Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.019.602
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar columbia marka 4 adet ayakkabım outdry olmasına rağmen yağmurda su geçiriyor. Var mı böyle sıkıntı yaşayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon,de den ayakkabı alacağım, türkiyeye gönderim yok diyor haliyle vergisi falan yazmıyor ama ödeme kısmına kadar gidiyor vergiyi nerede görüyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Di Renovatio

Arkadaşlar amazon.de sitesinde bir ürünle ilgileniyorumda stok kısmında 3 kasımda stokta olacak yazıyor, şimdi ben bu ürünü sipariş etsem 3 kasıma kadar fiyat düşerse amazon düşen fiyat üzerinden mi karttan çekim yapıyor?

Siparişi tamamladığın andaki fiyattan çekim yapar. Eğer ürün stoğa girdiğinde fiyatı düşerse iptal edip düşük fiyattan tekrar sipariş verebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Amazon,de den ayakkabı alacağım, türkiyeye gönderim yok diyor haliyle vergisi falan yazmıyor ama ödeme kısmına kadar gidiyor vergiyi nerede görüyoruz?

Son ödeme sayfasındaki "Şimdi al" butonun altındaki "İthalat Ücreti Depozitosu" bölümünde yazar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlaşılan Black Friday'e kadar adam gibi indirimli ürün göremeyeceğiz.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Kara Cuma tam olarak ne zaman acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 24 Kasım
  • Mannessman lokma takımı
    Şu ürünü gözüme kestirdim 1 aydır falan takip ediyorum. Türkiye'ye gönderilmiyor diyor ama satıcısı amazon. Acaba müşteri hizmetleri ile görüşürsem gönderimi açma gibi bir şey yaparlar mı? Yani deneyeyim mi boşuna uğraşmayayım mı?
    Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munchausenbyproxy -- 28 Ekim 2017; 16:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Selamlar ilk mesajda belirtilmemiş sanırım, 49 euro üzeri kargo ücretsiz, peki sepetimdeki ürünlerin satıcısı hep amazon mu olmalı yoksa farklı satıcılar olabilir mi?

Farklı satıcı seçerseniz .de adresinde vergi çıkmaz bu daha büyük bir sorun sonra burada uğraşırsınız kaç para talep ederler muamma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metacortex

Merhabalar ;

Bilen dostlar vardır muhakkak , bilgilendirirse sevinirim .

Amazon.de hesabımız da bulunan balance paramızı euro .

Amazon.it 'e nasıl aktarabiliriz ve kullanabiliriz .

Herhangi bir amazon pay ile ödeme alan döndüren tür de site mevcut mu .

Selamlar . . .

Merhaba, bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil sistemleri farklı hepsinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Mannessman lokma takımı
    Şu ürünü gözüme kestirdim 1 aydır falan takip ediyorum. Türkiye'ye gönderilmiyor diyor ama satıcısı amazon. Acaba müşteri hizmetleri ile görüşürsem gönderimi açma gibi bir şey yaparlar mı? Yani deneyeyim mi boşuna uğraşmayayım mı?
    Teşekkür ederim.

Boşuna uğraşmayın sizin ulaşabildiğiniz temsilcilerin bu konuda hiçbir yetkisi yok, bildirmeleri de çok bir şey değişmiyor buna karar veren mekanizma çok başka ve bir çok faktörün sonunda işler değişiyor. Kısaca sebepler şunlar, kâr zarar, buradaki dist.lerin baskısı, ağırlık kargo vb. sorunları ve tabiiki bizim insanımızla iş yapmanın çok zor olması iade değişim konularında insanı canından bezdiren çemkirmeleri vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Ekim 2017; 17:41:4 >

• sa hocam bu iki çantayı ayrı ayrı alsam gümrüğe takılır mıyım ? bir de kargo türkiyeye gelince hangi firmayla bize ulaştırılıyor ? cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
    https://www.sportsdirect.com/karrimor-urban-30-rucksack-791000?colcode=79100003&pr=1
    https://www.sportsdirect.com/karrimor-ridge-32-rucksack-791006?colcode=79100603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspergersendrom01 -- 28 Ekim 2017; 18:15:50 >

• önceden ürün paylaşımı falan yapılıyordu şimdi özelden yapılıyor ya da whatsap grubu falan var sanırım
  • 36-39.5-40-40.5 numaraları 29.99eu
    37 numara 48.80eu
    Bakın isterseniz.
    Columbia Bayan Ayakkabı
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B00GW8H9QW/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butxy -- 28 Ekim 2017; 18:55:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Selamlar ilk mesajda belirtilmemiş sanırım, 49 euro üzeri kargo ücretsiz, peki sepetimdeki ürünlerin satıcısı hep amazon mu olmalı yoksa farklı satıcılar olabilir mi?

Farklı satıcı seçerseniz .de adresinde vergi çıkmaz bu daha büyük bir sorun sonra burada uğraşırsınız kaç para talep ederler muamma.

Peki şöyle bir durum olsa..

Şimdi ben ayakkabı aldım, 50 euro'ya tamamlamak için yani kargodan kurtulmak için, windows pro 10 aldım farklı satıcıdan, satıcı sadece bana mail ile anahtar yollayacak. Bu durumda sıkıntı yaşar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Metacortex

Merhabalar ;

Bilen dostlar vardır muhakkak , bilgilendirirse sevinirim .

Amazon.de hesabımız da bulunan balance paramızı euro .

Amazon.it 'e nasıl aktarabiliriz ve kullanabiliriz .

Herhangi bir amazon pay ile ödeme alan döndüren tür de site mevcut mu .

Selamlar . . .

Merhaba, bildiğim kadarıyla böyle bir şey mümkün değil sistemleri farklı hepsinin.

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metacortex -- 5 Mayıs 2018; 1:20:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feratabi

quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Dostum bankaların kur için alış satış rakamları değişir öderken sana satış fiyatından çevirirler sana iade gelirse alış fiyatından çevirir hesabına işlerler.Tabi günlük kur yükselmesi ve azalması da etken.

53 euro da alış satış farkı 41lira olmaz

olursa da ona hırsızlık denir

Kur farkı olmadığını ve yanlışlık olduğunu belgelerle ispat ettim...
    3 farklı müşteri yetkilisiyle görüştüm ve eksik kalan meblağ kartıma iade edildi. Böyle bir sorun yaşarsanız farklı farklı yetkililerden soruna çare bulmalarını isteyin.

Niye olmuş,sistem hatasi mi diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnt2541 -- 28 Ekim 2017; 19:38:51 >

• xyz35 kullanıcısına yanıt
    İnsanda istahmi biraktilar. Canim konuyu mahfettiler kendi elleriyle. Sadece forumu bitirmediler, bir cok urununde gelmeme sebebleriden biride burasidir.

• Selamlar arkadaşlar , evga psu lar arasında hangi seri kalite olarak öne çıkmaktadır ? @MühendisMurat
  • Güzel, uygun fiyatlı dizüstü var mı bildiğiniz, 2in1 de olur :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.