Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12425. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Güzel ürünler ama malesef doların tl karşısındaki vahşice üstünlüğü sebebiyle malesef avantaj kaybı var. Bence bir klavye bu kadar pahalı olmamalı veya bu kadar parayı hak edecek kompleks bir ürün değiller bilemiyorum. Bende 1 aydır almayı düşünüyorum ama ulan alt tarafı klavye niye 350 400 lira vereyim diye kendimi tutuyorum.

Neticede yazar değilim çizer değilim sıkı oyuncu falan da değilim. O yüzden her seferinde 10 yıllık klavye ile başbaşa kalıyorum.
  • Uygulamamı test ederken karsılastım

İsim= ASUS Radeon Dual-RX460-O2G grafik kartı (AMD Radeon RX 460, 2 GB GDDR5 bellek, PCIe 3.0, HDMI, DisplayPort, VR Ready) Beyaz

Asin= B01JBYQBGC

Yüzde = % 8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardayyan kullanıcısına yanıt
    Baş edememek ne demek adamın kendi programı. Tekrar okuyun çelişmediğimi anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler an itibarıyla tr den aldığım 1060 kartı iptal ederek amazona yöneldim ilk kez alışveriş yapacağım halledebilirim satıcıyı amazon seçicem bana 1060 veya 1700 tl civarında 1070 ekran kartı önerirmisiniz trden aldığım asus turbo 1060 sıcaklık olarak diğer modellerden daha kötüymüş seçim becerim düşük :)
    özel mesajda kabul olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf1653

samsung 850 evo 500gb ssd bugün 17:16'da 158€'dan 133€'ya düşmüş ancak ben biraz geç farkettim 18:40'da bitmiş şu anda amazon satmıyor. tekrar gelir belki diye sayfayı yeniliyorum bakalım.

www.amazon.com
    Amazon.com: Samsung 850 EVO 500GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-75E500B/AM): Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/gp/product/B00OBRE5UE/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
    158 dolar civarı toplam 550 lira

• All Men Must Die kullanıcısına yanıt
    Ürün gönderiliyor, Türkiye teslimat yoktur diye yazmasının sebebini öğrenmek istiyorsan ilk sayfa'da arayabilirsin.
  • conqueror93 kullanıcısına yanıt
    amazon.de'de daha ucuza geliyor ama işte. 133 euro, artı bir de 80/8 den indirim 125 euro yani 510 lira falan. tekrar 133€'dan satılırsa alacağım
  • İsim= PlayStation VR - [PlayStation 4] & PlayStation 4 Camera (2016)

Asin= B06XXS1C56

İndirim = % 12

---------

İsim= PlayStation VR + Farpoint VR
    Asin= B071NRPZFM
    İndirim = % 12

-------

İsim= PlayStation VR + PlayStation Kamera für PS4 (2016) + PlayStation VR Worlds
    Asin= B071WPDP7C
    İndirim = % 11

-------

İsim= Acer K2 K242HQLCbid 23.6Zoll Full HD TN Schwarz Computerbildschirm - Computerbildschirme (59,9 cm (23.6 Zoll), 300 cd/m², 1920 x 1080 Pixel, 1 ms, LED, Full HD)
    Asin= B0128HINEM
    İndirim = % 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 31 Ağustos 2017; 23:39:54 >
  • Arkadaşlar ilk tecrübem olacak, amazondan bir moto kaskı sipariş edicem. 170 dolar civarında. hızlı kargo istesem ekstra ne kadar öderim, birde kapıya gelen satıcı gümrükten geçirme parası alıyormuş ne kadara gelir bana toplam ?
  • reis ekran karti siparis verdim onu nasil iptal edicem. hemde jp sitesi. sap gibi kaldim bi yardim et lutfen ozeldende olur sana zahmer

• Bu amazon.de alınan 6 lı priz türkiyede sıkıntı yaşatır mı voltaj farkı falan olur mu birde model önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rap1d

