Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.308.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhabalar, Amazon.de üzerinden aldığım ürün gümrüğe takıldı , vekaletname istediler gönderdim . Ürün teslimatında ne kadar bir gecikme yaşarım . Tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Amazon.it üzerinden akıllı saat almak istiyorum, İtalya sitesi ile ilgili bir bilgi bulamadım, sipariş verdiğimde sorun olur mu? Ürün amazon siteleri içerisinde en uygun italya'da bulunuyor,

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Dagitici acente yurtici kargo olarak secildigi gunun aksami mi kargoya veriliyor yoksa ertesi gunu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: helll_599

güle güle kullan ne farkı var bu cloud Alpha nın Hyperx Cloud II den ki sadece yanları tırtıklı galiba

Bir çok farkı var ama en önemlisi;

https://www.youtube.com/watch?v=aCb7b6WFz6M

şu monitörden bir tane daha aldım 1 hafta önce. bugün yarın gelir kargosu. onun dışında elimde 600$ gift card var black friday için tutacağım

Orijinalden alıntı: braveyours

quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

29 Eylülde bir ürün aldım, aynı gün ürün zamanında gelemeyeceği için satıcı tarafından iptal edildi.

Kartım Banka Kartı. Para hala hesabıma yansımadı? Bir süre daha bekleyeyim mi?

İadeler sanırım 15 gün sürüyor.

Teşekkürler cevabın için, bugün geldi iade.
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    dolar aldı başını gidiyor en iyisini yapmışın bende bitcoin ile giftcard satan bir yer bulsam hemen 300-400 dolarlık giftcard alırdım bf için
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | WD 1TB
  • Merhabalar. amazon almanyadan ps4 pro+ fifa 18 bundle alıcaktım. 4 gündür takipteyim Türkiyeye gönderim yapılıyordu. Ama bugun almak istedim ve gönderim olmuyor uyarı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarvelX

Merhabalar. amazon almanyadan ps4 pro+ fifa 18 bundle alıcaktım. 4 gündür takipteyim Türkiyeye gönderim yapılıyordu. Ama bugun almak istedim ve gönderim olmuyor uyarı veriyor.

Boşuna beklemeyin daha önceden gönderilip de sonradan kapatılan ürünlerin bir daha gönderime açıldığını görmedim. Aylar önce Ryzen 1600 işlemciyi gönderen amazon.de bir anda gönderimi kapatıp hala açmadı ve %90 açmayacak da o yüzden sizde beklemekten vazgeçebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

B01DHTWWTM

şu monitörden bir tane daha aldım 1 hafta önce. bugün yarın gelir kargosu. onun dışında elimde 600$ gift card var black friday için tutacağım

199'dan aldım düşmemiş aynı fiyata düştüğünde tekrar alırım

Edit : 199 iken 270'e gelmişti kargo gümrük ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 11 Ekim 2017; 4:1:0 >
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • MissedCall M kullanıcısına yanıt
    Vergi iadesi alabilir. Gümrükte problem olmaz. Geçen sene aşağıdaki şekilde iade aldım. Yapman gerekenler,

1-Arkadaşının Türkiye'de yaşadığını gösteren bir evrak lazım. Türkiye'den çıkmadan ikametgah çıkartmalı. Nüfustan ücretsiz alınabiliyor. Türkçe olmasında sıkıntı yok. İkametgah dışında bir belgede olabilir belki ama denemedim.
    2-Teslimat adresindeki ve faturadaki isim mutlaka arkadaşının ismi olmalı. Kendi kredi kartını kullanabilirsin.
    3-Arkadaşın Almanya'da bir kırtasiyeye uğrayıp, döneceği havalimanından Amazon Almanya merkez ofisine göndereceği bir zarf ve pul edinmeli. Pulu alırken mutlaka çıkış ve varış şehirlerini söylemeli. Uzaklık ve gönderilecek zarf boyutuna uygun pul veriyorlar. Maliyeti 1-2 euro. Amazon adresini aşağıda yazdım.
    4-Zarfın üstüne gönderici ve alıcı adresini yazıp, pulu yapıştırıp zarfı önceden hazırlasın.
    5-Paketin içerisinden çıkan fatura benzeri bir evrak var. Bu evrağı havalimanında gümrükte mühürletmeli. Ürünler yanında olmalı. Bazen görmek isteyebilirler. Geçen sene 3-4 parça ürünüm vardı. 1 tanesini seçti ve bunu bana göster dedi mesela bana. Havalimanında gümrük nerede, çalışma saatleri nedir, check-in öncesi mi sonrası mı dikkat etmesi gerekir.
    6-Zarfın içerisine ikametgah ve damgalattığı faturayı koysun. Havalimanındaki sarı posta kutularına bıraksın.
    7-Bu işlemden sonra işlem yapılan kredi kartına %21 vergi iadesi 1-2 hafta içerisinde yatıyor.

