Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.306.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dijital piyano almıştım amazonde den dün geldi kırık çıktı bir kısmı.Ürün çalışıyor ama yan kısmı çatlak. Sağolsun arka sayfada bi arkadaş yaz dedi yazdım amazona ürünü geri yollayın diyorlar

aramışlar galiba fakat duymadım telefonda cevapsız çağrısı var. şimdi 16 kiloluk birbucuk metre boyundaki kargo kutusunu nasıl yollarım ücreti ben mi ödüyorum?

birde keşke bir kısım para iadesi yapsalardıda bu kadar uğraşmasaydım
  • Arkadaşlar amazon.de üzerinden aldığım ürün, Leipzig'den kargolanıp, Almanya'da başka bir yer olan Krefeld'e gönderildi. Aradan bir iki gün geçtikten sonra kargom şuan İngiltere-Weybridge' de görünüyor acaba bir problem mi var? İngiltere ne alaka?
    sen burdan uğracaksın göndereceksin o halde bide ptt daha kötü halde oraya teslim edecek ,sen kargo iade edin ücreti yazacaksın prosedür değişti bildiğim kadarıyla bi kısmını iade ediyorlar daha uğraşırsın yani

03/10/2017 11:36

Paket şu anda bizde. Alıcı, UPS dışındaki bir aracı tarafından gümrükleme talep etti. / Paket gümrükleme acentesinde son bırakma bekliyor.

Bunun üzerine uyuduğum bir saatte gümrük müşavirliği tarafından aranmışım ancak yeni farkedebildim arandığımı. Sizce ne gibi bir sorun çıkmış olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    mb:
    MSI x370 Gaming Pro Carbon**case:Phankteks P400s Black/White Thermaltake Riing fans**psu:Corsair CX850M**ram:16GB (8*2) Corsair 16 Gb DDR4 2400MHZ**hdd:Samsung 860 Evo 500 GB SSD + Adata SX8200 512 GB M2**monitor:AOC AGON 27" AG273QCX**headset:Hyper X Cloud II**

Mobile:Xiaomi Mi A2 Lite 64GB Gold
    Game: PS4 PRO 1 TB White
    Car:Peugeot 308 2021 Allure Sport Red.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Hocam isterseniz decathlon a da bakın. Bende vardı bir botu şu geçirmiyor ancak 1 yıl sonra biraz su almaya başladı tabi. 150 gibi bir fiyata almıştım. Ama yds daha iyidir tabi

https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-100-mid-novadry-bot--id_8343087.html

Bu mudur?
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Yok hocam şimdi geçmiş siparişlere baktım da aldığım şu
    https://www.decathlon.com.tr/forclaz-500-novadry-su-gecirmez-kadin-botu-id_8287393.html

Kadın botu?

Şaka bir yana bana olmaz. Normalde 45 giyiyorum zaten ki bunlara 1 numara büyük alın yazmış herkes...

• Herkese iyi forumlar amazon.de den kulak ustu kulaklik almak istiyorum butcem max 80€ bu konuda tavsiye verebilecek varmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Münih kullanıcısına yanıt
    Yasaklı ürün değil, geçer tabii ki

Orijinalden alıntı: First Premolar

.com'da o fiyatın üzerine bir de vergi ödeniyor 30 euro'nun üzerindeyse. .de'de VAT çıkarılıp gümrük vergisi eklenince ürün normal fiyatına gelmiş oluyor genelde ve 49 euro üzerine ücretsiz kargo var. Sınır 30 euro, kura göre değiştiğinden dolar olarak sınırı sürekli değişiyor.

Anladım.Teşekkür ederim
    LED TV:SONY KD-55XF 9005 ///AV Receiver: Sony STR-DB 1080 QS ///Stereo Amplifikatör: DENON PMA-2010 AE ///CD Player:MARANTZ CD7300 GOLD///Tuner:Denon TU 1500 AE///BD Player: PANASONIC BDT-300 EG//Media Player:DUNE BD PRIME 3.0 ///Equalizer: TECHNICS SH-8055////Front Hop:JBL E 100/// Center:JBL EC 35///Surround:JBL E 30///Subwoofer: DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPER CUBE II
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Adetli derken birden fazla ürün alınması halinde mi hocam? Yakın zamanda .Com'dan alışveriş yaptınız mı acaba süreç halen dediğiniz şekilde mi işliyor. Ben 29.99 $ bir ürün alacağım, Global Shipping 5.43$ , Import Fees Deposit 0.00$ çıkıyor. Gümrük için başka işlem ücreti falan çıkmıyor mu kesinlikle yardımcı olursanız çok sevinirim
  • ya .com da proceed to checkout demeye gerek kalmadan aşağıdaki vergilerin son fiyatın görüldüğü ekran vardı o düğnden beridir çıkmıyor sizde de durum aynımı halbuki gift kartımda var 20 dolar normalde para olduğunda çıkardı o ekran şimdi para olsada çıkmıyor
  • Happy People 36950 - Nikko RC Elite-Trucks Dodge Ram Rebel 1:14, Fahrzeuge

https://www.amazon.de/gp/product/B01ET8AP2Q/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

Kullanan var mı ? Fiyat iyi gibi.

Urbanears Plattan ADV

Com: TRY 273,76
    De: TRY 236,74
  • Satın alımda Enpara Encard ile sorun yaşayan var mı son zamanlarda? 4 yıldır Amazon'dan onlarca ürün aldım Encard ile ilk defa sorun çıkardı. Amazon, kartı kabul etmiyor bir türlü, daha sonra ödeme güncelleme ile Paraf kartı gösterdim bu sefer kabul etti. Bankayı arıyorum kartınız yurt dışına açık diyor, limitte de sorun yok. Anlamadımbir türlü, var mı başına gelen?
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • drevo ssd lerden ses yok mu hala
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.