Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12424. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Acele etmeyin sorun yok iken sorun yaratmak gibi bişey olur... Bekleyin bakalım...
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Hazır parayı çekmemişken ve kargo işlemine tabi tutulmadan siparişi iptal ettim daha iyi oldu. Daha kaliteli bir şeyler alacağım sanırım biraz daha bekleyip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 31 Ağustos 2017; 17:51:1 >
  • Mekanik klavye ne önerirsiniz K70 , Blackwifow chroma v2 arasından ? Clicky sesi seviyorum ama k70te şu an Mx Blue mevcut değil. Öte yandan razer , corsair kadar kaliteli malzeme üretmiyor sanırım. Başka tavsiyesi olan varsa da alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Merhaba yardımcı olursanız sevinirim

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01LYFKX41/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Bu ürünü amazon com dan alabilirmiyim kargo ücreti vergi vs varmı ne kadar ödemem gerekiyor toplam teşekkürler

• Arkadaşlar ben Raymond marka analog saat aldım.

Saat 1 çevirme düğmesi , 2 tanede basma düğmesi var ( 1 tanesi çevirme kolunun üstünde diğeri aşağısında )

Analog saatin içinde 3 tane küçük gösterge mevcut Saat, Dakika , Saniye şeklinde;

Saat otomatik büyük analogta ekrep kaçtaysa ona göre ayarlanıyor.

Saniyeyi de ayarlayabildim.

Fakat dakika kısmını gösteren küçük analoğu bir türkü ayarlayamadım. ( dakik kısmını gösteren analog 30 dk periyot şeklinde 60 dk periyot değil )

Dakika analoğunu nasıl ayarlıyacağımı bilen arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim . ( Fotoğrafta soltaraftaki küçük analog )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelord03 -- 31 Ağustos 2017; 18:47:40 >

• amazon jp den bi urun siparis verdim simdi siteye giremiyorum. uyelik sifre dogru ama sifre hatali diyor. defalarca sifre deistirdim yine ayni hata geliyor. yardimci olurmusunuz. @MühendisMurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhotrob -- 31 Ağustos 2017; 19:29:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: majesthion

Fiyat tahmin ettiğimden biraz fazla oldu. Sepete gidince 616€ -> 650€ oluyor. https://www.amazon.de/GeForce-11Gbps-GDDR5X-Grafikkarte-schwarz/dp/B072LX16GX/ref=sr_1_1?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1504174848&sr=1-1&keywords=gtx+1080+ti

Bunu ekliyorum sepete gidiyorum alışveriş kısmına. Fiyatı aynı değişmiyor. Hatta düşüyor bile 505 - 501 oluyor. Diğerinde 616 - 650€ oluyor. 600 euro üzerinde ekstra uygulanan birşeymi var acaba?https://www.amazon.de/gp/product/B01GEML1AU/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

Yıllardır bildim bileli ASUS ürünleri bu şekilde. Hepsi değil fakat bazı ürünleri için extra vergi vs. hesaplanıyor sanırım.

Alttakini alın bence. Ben de öyle yaptım. 150 euro aynı gpuya fazladan ödemeye gerek yok bence. Nerden baksanız 650 liranız cebinizde kalır.

• samsung 850 evo 500gb ssd bugün 17:16'da 158€'dan 133€'ya düşmüş ancak ben biraz geç farkettim 18:40'da bitmiş şu anda amazon satmıyor. tekrar gelir belki diye sayfayı yeniliyorum bakalım.
  • Bu vergi fiyatlariyla amazondan hicbisey alinmaz artik. Turkiyedeki fiyatlardan daha pahaliya geliyor bir sey almak. Eskiden surekli bir sey alirdim artik alamiyorum

• 80 euro yükleyene 8 euro hediye veriliyor diyorsunuz 240 euro tek hesapta gift card alsam 24 euro hediye geliyor mu?
  • Yeni hesap açtım , amazon.de de hediye çekleri için bu kampanya için uygun değilsiniz uyarısı verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: safüzyon

80 euro yükleyene 8 euro hediye veriliyor diyorsunuz 240 euro tek hesapta gift card alsam 24 euro hediye geliyor mu?

Ben sordum onu da öyle bir şey mümkün değil dediler. Özetle gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

Merhaba yardımcı olursanız sevinirim

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B01LYFKX41/ref=ox_sc_act_image_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

Bu ürünü amazon com dan alabilirmiyim kargo ücreti vergi vs varmı ne kadar ödemem gerekiyor toplam teşekkürler

Alabiliyorsunuz şuan.

Toplam vergisi vs herşey dahil $133.95
  • Rap1d kullanıcısına yanıt
    STRAFE RGB Mechanical serisi neden düşünmüyorsunuz ? Corsair malzeme kalitesi olarak razere göre bir iki tık daha önde. mx brown tercih edebilirsiniz o da kullanım tarzınıza bağlı tabi red de olabilir

http://www.keyboardco.com/blog/index.php/2012/12/an-introduction-to-cherry-mx-mechanical-switches/

https://www.amazon.com/Corsair-Mechanical-Keyboard-Backlit-Multicolor/dp/B014W3FGYU/

• PVH kullanıcısına yanıt
    de yi bilmiyorum ama aynen com.tr açılıyor.. ya amazon. com yani amerika olanı kullanıcaz diye biliyorum...ayrıntıları çıkar yakında..

• quote:

Orijinalden alıntı: byhotrob

amazon jp den bi urun siparis verdim simdi siteye giremiyorum. uyelik sifre dogru ama sifre hatali diyor. defalarca sifre deistirdim yine ayni hata geliyor. yardimci olurmusunuz. @MühendisMurat

Hesabini kilitlemişlerdir

• quote:

quote:

80 euro yükleyene 8 euro hediye veriliyor diyorsunuz 240 euro tek hesapta gift card alsam 24 euro hediye geliyor mu?

Peki bu 8 euro hediye ekran kartı alırken geçiyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Peki bu 8 euro hediye ekran kartı alırken geçiyor mu?

Amazon un sattığı tüm ürünlerde geçerli.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Hocam Strafe de olabilir tabi de clicky olması önceliğim. Brown ve redler pek çekici gelmiyor. Belki rapidfire olabilir o da tuşların alttaki metale çarpmasıyla güzel ses çıkarıyor gibi.

• Bu kulaklığı almak istiyorum ama Türkiye'ye teslimatı yoktur yazıyor. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla satılmıyor yazsa bile siparişi verince geliyor diyorlar. Konunun ilk sayfasında böyle bişey yazmadığı için güvenemedim. Ürünü almanın hiçbir yolu yok mu? Bir de linkteki ürün sıfır orijinal ama ürünü kendi kutusu ile değil de kendi kutusuyla gönderilen ilan mı? TR de en ucuz fiyatı 367 TL amazondan alınca 100 tl daha ucuza geliyor bide 5-10 euro indirim çeki falan olunca daha da ucuza geliyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.