yeni çıkan laptoplarda fabrika ayarlarına döndürme özelliği var(Freedos olanları hariç). Recovery diye geçiyor. Bu özelliği kullanarak cihazı sıfırlayabilirsin. Formattan tek farkı tüm sürücüleri program otomatik olarak kuruyor ve cihazı ilk aldığındaki haline döndürüyor.

Bu işlemi yaptıktan veya USB/DVD ile format attıktan sonra silinen dosyalar HDD'de saklanır, bazı programlarla geri getirilebilir. Bunu önlemek için ise Recuva veya CCleaner gibi programları kullanarak boş olanı güvenli silmen gerekir. Bu programlar diskteki boş alana ZZZ, ZZ.Z, ZZZ.ZZZ, ZZZZZZZ vs. gibi dosyalar oluşturur ve eski dosyaların üstüne yazar (1 kez yazma yeterli). Böylece geri getirilme ihtimali çok düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 17:46:1 >
  • bu konuda neden eskisi gibi paylaşımlar yapılmıyor?
    amazon tarafından bir kısıtlama mı getirildi ?
  • hypophysis H kullanıcısına yanıt
    Hocam nintendo switch konusunda bir arkadaş söylemişti, jeff@amazon.com (böyle olması lazım) e posta attım durumu açıklayan, her şey halloldu.

• Mad_Wolf kullanıcısına yanıt
    Teorideki beklentinin pratikde karsiligini bulamamasi denebilir.

X2 serisi forever..

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler , şimdi benımkınde ssd var kısısel seylerde oraya yuklenmıstır . Recovery yaptıktan sonra CCleaner le ssd yı o dedıgınız ıslemı yapayımmı? Direk amazonada sorucam format atsam olurmu diye.
  • SSD için yapmana gerek yok.

• Bir laptop almak istiyordum. Hem geçici olarak stokta yoktu, hem de kasımı bekliyordum. Vergi ve kargo 150 dolar tutuyordu. Şimdi stoka girmiş bir baktım 266 dolar tutuyor vergi ve kargo.

Kargo için 14 dolar demiş. Vergi için 250 dolar demiş. Oysaki 750 dolarlık ürünün vergisi 150 dolar olması gerekmiyor mu? %20 deği miydi? %40 vergi kesmiş oluyor bu durumda. Prosedür mü değişti, bu 100 dolar farkı iade alabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 29 Ekim 2017; 17:36:53 >
  • İkide bir ürün paylaşılan yer var mı diye soranlar, ne almak istiyorsan ne lazımsa gir Amazon’da ekle sepete dursun. Arada aklına gelince aç bak fiyatı istediğin seviyeye düşmüşse al. Neden illa ekstradan ürün paylaşılan gruplara sayfalara ihtiyaç duyuyorsunuz?

Ayrıca uzun gözlemlerden sonra kesin olarak şunu farkettim ki bir ürün Türkiye ye ne kadar çok satılırsa o kadar çabuk gönderime kapatılıyor. Sanırım kontrol mekanizması gibi birşey var. Bir ürün aniden çok satılmaya başlayınca sistem önlem alıyor. Mesela Ps4 fifa 18 li paket vardı stoklara girdi kapıştık, hop 1-2 hafta içinde gönderime kapandı. O yüzden herkes ne alacaksa kendisi bulsun alsın. İnanın böylesi hepimiz için daha hayırlı.

• İyi günle Asus gl702vs modelini almayı düşünüyorun laptop olarak ve şuanda amazonda 1550 dolara 120hz ekrana sahip 17.3 inç bir versionu var daha dogrusu öyle yaziyor 17.3 inç olaninda 120hz ekran olduguna emin degilim. Ben bunu amerikadan alacağım yani kargoyu amerikaya soyleyecegim ama bunu alabildigim kadar ucuza almak istiyorum en azindan mesela %10 gift card gibi bir şey kazansam alınca. Zaten blackfridayi bekliyorum 1550 dolardan 1300 belki 1250 gibi bir fiyata dusmesini umuyorum ama indirim olmazda en azindan bu gift card kazanma olayini yapmak istiyorum hiç bir tavsiyeniz varmi nasil en ucuza getiririm bu laptopu.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.