Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Kovalenko

https://www.amazon.com/Head-Shoulders-Clinical-Seborrheic-Dermatitis/dp/B01MFGTAO5?th=1
    Bu ürünü alacağım .
    TR de pahalı bir şampuan.
    1. seçenek gönderilmiyor
    2. seçenek gönderiliyor . 1.5 dolar fark var .
    Sebebi ne ?
    edit : mesajı silemiyorm k.bakmayn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin* -- 28 Ağustos 2017; 20:3:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Bu arada Seboreik dermatit'i olanlar Selenyum sülfidli bu ürünü(Head&Shoulders Clinical Strength) kullansın. 15 sene sonunda kurtardı beni. Tr'deki alışveriş sitelerinde de satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarix -- 28 Ağustos 2017; 20:8:38 >
  • Arkadaslar dip not olsun...

Amazon Turkiye sirketi kurulmus ve Ilker Baydar ile gorusuyorlarmis..

Umarim yanlis haberdir..

Örnek Markafoni...

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be Amazon Kasım'a kadar Türkiyede açılış yapsa fena olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarix

quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Bu arada Seboreik dermatit'i olanlar Selenyum sülfidli bu ürünü(Head&Shoulders Clinical Strength) kullansın. 15 sene sonunda kurtardı beni. Tr'deki alışveriş sitelerinde de satılıyor.

3 yıldır kullanıyorum . Egzemaya birebir . Bir paket ürüne 50-60tl vermek istemiyorum amazondan alırsam karlı olur . Murat hocam cevap verirse sevinirim
  • abd den bir arkadaşım gelicek amazondan bakıyorum bişiler alıcak ama bulamadım bestbuya baktım başka site var mı böyle online alışveriş. herşeey hakkında olabilir.ürün tavsiyeside olur

arkadaşı boş getirmek istmiyorum şuan sadece 2 thsirt alabildim
  • Amazon.com Türkiye ile ilgili detaylı haber

• Şu haberin var mı aslı astarı?

http://bndl.tw/fSD5wD6S

• Amazon TR açılıyor. Artık Türkiye'de Amazon satışları olacakmış.

2 şeyi merak ediyorum.

1- uygun fiyat olacak mı?

2- TR ofisi açılınca yurt dışı alışveriş kapanır mı?

http://m.milliyet.com.tr/Uzmanpara/haber-detay/gundem2/amazon-turkiyeye-geldibramazon-turkiyeye-geldi/73000/73049/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Hocam momentum'da dusunuyorum ancak Türkiye de baya pahali bi kulaklik oldugundan firsat kovalamaya çalışıyorum 200-300-350 lira arasi onerebileceginiz bi kulaklık varmi cx3 e bende baktim internetten ancak kimse memnun kalmamis bu yuzden vazgeçtim,ilginize teşekkür ederim.

• Herkes gaza gelmiş.

Video sallamasyon.(bilgiler varsayım)

Haber tek kaynakta var.

Neyin ne olduğu belli değil. Bir süredir böyle bir muhabbet dönüyordu.

Hala net bir durum yok , eski bir şirketi satınalıp devam edebilirler. Ya da yeniden kuralabilirler ya da bu şirket satıştan ziyade amazonun diğer faliyetleri için kurulmuş olabilir.

Şunu da unutmayalım. Türk kafasıyla ve Türk çalışanlarla ikinci bir hepsiburadaya sahip olmanın avantajı yok. Kargo şirketleri malum.

ebay gittigidiyoru aldı ne oldu? Yemeksepetini yabancılar aldı ne oldu? bestbuy Türkiyeye geldi ne oldu? Muhtemelen amazon da buraya gelirse farklı bir durum ortaya çıkmayacak.

Bunların yerine bulgaristana büyük bir depo kursunlar , Türkiyeyi besleyebilecek. İadeler için de Türkiyede şirket kursunlar. Bizi keser.

Amazon Türkiyeye gelirse muhtemelen amazon.com ve amazon.de'nin Türkiyeye gönderimi duracaktır.

Haberlere mesafeli yaklaşmak gerek.

• Gaza gelen sensin.

Ben bu isi bir ay once avukatlar araciligi ile ogrendim.

