Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12495. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.304.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Ryzen 1600x için uygun bir anakart önerisi olan var mı? Intel oyun odaklı sistemim var fakat evde iş odaklı bir Ryzen sistem toplama kararı verdim.

| MacBook M1| Lenovo Yoga 510 | Acer 144 Hz 1 ms Monitor | x2 GTX 1060 6 GB SLI | HP2311GT | HAF 912| i7 6700| Razer Deathadder | Logitech G35 | Logitech G633| iPhone 14 Pro Max| SuperOnline 1000 Mbps
  • iphone için kullanabileceğimiz orijinali aratmayan 2 amper bir sarj başlığı önerebilir misiniz ?

Ryzen 9 3900x | ASUS ROG x570-f | ASUS ROG RTX 2080 SUPER | Gskill Neo 32GB
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Sacece çalışmalara başladı ve bir şirket kurdu. Sonrası muallak.
    Depo mu açacak, hepsiburada ile görüşüyormuş onumu alacak, yoksa başka bir firmamı alacak
    yada sıfırdan başlayacak kısacası hiç birşey belli değil.
  • UPS ile gönderilen değişim ürünüm gümrüğe takılmış, ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: civanmert1980

Sacece çalışmalara başladı ve bir şirket kurdu. Sonrası muallak.
    Depo mu açacak, hepsiburada ile görüşüyormuş onumu alacak, yoksa başka bir firmamı alacak
    yada sıfırdan başlayacak kısacası hiç birşey belli değil.

Anlıyorum, teşekkür ederim cevabınız için. Umarım bir hareketlenme gelir piyasaya, rekabet lazım e-ticarette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 5 Ekim 2017; 16:24:1 >
    Resmi olan bir şey yok açılacak deniyor tr ye gelecek diyorlar yok ekimde gelecek yok 2018 ilk çeyrekte gelecek ama sadece tahminler resmi bir açıklama yok şu tarihte Türkiye de faaliyete başlayacağız diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Amazon.de'den bir ürün sipariş ettim. Normalde yarın gelecek diye gösteriyor ama i-parcel'in sayfasına girdiğimde "Incorrect Address" yazısını gördüm.

I-parcel'e mesaj attım, cevap bekliyorum. Amazon.de'den kontrol ettim, adreste bir sıkıntı yok. Aynı durumu yaşayan var mı?

Orijinalden alıntı: hsntrk

Amazon.de'den bir ürün sipariş ettim. Normalde yarın gelecek diye gösteriyor ama i-parcel'in sayfasına girdiğimde "Incorrect Address" yazısını gördüm.

I-parcel'e mesaj attım, cevap bekliyorum. Amazon.de'den kontrol ettim, adreste bir sıkıntı yok. Aynı durumu yaşayan var mı?

Aynı durumu bende yaşıyorum, 2 gündür oyalıyolar, ben sipariş geçtikten sonra gönderime kapanan ürün için, neymiş efendim adres bilgisi bulunamamış kargo firmasıyla iletişime geçin, firmayla iletişime geçiyoruz, amazon kargo bilgisini pakedin üstüne koymamış, amazonla iletişime geçiyosun "adres bilgilerini yolladık" , aradan 10 saat geçiyo kargo firmasıyla iletişime geçiyosun, bilgi almadıklarını belirtiyolar, daha sonra amazonla ileşime geçiyosun, konuyla ilgileniyoruz diyorlar, sonra Amazon kargo takip sayfasına bakıyosun 5 ekimde 17:02 de kargo firmasına teslim edildi diye update geçiyor, kargo firmasının takip sayfasına bakıyorsun, aradan 5 saat geçmiş, dün girililen "taşımada" bilgisi silinmiş, daha sonra amazonla iletişime geçiyosun 48 saat içinde geri bildirim yapılacak deniyor, daha sonra amazonun sayfasına bakıyorsun 5 ekimde girilen, pakediniz kargo firmasına teslim edilmiştir bilgisi siliniyor, saçma sapan işler. Yollamıcaksanız yollamıyoz deyin de, adamı uğraştırmayın.

• Arkadaşlar merhabalar.

Aşağıdaki ürünü sipariş ettim.

https://www.amazon.com/AOC-AG241QG-Monitor-2560x1440-Height-Pivot/dp/B01N7QDNJ8?tag=donanimhaber-21&ie=UTF8&language=tr_TR

Ürün abd den gelecek sanırım.

Bizim elektrik sistemimize uyuyor mu?

Uymuyorsa ne yapmam lazım?

Aşagıdaki resimler ürünün kullanım klavuzundan alınmıştır.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 5 Ekim 2017; 22:49:39 >

• Amazon Avrupa 250 Milyon Euro vergi cezası yemiş. Lüksemburg üzerinden vergi kaçırıyorlarmış

R5 5600~~ASUS ROG Crosshair VI Hero~~TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 Ti OC Edition~~Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600MHz~~Samsung 250GB 970 EVO Plus~~Samsung 850 Evo 500GB~~Seagate BarraCuda 1TB/SkyHawk 4TB~~Phanteks Enthoo Pro M~~Corsair H100i v2~~EVGA SuperNOVA 750 G3~~Steelseries Rival 600 RGB~~Corsair K70 Rgb Cherry MX Red~~Alienware Dark Side of the Moon AW510H~~Corsair Gaming MM300~~Aoc Agon Porsche Design PD27S
  • Arkadaşlar biriniz cevap verirse sevinirim. Kardeşime doktor bu tabletlerden alıp 4 ay kullanmasını söyledi. Reçetesi falan var.

Ağır doz kullanılacağı için doktor kendisi yurtdışından almamızı önerdi.

Amazonda bulduk ama gelmiyor bu tarz ilaçlar yada getirtip reçetemizle gümrükten alabilir miyiz?

https://www.amazon.de/gp/product/B019BE4XFI/ alınacak tablet bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Arkadaşlar biriniz cevap verirse sevinirim. Kardeşime doktor bu tabletlerden alıp 4 ay kullanmasını söyledi. Reçetesi falan var.

Ağır doz kullanılacağı için doktor kendisi yurtdışından almamızı önerdi.

Amazonda bulduk ama gelmiyor bu tarz ilaçlar yada getirtip reçetemizle gümrükten alabilir miyiz?

https://www.amazon.de/gp/product/B019BE4XFI/ alınacak tablet bunlar.

reçeteniz varsa ve ürünü amazon yolluyorsa alabilirsiniz. Gümrük sizden reçete ve kimlik fotokopisi isteyecek onu mail atacaksınız
    Ps4 oyun alışverişlerim: iskender 86 Driveclub pri alındı; redow AC Unity sec alındı; ANIL007 the order sec alındı; classlord23 wolfenstein the old blood sec alındı; Toni-1903 wd sec alındı; Oliver-Queen nba 2k15 sec alındı; YusufKk469 gta5 plus sec hesap satıldı; hallos metro redux sec alındı; lucifer50 the order sec satıldı; bilalakman ac unity sec satıldı; LawlietRyuzaki the order sec ; lithium watch dogs sec satıldı ve daha fazlası takip edemedim artık :D

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.