Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (6 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.304.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bi süredir iş dolayısıyla giremiyordum, bi bakayım bizim konuya dedim şaşkınlık içerisindeyim... Saniyede 3 mesaj yazılan konuya ne olmuş böyle

İade edince vergiyi kesmiyorlar demi .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.amazon.de
    Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 + FIFA 18: Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/gp/product/B075YX1SQ5/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

bu ürünü alacağım fakat bu adrese gönderilemiyor diyor çoğu xbox one modelinde öyle hatta yakına yakın hepsi öyle bunun türkiye ye açılma ihtimali var mı hep böyle kalır mı ürün Amazon tarafından satılıyor başka mağaza üzerinden değil

• merhaba arkadaşlar ikinci kez soruyorum malesef

dijital piyano aldım amazonde den 16 kilo ve bir kısmı kırık çıktı. sadece kasada kırık var çatlak gibi. Amazonde ile konuştuğumda yollayın dediler ama hiçbi ücret bilgisi alamadım

şimdi kargo ile ben yollarsam ücretsiz mi yollayabileceğim. şuan geri yollamasamda belli miktarda geri iade alsam nasıl yapabilirim

@MühendisMurat özel olarak senden de cevap rica ediyorum
  • Merhabalar 24.71+13.88=38.59 olcak şekilde tek bi ürün aldım. Yanına birşeyler alıp 49 euro üzeri yapıp mı almalıydım? Bitecek diye hemen aldım fiyatı 135 euro oldu zaten ekleme falan yapabilir miyim buna sonradan. Hata mı ettim bilemedim

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

merhaba arkadaşlar ikinci kez soruyorum malesef

dijital piyano aldım amazonde den 16 kilo ve bir kısmı kırık çıktı. sadece kasada kırık var çatlak gibi. Amazonde ile konuştuğumda yollayın dediler ama hiçbi ücret bilgisi alamadım

şimdi kargo ile ben yollarsam ücretsiz mi yollayabileceğim. şuan geri yollamasamda belli miktarda geri iade alsam nasıl yapabilirim

@MühendisMurat özel olarak senden de cevap rica ediyorum

Hocam önce iade prosedürünü başlat sana belgeleri gönderecek Amazon , PTT kargoya gidiyorsun , orada gerekli işlemleri yapıyorlar , ücreti ödüyorsun , makbuzun fotoğrafını çekip Amazon a gönderiyorsun genelde aynı gün iade ediyorlar , kredi kartına yansıması 10 günü buluyor

• Amazonun Türkiye şubesi açıldı, değişen hiçbir şey yok. Gönderilmeyen ürünler aynı, fiyatlar aynı, tax aynı, ne anladım ben bu işten?

Orijinalden alıntı: firan34

iphone telefon görüntüsünü lg tv ye kablosuz wifi ike aktarmak için dongle arıyorum, bişey önerebelecek var mı

Apple tv 3.nesil yada bütçenize göre 4.nesil almanız yeterli.

Bence Türkiyedeki ikinci el fiyatlarınada bir göz gezdirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza07 -- 5 Ekim 2017; 2:32:53 >
    Bir Garip İnsanoğlu.
  • Kulaklık arayan bir arkadaş vardı. prime üyelikte fr sitesinde bu kulaklık indirime girmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Garagulli35

Merhabalar 24.71+13.88=38.59 olcak şekilde tek bi ürün aldım. Yanına birşeyler alıp 49 euro üzeri yapıp mı almalıydım? Bitecek diye hemen aldım fiyatı 135 euro oldu zaten ekleme falan yapabilir miyim buna sonradan. Hata mı ettim bilemedim

Hocam biraz hata etmişsin neyse sağlık olsun. Yaptığın hatayı basit olarak açıklarsak aynı üründen iki tane alsan (ikincisi farklı ama 24,50 EU olsada olurdu) kargo fiyatı sıfırlanacak ürün maliyeti 24,71 EU olacaktı. Şu an ürün maliyeti 38,59 EU %56 daha pahalı olmuş.

edit: 30 eu üstü olunca vergi biniyor. Vergili kargosuz ile vergisiz kargolu fiyatı karşılaştırmak gerek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civil 3ngineer -- 5 Ekim 2017; 12:27:26 >

• maxpayne_55 M kullanıcısına yanıt
    muhtemelen açılmayacak..Kapanan ürünler nadiren açılıyor.Farklı seçenekleri değerlendirin
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • İndirimde olan optic oyuncu mouse'u arıyorum, var mı bilen?

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • Civil 3ngineer kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam görüşlerin için aldık bakalım hayırlısı :)

www.amazon.de
    Geographical Norway Fleece Jacke Korleon, Größe:S;Farbe:Dark Grey: Amazon.de: Bekleidung
    https://www.amazon.de/Geographical-Norway-Herren-Korleon-D-GREY/dp/B01L3E0CVS

Beden ve renklere göre değişen fiyatlar. 13 euro gibi dan başlıyo

$50 Amazon.com gift card instantly upon approval for the Amanzon Rewards Visa Card

ibaresini gördüm.

anladığım kadarıyla aşağıdaki card'ı aldığımda ürün 350$ a gelecek .
    Bu kart nedir? Nasıl alınıyor?

Orijinalden alıntı: BumberShoot

Açılmadı

Nasıl açılmadı? Daha geçen ay bir sürü haber yapıldı hatta.

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/amazon-resmen-turkiyede-1993122/

www.aydinlik.com.tr
    Amazon Türkiye'ye geldi e-ticaret savaşı başlıyor!
    https://www.aydinlik.com.tr/amazon-turkiye-ye-geldi-e-ticaret-savasi-basliyor-ekonomi-agustos-2017

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.