Biraz zahmetli ama en güzel vergi iadesi yöntemi. Zaten Amazon.de de bildiğim kadarıyla başka vergi iadesi yöntemi yok. GlobalBlue gibi %13 civarında almıyorsun. Verginin tamamını iade alıyorsun.

Konuyla ilgili müşteri hizmetlerinin bana yazdıkları da şu şekilde..

quote:

Müşteri Hizmetlerinden Mesaj

Merhaba x Bey,

İhracat işleminin onayı için lütfen doğrudan ilgili gümrük ofisiyle iletişime geçin.

Lütfen faturayı (sevk irsaliyesini) yanınıza alın ve ihracat edilecek ürünlerle birlikte gümrük yetkililerine gösterin.

İhracat koşullarının karşılanması durumunda gümrük yetkilileri ihracatı bir damga veya orijinal faturaya eklenecek ayrı bir belge şeklinde onaylayacaktır.

Gümrük tarafından işlenen belgeler postayla ödeme bölümümüze gönderilebilir.

Ayrıca yurt dışında yaşadığınızı doğrulamamız gerekir. Bu unsurlar ihracat için gümrük makamına sunulan belgelerde yer almıyorsa pasaportunuzun, kimliğinizin, kayıt kartınızın, ilgili ülkedeki oturma izninizin veya yabancı bir ülkede ikamet ettiğinizi gösteren herhangi bir belgenin kopyasını bize gönderebilirsiniz.

Lütfen ilgili belgeleri ve orijinal faturayı şu adrese gönderin:

Amazon Deutschland Services GmbH
    VAT Refunds
    Im Gewerbepark D 55
    93059 Regensburg, Almanya
    Almanya

Bizdeki bilgiler doğrultusunda imzamızın bulunduğu önceden doldurulmuş bir formun gönderilmesi zorunlu değildir. Gümrük yetkilisinden farklı bir bilgi almanız durumunda lütfen size sunduğumuz bilgileri dikkate alın.

Tüm koşullar yerine getirilmiş olsa bile ihraç edilen ürününüzün faturasına damga basılmadıysa ülkenizdeki Alman Büyükelçiliği veya ilgili temsilciyle iletişime geçme seçeneğiniz bulunmaktadır.

Gümrük işlemleri hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki Yardım sayfamızda bulabilirsiniz:

İhracat işleminin teslimattan sonra en geç 3 ay içerisinde gerçekleştirilmesi gerektiğini lütfen unutmayın. Aksi takdirde KDV iadesinin gerçekleştirilmesi mümkün olmayacaktır.

Umarım bu bilgilerle size yardımcı olabilmişimdir. Amazon.de adresini bir sonraki ziyaretinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

dolar aldı başını gidiyor en iyisini yapmışın bende bitcoin ile giftcard satan bir yer bulsam hemen 300-400 dolarlık giftcard alırdım bf için

Geçen sene de tam bf zamanı dolar bu hale gelmişti, Allah belasını versin böyle işin.

Bi monitör alamadık ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.amazon.com/gp/product/B06X3RBJLW/

EVGA GeForce GTX 1070 FTW2
    ✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2
  • Merhaba

Amazon.com'dan satın aldığım bluetooth hoparlörü -arızalı çıktığı için- iade etmek için PTT'ye gittiğimde "geçen hafta yazı geldi artık elektronik ürünleri ABD'ye gönderemiyoruz" şeklinde bir cevap aldım.

Sonuçta gönderemedim elimde patladı bozuk ürün. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? İnternette birşey bulamadım.
  • yakın zamanda amazondan pc toplayan var mı? bende bi kasa toplamak istiyorum
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    İşte hep bunlar Black friday lobisinin işleri:)
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.