Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Kovalenko kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü seboroit için kullanıyordum zamanında ama sonrasında Türkiyede satılmamaya başladı ve satılanlar da karaborsaya düştü.
    Head&Shoulders yani clinical serisi çıkarmış Türkiye'deki eczanelerde de satılıyor. Ben 2 adetini 35 lira gibi bir fiyata aldım. Tavsiye ederim.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

http://www.hurriyet.com.tr/amazondan-turkiye-hamlesi-40564139

Assak mı bayakları 🇹🇷

49 euro üzeri ücretsiz kargo olayında da aynı durum yaşandı, sonra devlet vergi sınırı düşürünce asılan bayraklar bir bir aşağı indi maalesef
    Amazon TR'ye gelirse fiyat olarak çok daha fazla ödeyeceğiz bunu öncelikle bilmek gerek bence.
    Çünkü fazladan ÖTV gibi (belki Amazon vergisi bile çıkar) gibi vergiler geleceğinden fiyatlar mediamarkt seviyelerinde olur bence.
    Mediamarkt Almanya'da uygun bir şirket (bazen fiyat olarak Amazon'dan bile uygun olabiliyor) iken ülkemizdeki durumu belli..
    Şahsen ben asılsız bir haber olmasını gönülden temenni ediyorum şuan.
    Gelen gideni aratır sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy-westside -- 29 Ağustos 2017; 14:5:46 >

• Teddy-westside kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum size. Ben amazonun türkiye fiyatlarının yurtdışı fiyatları gibi uygun olacağını hiç düşünmüyorum. Ki öyle bir durum olursa ne vatan ne mediamarkt ne teknosa ne hepsiburada ne gittigidiyor tutunabilir. Bu yüzden ucuz fiyat diye birşey olmayacaktır. ötv kdv bilmem ne derken pahalı bile olabilir. O yüzden açılmasınıda istemem. Bir çok şey şu şartlarda alınabiliyor. Zaten her ürün değil fiyatı uygunları kovalıyoruz. Buraya gelirlerse oda olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

https://www.amazon.de/gp/product/B01MEHGRMS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 şu kart kaç paraya geliyor buraya

TR Gönderimi yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpi1905

Bu ürünü seboroit için kullanıyordum zamanında ama sonrasında Türkiyede satılmamaya başladı ve satılanlar da karaborsaya düştü.
    Head&Shoulders yani clinical serisi çıkarmış Türkiye'deki eczanelerde de satılıyor. Ben 2 adetini 35 lira gibi bir fiyata aldım. Tavsiye ederim.

Aynı işlevi görüyor mu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar dip fiyat ! $23.85 + $9.07 = 32,92 $

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 – White

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 29 Ağustos 2017; 15:3:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

TR'den almak isteyenler

http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/logitech-k480-bluetooth-multi-device-klavye

Burada daha iyiymiş. Türkçe klavye mi peki Turkcell'de ?
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Reklamını türkçe koymuş ama resimlere göre TR değil, arayıp sormakta fayda var.
  • quote:

ASUS

Amazon.com'dan aldığınız ASUS monitörlerin garantisi TR'de geçmemektedir, sadece USA veya Canada'da geçer.

Laptoplar için arayıp sorunuz Seri Numarasına bakarak olup olmadığını söylüyorlar olursa 1 yıl oluyor büyük ihtimal.

Asus ürün alırken aldığınız ürünün Local değil GLOBAL WARRANTY desteği ile gelmesi lazım.

Amazon.comdan almış olduğum PG279Q da ekranda çizgi problemi oluştu.Asus servisi aradığımda 2 yetkilide Monitörlerin 1 yıl garantisi olduğunu belirtti.İlk sayfayı düzeltirseniz iyi olur.
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Demek ki onlarda Global garantiyle gelmiş iyi oldu bu, Amazon.com'dan alırken korkmaya gerek kalmadı ASUS için.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Bende az önce ekran kartı için görüştüm. Sistemde 36 ay garantili görünüyor seri numarası ile kontrol edildiğinde. Garanti belgesi olmaması problem olabilir ama sistemde garantisi var görünüyor şeklinde bir cevap aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpi1905

son kullanma tarihine de dikkat etmek gerekir. ben eczane dışına güvenmediğim için 55 tl ye 400 ml lik max strenght olanından aldım. bu resimdekiler de aynı etkiyi veriyor mu acaba?

• Remington MB320C Barba Beard Trimmer
    26€ BESTSELLER
    https://www.amazon.de/gp/product/B000OS72Y0
  • Arkadaslar asin kodu ile ürün fiyat dalgalanmasını gösteren program yapmayı planlıyorum .

Ayrıca asin kodunu hesabınıza kaydettiğiniz zaman eğer o ürün indirime girerse cep telefonunuza bildirim gelecek ve ayrıca mail de atacak

Siz böyle bir şeyi kullanır mısınız ?

Kimse kullanmasa bile kendim kullanmayı planlıyorum

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Zaten 22.başlıkta var ya bunlar profesyonel ve alternatifli olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 29 Ağustos 2017; 17:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Arkadaslar asin kodu ile ürün fiyat dalgalanmasını gösteren program yapmayı planlıyorum .

Ayrıca asin kodunu hesabınıza kaydettiğiniz zaman eğer o ürün indirime girerse cep telefonunuza bildirim gelecek ve ayrıca mail de atacak

Siz böyle bir şeyi kullanır mısınız ?

Kimse kullanmasa bile kendim kullanmayı planlıyorum

Zaten aradığımda buydu.
    Ben kullanırım.
  • asadem kullanıcısına yanıt
    Kargolar calismiyor yarindan itibaren maalesef

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.