Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12418. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Zaten 22.başlıkta var ya bunlar profesyonel ve alternatifli olarak.

Seçtiğim ürün indirime girince bildirim geliyor mu veya türkiyeye gönderime açılınca bildirim geliyo mu

Bunlar varsa yapmama gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

Kargolar calismiyor yarindan itibaren maalesef

Ne yazık ki öyleymiş. :(
  • saç traş makinesi öneriniz var mı bu berberlerdekiler baya güzel ama markası felan nedir bilemiyorum :)
  • columbia mont, skechers ve north face ayakkabı yok mu indirimde? Ana sayfada hiç giyim yok. Yeni açılan başlıkta da yok.
  • Kurban bayramında Almanya dahil bir kaç ülkeye gideceğim. Çantada getirilebilecek boyutta birşeyler isteyen varsa yardımcı olabilirim.

• Amazon Türkiye sitesi açılışından söz ediliyor. Amazon DE VE USA üstünden alıma engel koyma gibi bir durum olur mu ? Yani Yerel fiyatları amazonun kendi sitesi üstünden dayatması durumuyla karşılaşır mıyız arkadaşlar ?

Ona göre bir iki alacağım var elimi çabuk tutayım ..
  • Arkadaşlar merhaba,

Farklı bir durumla karşılaştım, yardımınıza ihtiyacım var.

1 ay önce amazon.co.uk den satıcısı Amazon olan Serengeti marka bir güneş gözlüğü aldım.

Ürün elime sorunsuz geçti.

Fakat ürünün hem resmi sitesinde, hem Amazon daki gorsellerinde hem de Türkiye de orjinal satış yapan mağazalarda, gözlüğün sağ camının ust kosesinde firmanın sembolu varken bana gelen gözlükte "serengeti" yazmaktaydi. Modeli google da aratinca cikan butun gorsellerde sembol vardi.

Ben de bu durumdan dolayı Amazon a mail attim. Gelen urunun fotograflarini istediler. Ben de hem gelen gozlugun fotograflarini hem de sitelerdeki gorsellerin ss lerini alip maili cevapladim.

Daha sonra gelen cevapta bana yanlis urun gonderildigini, ozur dilediklerini ve dogrusunu hemen kargoya verdiklerini belirten bir mail attilar.

Ilk gozlugu de 4 eylul tarihine kadar kargolamami istemisler.

2.gozluk kisa surede geldi fakat bu da ilk gozlukle ayniydi.

Sonra ben tekrar mail attim durumu anlatan.

Bu sefer teknik birimlerine konuyu ilettiklerini, onlarin gorselleri inceleyip urunun orijinal mi sahte mi oldugunu ogreneceklerini soylediler.

2 hafta kadar surdu. Bu arada kardesim de gozlugu begendi.

Ben de dun kendilerine, arastirmanin bitip bitmedigini sordum. Ve onlara kargolamam gereken gozlugu eger indirim yapabilirlerse onu da satin alacagimi ve kardesime hediye edecegimi belirttim. UPS kdv haric 64 dolar istedi kargoya.

Buna da cevap geldi ama merak ettigim her seyin tersini anlamislar. :)

1) Bana gelen urun neden internetteki butun gorsellerden farkli demistim. Cevap olarak web sitesimizde yayinlanan gorseller dogru gorsellerdir cevabi geldi. :)

2) Kargolamam gereken gozluk icin indirim istemistim. Bu durum atlanmis. Zaten parasini odedigim gozluk icin yuzde 35 indirim tanimlayip kartima iade edilecegini belirtmisler. :) kardesime de iyi dileklerini belirtmisler.

Sonuc olarak ben hem gozlugun neden farkli oldugunu ogrenemedim. Hem de satin almak istedigim fakat atlanan bir gozluk var elimde. Bunu da onlar kargolayacagimi bekliyorlar. Gerci gecen gun eger kargolamazsam 93 sterlin kartimdan gececeklerini belirtmisler ama ben bu alisverisin alici ve satici arasinda anlasarak yapilmasini tercih ederdim. Boyle sen gozlugu gondermedin ben de kartindan tahsil ediyorum durumu bence hos degil.

Biraz uzun oldu kusura bakmayin. Buraya kadar okuyanlar ve bu konuda tecrubeli kisiler sizce ne yapayim?

• Allah amazon dan razı olsuun. Colombia bot almıştım 180 liraya demin gördüm emaar square avm colombia mağazasında 670 lira. Aynı zamanda çanta almıştım oda 240 lira idi oda mağaza 540 lira. Harika valla inşallah amazon türkiye açılmazda bu şekilde almaya devam ederiz. İşin için türk parmağı türk yönetici girdimi müşteri memnuniyeti yerini milleti kazıklama politikasına dönüşür
  • Beyler mevzu me okuyamadım özet geçicek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Amazon Türkiye sitesi açılışından söz ediliyor. Amazon DE VE USA üstünden alıma engel koyma gibi bir durum olur mu ? Yani Yerel fiyatları amazonun kendi sitesi üstünden dayatması durumuyla karşılaşır mıyız arkadaşlar ?

Ona göre bir iki alacağım var elimi çabuk tutayım ..

Daha ortada bir şey yok. İş ilanları da yok . Şimdilik kafanıza göre takılın. Türkiyeye geldiklerinde daha önceden haberiniz olacaktır.

