Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapid Step

msi laptop almak istyrum indirim vs bekliyim mi uygun zaman mı sizce dayım amerıkada suan

https://www.amazon.com/MSI-GE72MVR-APACHE-PRO-044-i7-7700HQ/dp/B06XSBQZXR/ref=pd_sbs_147_2?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B06XSBQZXR&pd_rd_r=GGJT4HKM3W31KBB5N2D4&pd_rd_w=4a5Hk&pd_rd_wg=j4cXP&psc=1&refRID=GGJT4HKM3W31KBB5N2D4

Bu ürünün fiyatı uzuuun ince bir çizgi halinde hep aynı seyretmiş o yüzden TR ile kıyasla ona göre kararını ver.

• Steam link 15$+ kargo B016XBGWAQ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skechers bayan ayakkabı bakiyorum. 8,5 B (M) US amazon amerika kendi ölçü sayfasında 38,5 olarak gösterilmiş ama ben internetten bakiyorum hemen hemen heryerde 39,5 numara olarak gösteriliyor. Bunun doğrusu sizce nedir ? Bana 38 yada 38,5 numara lazım arkadaşlar.

• Konu eskiye nazaran cok daha az mi guncelleniyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • majesthion kullanıcısına yanıt
    Evet alabilirsin.

30 gün boyunca ücretsiz kullanım, iptal etmene gerek yok.
  • Fiyat tahmin ettiğimden biraz fazla oldu. Sepete gidince 616€ -> 650€ oluyor. https://www.amazon.de/GeForce-11Gbps-GDDR5X-Grafikkarte-schwarz/dp/B072LX16GX/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1504174848&sr=1-1&keywords=gtx+1080+ti

Bunu ekliyorum sepete gidiyorum alışveriş kısmına. Fiyatı aynı değişmiyor. Hatta düşüyor bile 505 - 501 oluyor. Diğerinde 616 - 650€ oluyor. 600 euro üzerinde ekstra uygulanan birşeymi var acaba?https://www.amazon.de/gp/product/B01GEML1AU/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 31 Ağustos 2017; 13:31:20 >

• Arkadaşlar, f/p üçlü priz önerebilir misiniz?
    Çocuk veya akım korumalı olan?
    Bikaç tane alacağım.
  • Logitech Klavye Mouse İndirimleri

Logitech M235 kablosuz optik fare
    Logitech Lgt-M500 kablolu fare
    Logitech USB Fare M500
    Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800
    Logitech MX800 Cordless Performance masaüstü set (klavye ve fare)

Tencere, Tava Seti İndirimleri

WMF LÜKS BAHARAT DEĞİRMENİ Seti
    WMF Gala Plus 5 Parça Tencere Seti, Dökme Ağzı, Cam Kapak, Cromargan Polisajlı Paslanmaz Çelik, İndüksiyonlu Ocaklara Uygun, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir
    WMF 738629999 Devil tava-Set 2 parçalı kaplama Çap 18/28 cm Paslanmaz Çelik sap indüksiyon için uygun Cromargan seramik elde yıkama, paslanmaz çelik, gümüş, 28 cm, 2 birim
    WMF 1281209000 çocuk çatal kaşığı-Set Willy Miy Fred Space, 7-parçalı

En az 80 Euro Yükleyene 8 Euro Hediye

eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 31 Ağustos 2017; 14:50:50 >

• Kulak içi kulaklık önerilerinizi alabilirim oyun oynarken kullanacağım. Ana sayfadakilere baktım önerilere açığım.

• Yaklasik 2 aydir konuya giremiyorum, gelismeleri ozet gecebilecek var mi sevabina?

Mesela amazon.com veya amazon.de bazi urunleri gondermeyi durdurdumu ulkemize? Ve neden?

Baska cok onemlk gelisme oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Fiyat tahmin ettiğimden biraz fazla oldu. Sepete gidince 616€ -> 650€ oluyor. https://www.amazon.de/GeForce-11Gbps-GDDR5X-Grafikkarte-schwarz/dp/B072LX16GX/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1504174848&sr=1-1&keywords=gtx+1080+ti

Bunu ekliyorum sepete gidiyorum alışveriş kısmına. Fiyatı aynı değişmiyor. Hatta düşüyor bile 505 - 501 oluyor. Diğerinde 616 - 650€ oluyor. 600 euro üzerinde ekstra uygulanan birşeymi var acaba?https://www.amazon.de/gp/product/B01GEML1AU/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

Yıllardır bildim bileli ASUS ürünleri bu şekilde. Hepsi değil fakat bazı ürünleri için extra vergi vs. hesaplanıyor sanırım.

• Arkadaşlar amazon da en çok rağbet gören kategorileri nasıl görebilirim ?

• kanlı portakal kullanıcısına yanıt
    geçtiğimiz kışın 170 tl ye almıştım boyner den, benim gibi zayıf çok üşüyen birini bile sıcak tutuyor. nacizane tavsiye

https://www.morhipo.com/mavi-0160821842-naylon-mont-siyah/17970594/detay

mavi mont 0160821842
  • PVH kullanıcısına yanıt
    Türkiye ye şirket açıyolar deniliyor ama bi farkı olacakmı merak ediyorum vergiden mergiden dolayı dışarıdan geldiği hali belki daha ucuz olur kesin..

• quote:

Orijinalden alıntı: predaTR_

Türkiye ye şirket açıyolar deniliyor ama bi farkı olacakmı merak ediyorum vergiden mergiden dolayı dışarıdan geldiği hali belki daha ucuz olur kesin..

Amazon.com.tr mi aciliyor yani? Peki acilinca .com ve .de gonderimi kesecek mi bir bilgi var mi?

• Arkadaşlar daha öncede sordum cevap alamadım amazon.de ' den ekran kartı almaya çalışıyorum bir türlü sonuca ulaşamadım. Türkiye ' ye gönderim yok diyor. Ben mi beceremiyorum genel bir sıkıntı mı var acaba ?
  • shinnok kullanıcısına yanıt
    Becermeme durumu yok kardeş Amazon.de'de son zamanlarda çok fazla gönderim kapanması var, çözüm bekliyoruz yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Soul

Konu eskiye nazaran cok daha az mi guncelleniyor?

Sila- reverans.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için
  • Amazon .de üstünden bir ses kartı aldım . 1 saat içinde sipariş onayı verip parayı çektiler. 24 saat içinde gönderime çıktı hatta uçakta şu an.

Aynı gün Amazon. com üstünden klavye aldım bir gündür parayı bile çekmedi site. Sorun ne olabilir ?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.