Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.018.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Bence o öyle değilde bi ürün Türkiye'de ne kadar çok alınırsa çakalların alma ihtimalide o oranda artıyor çakallar çakallık yapıyor amazon gönderime kapatıyor.Gönderime açık olsa Türkiyeden alışveriş yapanlar sorunsuz parasını ödese sıkıntı olmasa amazon neden kapatsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

https://www.amazon.de/gp/product/B06X3ZWVZ7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

KAHVE MAKİNESİ.. 142€

burada en ucuz 789tl

euro 4,4tl den hesapladım 624tl ye geliyor

TR'den almak çok daha mantıklı garanti açısından. Amazon'un son garanti ve iade politikaları akıl almaz seviyede saçmalamış durumda.

Özellikle .de'den bu yönde çok şikayet var.

• 12 eylülde 427'euroya aldığım ve 21 eylülde teslim edilen ancak şehir dışında olduğum için bugün kurabildiğim LG 27UD69-W 4K mönitörde siyah arka planda farklı noktalarda 3 adet ölü piksel belli oluyor.Günlük kullandığım mesafeden oyunlarda ve internet kullanımında belli olmaz ancak dikkatli bakıldığında siyah ağırlıklı dizi film sahnelerinde belli olacaktır.30 günü geçtiği için değişim hakkı yok sanıyorum olsada o kadar uğraşmaya değermi bilemedim ne yapmak lazım?

https://www.amazon.de/gp/product/B06Y663NXM

• Arkadaşlar merhabalar, 25 ekimde nişan hediyesi olarak amazon.de'den saat satın aldım. tahmini varış süresi 30 Ekim-4 Kasım gözüküyordu.Nişanımız da 5 Kasımda.İyi yetişir dedim.27 ekimde kargolanmadığını görünce chat'e durumu bildirdim.Meraklanmayın yollanır bugün kargolanır dedi.Sonra 28 ekimde de kargolanmadığını görünce tekrar konuştum.Özel durumumu belirttim.Onlarda ürünü depo yolladığı an biz hızlı kargoya çevireceğiz dediler.Şimdi 29'u oldu hala kargolanmadı. Bugün de yazdım bu seferde bizim bir ürün satın alındıktan sonra hızlı kargoya çevirme yetkimiz bulunmamaktadır dediler. Ne yapmalıyım ki Cuma ya da Cumartesi elimde olsun. Yardımlarınızı bekliyorum yoksa yok yere zarar yapacağım bu yok zamanda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: twonumber

Arkadaşlar merhabalar, 25 ekimde nişan hediyesi olarak amazon.de'den saat satın aldım. tahmini varış süresi 30 Ekim-4 Kasım gözüküyordu.Nişanımız da 5 Kasımda.İyi yetişir dedim.27 ekimde kargolanmadığını görünce chat'e durumu bildirdim.Meraklanmayın yollanır bugün kargolanır dedi.Sonra 28 ekimde de kargolanmadığını görünce tekrar konuştum.Özel durumumu belirttim.Onlarda ürünü depo yolladığı an biz hızlı kargoya çevireceğiz dediler.Şimdi 29'u oldu hala kargolanmadı. Bugün de yazdım bu seferde bizim bir ürün satın alındıktan sonra hızlı kargoya çevirme yetkimiz bulunmamaktadır dediler. Ne yapmalıyım ki Cuma ya da Cumartesi elimde olsun. Yardımlarınızı bekliyorum yoksa yok yere zarar yapacağım bu yok zamanda...

Bunlar böyle ikiyüzlü, son zamanlarda saçmalıkları bitmek bilmiyor, bal gibi de ellerinde bunu yapmak ama eskiden yapıyorlardı artık yapmıyorlar.

• twonumber kullanıcısına yanıt
    Chat'e güvenmeyin hocam. Mail seçeneği var mail atın mümkünse ingilizce atın amazon.de üzerinden. Daha fazla yardımcı olacaklardır. Stok yoksa farklı ülkedeki depolardan bile sevk edebiliyorlar nabza göre şerbet verip. Fransa, İtalya vs.
  • Merhaba, 1. ve 2. mesajın tamamını okudum fakat sorumun cevabını bulamadım yine de kalabalık yaptıysam kusura bakmayın.

Amazon.de'de hesabım var, amazon.com'da hesap açmam bir sorun oluşturur mu? Amazon.com'da hesap açınca tüm amazonlarda otomatik hesap oluşturulduğunu yazmışsınız bu yüzden kafam karıştı.
  • OnlyAnanas O kullanıcısına yanıt
    Aynı mail ve şifre ile girebilirsiniz. Hesap açmanız durumunda aynı adresi aynı kredi kartını birden fazla hesapta kullanmanız neticesinde kartınız ve hesaplarınız banlanabilir.
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.de/gp/aw/d/B075YWTWN6/plSrch

500gb xbox s

Forza Horizon 3

Hot Wheels Bundle

FIFA 18

Toplam 220euro.

Bana uygun geldi. Aldım bir adet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kaliteli isimi uzun yillar gorecek gore-texi olan bir outdoor montu ariyorum tavsiyeniz var midir?

• Arkadaslar urun iade ederken yolladıgım adres farkedermı? Istanbul'dan gelmıstı ama izmirde yollayacagım urunu . Gonderen adrese İstanbul yazarım .

Birde laptop iade ediyorum , amazon geri donus kargosunun 7 eurosuna kadar olanını veriyormus , ptt den baktım , 90 tl falan tutuyor . Kalan 60 tl banamı kalıyor yoksa amazonla konussam ödenmiş label ya da sınırı 25 euroya falan cıkarırlarmı
  • Daha önce bu durumu hiç yasamamıstım. Ilk sayfada MNG ile alakalı birsey de yok. Takip yapamıyorum. Ne kadar sürede gelir acaba?

@MühendisMurat

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Ben ayakkabi göndereceğim. Tamamını iade ediyoruz dediler. 4 5 kere sordum. Deği?im de bile iade ediyolarmı?.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Aldığımız laptopta herhangi bir arıza yoksa sadece kalitesini veya hızını beğenmediğimiz için iade hakkımız var mı? Yoksa sadece arızalıysa mi iade edebiliyoruz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Aldığımız laptopta herhangi bir arıza yoksa sadece kalitesini veya hızını beğenmediğimiz için iade hakkımız var mı? Yoksa sadece arızalıysa mi iade edebiliyoruz?

iade hakkı var.. herhangi bir arıza olması gerekmiyor..
  • Ya hocam şimdi, return yerine tikladigimda up to 7 € yaziyor bende. Fransadan almistim ben, mail attım 7 eurodan fazla tutuyor diye cevap bekliyorum

• Fransa yı bilemiyorum:/

• Arkadaşlar amazon.com da şu an herhangi bir promosyon varmı 50 dolar gift card alana şu kadar indirim tarzı bilgisi olan var mı?
    Birde black friday ne zaman başlar acaba bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.