Mekanik klavye ne önerirsiniz K70 , Blackwifow chroma v2 arasından ? Clicky sesi seviyorum ama k70te şu an Mx Blue mevcut değil. Öte yandan razer , corsair kadar kaliteli malzeme üretmiyor sanırım. Başka tavsiyesi olan varsa da alabilirim
    www.amazon.com
    Amazon.com: CORSAIR K70 LUX Mechanical Gaming Keyboard - Backlit Red LED - USB Passthrough & Media Controls - Tactile & Clicky - Cherry MX Blue: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Mechanical-Keyboard-Backlit/dp/B01ER4B8S2

Yalnız baktım K70 LUX RGB LED MX BLUE göremedim altın gibi değerli şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Eylül 2017; 0:30:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: byhotrob

reis ekran karti siparis verdim onu nasil iptal edicem. hemde jp sitesi. sap gibi kaldim bi yardim et lutfen ozeldende olur sana zahmer

zaten iptal etmişlerdir siparişini. maillerini kontrol et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safüzyon

Bu amazon.de alınan 6 lı priz türkiyede sıkıntı yaşatır mı voltaj farkı falan olur mu birde model önerebilirmisiniz?

hocam ben 6lı priz aldım şuan kullanıyorum sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Rap1d

Mekanik klavye ne önerirsiniz K70 , Blackwifow chroma v2 arasından ? Clicky sesi seviyorum ama k70te şu an Mx Blue mevcut değil. Öte yandan razer , corsair kadar kaliteli malzeme üretmiyor sanırım. Başka tavsiyesi olan varsa da alabilirim
    https://www.amazon.com/Corsair-Gaming-Mechanical-Keyboard-Backlit/dp/B01ER4B8S2

Yalnız baktım K70 LUX RGB LED MX BLUE göremedim altın gibi değerli şuan.

Yok hocam Corsairin siteden 160 dolara alırım istesem de amazondan almak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: byhotrob

amazon jp den bi urun siparis verdim simdi siteye giremiyorum. uyelik sifre dogru ama sifre hatali diyor. defalarca sifre deistirdim yine ayni hata geliyor. yardimci olurmusunuz. @MühendisMurat

İlk sayfada üyelikle giriş yapmadan müşteri hizmetlerine ulaşma anlatımı var, onu uygulayıp mail at ingilizce.
  • Arkadaşlar kask alayım dedim de böyle bi fiyat çıktı, ilk defa yurt dışından bir şey almaya çalıştım ama türkiyede bu ürün daha ucuz

iade ediliyormuş falan diyolarda bilen birileri yardımcı olabilir mi ?
  • Rap1d kullanıcısına yanıt
    Yalnız Corsair'in sitesi buraya gönderim yapar mı ?

Yapsa bile vergi çıkmaz uğraşırsın burada sonra biz boşuna Amazon'da bulmaya çalışmıyoruz aradıklarımızı bu gümrükle bu vergilerle bu kısıtlamalarla işimiz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devulations

beyler an itibarıyla tr den aldığım 1060 kartı iptal ederek amazona yöneldim ilk kez alışveriş yapacağım halledebilirim satıcıyı amazon seçicem bana 1060 veya 1700 tl civarında 1070 ekran kartı önerirmisiniz trden aldığım asus turbo 1060 sıcaklık olarak diğer modellerden daha kötüymüş seçim becerim düşük :)
    özel mesajda kabul olur

Biraz daha verirsen daha değerli bir şey alırsın

510€ son ekran
    www.amazon.de
    Asus ROG Strix GeForce GTX1070-O8G Gaming Grafikkarte: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/GeForce-GTX1070-O8G-Grafikkarte-Speicher-DisplayPort/dp/B01GRCYTMY

www.teknofiyat.com
    1070 o8g - TeknoFiyat
    http://www.teknofiyat.com/?search=1070+o8g

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo1negatif

Arkadaşlar ilk tecrübem olacak, amazondan bir moto kaskı sipariş edicem. 170 dolar civarında. hızlı kargo istesem ekstra ne kadar öderim, birde kapıya gelen satıcı gümrükten geçirme parası alıyormuş ne kadara gelir bana toplam ?

İlk sayfayı bir okuyun sorularınızın çoğunun cevabı orada hazır.

170 USD + kargo + vergi olacak, hızlı kargo aşırı uçuk rakamlar çıkıyor o yüzden bakmayın bile.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.