Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
90 Misafir (58 Mobil) - 32 Masaüstü58 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.306.449
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • amerika dan gelen ürünlerde bir problem yaşanır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Stanley termoslarda fiyat iyi yalnız almak isteyen varsa değerlendirsin.. 1 litrelik aldım ben.

Yakın zamanda 0.5 tl lik farklı modelden aldım 18 dolara şuan 3-4 gündür kullanıyorum tarif etmeye gerek yok fevkalade , bitane de bundan alıcam yayla ya çıktığım da iyi olur 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 11 Ekim 2017; 15:1:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export

Kargolama sonrasında öylesine takip edeyim dedim yola çıkarken bu mesajla çıktı, herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

• Wesley Sniper kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı yok duruma göre 2-4 gün bekliyor kargo şirketinde.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

bu ekran kartının siperişini geçeyim diyorum arkadaşlar, doğru seçim mi aceba :)

https://www.amazon.com/gp/product/B06X3RBJLW/

EVGA GeForce GTX 1070 FTW2

Msi gaming x de fena degil. Daha ucuz. Forumda 1600e gainward satiyorlar. En sessiz kart o. Onu da alabilirsin.

• 10 gün önce 2 üründen oluşan bir sipariş verdim.Toplamı 49 Euro'yu geçtiği için kargo parası alınmadı. Ancak ürünlerden biri ön sipariş ve doğal olarak ikisi de henüz gönderilmedi ve karttan para çekilmedi.

Fakat ön sipariş ürünün stoğa giriş süresi şimdi 1 ay kadar ileri atıldı. Ben bu ürünü iptal etsem, diğerinin tutarı 49 Euro'nun altına iniyor. Bu yüzden siparişe kargo ücreti eklenir mi? Daha önce başına gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Ekim 2017; 16:24:47 >
  • Amazon.de ki monitörler Türkiye ye gönderima kapalı olduğu için amazon.com dan alacağım ancak mevcut fiyat 359 dolar ve ödeme ekranına gelince üstüne birde gümrük vergisi ekliyor fiyat şişiyor. O 359 doların içinde amerika vergiside var ve ödemek zorunda kalıyorum halbuki Amazon.de de ise misal 359 euro ödeme ekranına gelince 310 euro oluyor +50 euro gümrük vergisi ödüyorum. Avrupa ülkesinden aldığımız için mi değişiklik oluyor.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Stanley termoslarda fiyat iyi yalnız almak isteyen varsa değerlendirsin.. 1 litrelik aldım ben.

https://www.amazon.com/dp/B000FZX93K/ref=cm_sw_r_wa_apa_VxX2zb214FK4H?th=1&psc=1

Yakın zamanda 0.5 tl lik farklı modelden aldım 18 dolara şuan 3-4 gündür kullanıyorum tarif etmeye gerek yok fevkalade , bitane de bundan alıcam yayla ya çıktığım da iyi olur 👍

Benimde ne zamandır aklımdaydı hocam bu fiyatı görünce değerlendireyim dedim. Dursun köşede lazım olur.

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gaineard felan pek anlamam. Sizin tavsiye ettiğiniz varsa link verebilir misiniz

✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2
  • _____________________________
    2017 - Golf - Highline - 1.4 TSI 125 BG
  • ahmetddr kullanıcısına yanıt
    Valla alakalı olabilir bilemedim

Eğer gerçekten artık com'dan alınan elektronik eşyayı ABD'ye geri gönderemeyeceksek alırken de 2 kere düşünmek gerekicek.

Orijinalden alıntı: karadurak

Hocam ben gaineard felan pek anlamam. Sizin tavsiye ettiğiniz varsa link verebilir misiniz

https://www.amazon.com/MSI-GTX-1070-GAMING-8G/dp/B01GXOX3SW/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1507737702&sr=1-6&keywords=GTX+1070
    amerikayla hala dostuz! herkeste görsün bunu feto bir senaryo diyenlere itafen olsun. bu ülke zor durumlardan geçiyor. Dostumuz yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nako8 kullanıcısına yanıt
    Kimsenin dostumuz olması için de bir nedeni yok
  • Amazon.com yada amazon.de den ryzen sistem alıcam ziraat bankkart illaki 3d secure istiyor amazonda da bu sistem kullanılmıyor sanırım birde amazon.de de Türkiye ye gönderim yok yazıyor çoğunda ve fiyatlarda yüksek görünüyor ödeme ekranına gelince bunlar düzeliyor mu

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.