Zatan almanda gelen ürün kalmadı sayılır. Muhtemelen gelecek olursa gönderimi kısıtlamaları olası.
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Amazon Türkiye açılırsa bu konu da biter. Her şeyin sonu olur. Hepsiburada'da yöneticilik yapmış biriyle görüşüyorlarmış zaten söylentilere göre. Ne diyeyim lanet olsun her şey haram bize.
  • Arkadaşlar 27'sinde aldığım ve henüz kargolanmayan ürünün fiyatı dün akşam bir baktım19 Euro düşmüş. Talep açtım ancak yardimci olamayacaklarini belirttlen email attilar. Yardımcı olurlar diye iptal edip tekrar da almadım ve şimdi fiyat tekrar artmış.

Bu durumu yaşayan var mı? Daha öncelerden okuduğum kadariyla ürün kargoya verilmedi ise aradaki farkı iade falan ediyorlardı sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar 27'sinde aldığım ve henüz kargolanmayan ürünün fiyatı dün akşam bir baktım19 Euro düşmüş. Talep açtım ancak yardimci olamayacaklarini belirttlen email attilar. Yardımcı olurlar diye iptal edip tekrar da almadım ve şimdi fiyat tekrar artmış.

Bu durumu yaşayan var mı? Daha öncelerden okuduğum kadariyla ürün kargoya verilmedi ise aradaki farkı iade falan ediyorlardı sanki...

Öyle bir uygulamaları yok. İptal edip tekrar almanız gerekliydi. Amazon hiç bir şekilde en iyi fiyat garantisi vermez. Daha öncedeki fiyatları bir önem arz etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar 27'sinde aldığım ve henüz kargolanmayan ürünün fiyatı dün akşam bir baktım19 Euro düşmüş. Talep açtım ancak yardimci olamayacaklarini belirttlen email attilar. Yardımcı olurlar diye iptal edip tekrar da almadım ve şimdi fiyat tekrar artmış.

Öyle bir uygulamaları yok. İptal edip tekrar almanız gerekliydi. Amazon hiç bir şekilde en iyi fiyat garantisi vermez. Daha öncedeki fiyatları bir önem arz etmiyor.

Hocam ya .com ya da .de konusunda okudum diye hatırlıyorum.

Önceki fiyat da değil aslında sonraki fiyat da değil. Ürünü satın aldıktan sonra adamlar ürünü henüz kargolamadan fiyatı düştü, ben aklımca dürüstlük yapıp iptal edip tekrar almadım ve bana göre mağdur oldum. Normalde Türkiye'de bir sitede bu durum olsa idi herkesin yaptığı gibi iptal edip tekrar alırdım kargolanmadi ise ama amazon.de yardimci olmadi...

• Ryzen işlemci düşünenler için, Ryzen 5 1600X sipariş ekranında 219euro'ya düşüyor. Günlük kur ile 905 TL'ye geliyor. Uzun zamandır gördüğüm en iyi fiyat 1600X'de. Soğutucu çıkmaması dezavantaj olsa da diğer bir çok ryzen modellerinin gönderilmediğini düşünürsek alınabilir durumda şu an.
  • Teddy-westside kullanıcısına yanıt
    Malesef beklenen son bizim icin geliyor. Artik amazondan alisveris yapmanin anlami kalmayacak. Ben bizim icin bir gelismenin iyi niyetli ve iyiligimize oldugunu hic gormedim... 30euro siniri herseyi cok iyi ozetliyorki. Bunun gelecegini bir cok kisii burada tahmin etmisti.

Amazon turkiyenin basina gecenler umarim islerinden cikarilir... amazon turkiye ye yakinlasmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar selam. Anasayfayı okumam gerek biliyorum ama çok uzun ve gerçekten vakit bulamıyorum. Kusura bakmayın.

En son 30 euro gümrük sınırı olayı gelmişti . Şu ürünü almak istiyorumhttps://www.amazon.de/gp/product/B009RPQA2G/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

amazon.de üstünde
    Creative Sound Blaster Z İç Ses Kartı (PCI-Express, Performansı Güçlü Kulaklık Güçlendirici, Hüzmelemeli Mikrofon) Creative tarafından
    Stokta var
    Ücretsiz Kargo Kapsamında

67,99 euro olarak gözüküyor ancak 30 euro aştığımız için gümrüğe takılıyor mu ürün veya Türkiye için vergisi mi ödeniyor ? Türkiye fiyatına gelecek bir durum söz konuysa hiç sipariş etmeyim boşa.
    @MühendisMurat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 29 Ağustos 2017; 22:43:50 >

• eaglemania kullanıcısına yanıt
    Yok valla müdür , amazon konusunu hatim etmiş biri olarak o konudaki olay iptal etmek ve tekrardan vermek.

aynı şey başıma geldi bugün , 5 euro düştü fiyatı. Paketleniyordu , dedim 600 euroluk ürün için küçük hesap yapmayayım gelsin dedim. 2 saat sonra kargoya verdiler. Yapacak bir şey yok =)
  • Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum

Amazonda bir ürün var 200 euro , 1 hafta her gün 10 euro indirim yaptı diyelim . En son fiyatı 130 euro oldu . Sizce bu üründe 70 euro mu indirim oldu yoksa 10 euro mu ?

Bir uygulama yapıyorum indirimleri gösteren fakat bu kısımda tam emin olamadım. Son bir günü baz alarak mı indirimi göstersem yoksa son 2-3 gün mü sizce ?

Biraz konu dışı oldu kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 29 Ağustos 2017; 23:31:21 >
  • Amazon De başlığı forumda ayrı bir konu sandım iki saattir arıyorum meğer ana konunun altında ikinci mesajmış.

Amazon tarafından satılan ürünlerde 30 euro geçse de vergisini de hesaplayıp tek fiyat olarak paketliyormuş . Bu bağlamda sıkıntım yok alacagım ürün ile ilgili neyse kendim çözdüm
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.