O gun eleman yazimi korkusundan silmemis olsaydi bugun boyle konusmazdin.

Sirket birlesimi yapildigi gun duyurdum ben ama silindi yazim.

• Arkadaşlar amazonda bir ürün indirime girdiği zaman anında size bildirim gönderiyor mu ?
    Veya bir ürünün 1 aydaki fiyat dalgalanmasını görebiliyor musunuz ?
    Eğer böyle bir şey yoksa yapmayı planlıyorum. Tutar mı sizce ?
    Önce başlarda Notebook , dahili bileşenler , televizyon, konsol kategorisini aktif etmek istiyorum . Çünkü en çok bunlar rağbet görüyor sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Amazon TR açılıyor. Artık Türkiye'de Amazon satışları olacakmış.

2 şeyi merak ediyorum.

1- uygun fiyat olacak mı?

2- TR ofisi açılınca yurt dışı alışveriş kapanır mı?

http://m.milliyet.com.tr/Uzmanpara/haber-detay/gundem2/amazon-turkiyeye-geldibramazon-turkiyeye-geldi/73000/73049/

İstanbul'da açılan "Amazon Turkey Services Yönetim ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi" amazon.de'de Türk müşterilerine destek veren çalışanları barındırıyor sanırım

• mert263 M kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer 15-20 gün beklerim diyorsanız aliexpressten rock zircon alın. Bende rock zircon vardı çok memnundum müzik dinlerken kendimden geçiyordum. O bozulunca sennheiser aldım 110 tl civarına geldi bana amazondan ama yine de verdiğim paraya acıdım. Şimdi 2 tane daha rock zircon aldım. 9 dolar civarı zaten denemekten bir şey kaybetmezsiniz. Yorumları bolca mevcut forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: hebelehubele

Herkes gaza gelmiş.

Video sallamasyon.(bilgiler varsayım)

Haber tek kaynakta var.

Neyin ne olduğu belli değil. Bir süredir böyle bir muhabbet dönüyordu.

Hala net bir durum yok , eski bir şirketi satınalıp devam edebilirler. Ya da yeniden kuralabilirler ya da bu şirket satıştan ziyade amazonun diğer faliyetleri için kurulmuş olabilir.

Şunu da unutmayalım. Türk kafasıyla ve Türk çalışanlarla ikinci bir hepsiburadaya sahip olmanın avantajı yok. Kargo şirketleri malum.

ebay gittigidiyoru aldı ne oldu? Yemeksepetini yabancılar aldı ne oldu? bestbuy Türkiyeye geldi ne oldu? Muhtemelen amazon da buraya gelirse farklı bir durum ortaya çıkmayacak.

Bunların yerine bulgaristana büyük bir depo kursunlar , Türkiyeyi besleyebilecek. İadeler için de Türkiyede şirket kursunlar. Bizi keser.

Amazon Türkiyeye gelirse muhtemelen amazon.com ve amazon.de'nin Türkiyeye gönderimi duracaktır.

Haberlere mesafeli yaklaşmak gerek.

amazon.de zaten avrupanın ortasında sayılır. Adamlar Türkiye'ye depo açmazlar.Açsalar bile kime gönderim yapacaklar Irak'a mı yoksa Suriye'ye mi

Yunanistan'a , Bulgaristan'a v.s Almanya zaten gönderim yapıyor

• Monitör konusunda teknik bilgim hiç olmadığından bilgili arkadaşlardan tavsiye istiyorum. 24 inç civarı biraz oyun, ama ağırlıklı olarak film ve günlük kullanım amaçlı monitör bakıyorum. Şu aşağıdaki 2 modeli kıyaslarsak hangisi daha mantıklı olur?

https://www.amazon.com/Acer-R240HY-bidx-23-8-Inch-Widescreen/dp/B0148NNKTC

https://www.amazon.de/Samsung-LC24F396FHUXEN-Monitor-Reaktionszeit-schwarz-gl%C3%A4nzend/dp/B01DMDKZTC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 28 Ağustos 2017; 21:53:34 >

• Beats yada Bose wireless kulaklıklar için hiç kampanya oldu mu amazon'da?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.