Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.021.768
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

AliExpress ve GearBest i çok sık kullanıyorum ama amozon dan hiç ürün almadım.

https://www.amazon.de/dp/B00GPOIGFG/ref=twister_dp_update?_encoding=UTF8&psc=1

Fr, us vs yada başka satıcıdan daha uygun bulma şansımız var mı bu ürünü. Birde bu markayı ilk defa kullanacağım büyük yada küçük almak gerekir mi acaba

Merhaba, Skechers için birçok modelinde tam numaranızı almanız önerilir.

Bu modelde de %952 oranında alan kullanıcılar tam numaranızı alın diye belirtmişler.

En ucuz fiyatta olarak görünüyor şuan.

• datebir D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünün amazon Satıcı olarak bulabilecek varmı..

yada bu satıcıdan alsam ek bir vergi çıkarmı..

www.amazon.de
    Skechers (SKEES) SYNERGY- FINE-TUNE, Herren Funktionsschuh, schwarz (BBK), 40 EU: Amazon.de: Schuhe & Handtaschen
    https://www.amazon.de/gp/product/B012BLUERY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3G5CZPAYZ0QPN&psc=1

• quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

bu ürünün amazon Satıcı olarak bulabilecek varmı..

yada bu satıcıdan alsam ek bir vergi çıkarmı..

https://www.amazon.de/gp/product/B012BLUERY/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3G5CZPAYZ0QPN&psc=1

Merhaba,

Ürünü almanız durumunda ek vergi çıkabilir.

Yani gümrük vergisi ödemeniz istenebilir.

Ancak yine de alınacak tutarın çok üzerinde olması beklenmez.

Alternatif olarak daha yeni ve aktif olarak Amazon tarafından satışta olan modelleri tercih etmenizi öneririm.
    Amerika sitesi bu konuda çok fazla alternatif sunuyor

• Logıtech G29 daha önceden Türkiye'ye gönderiliyor muydu?
    Arasıra kontrol edeyim mi?
    Yılbaşı hediyesi olarak oğluma almak istiyorum,Black Frıday de indirime girer mi ve Türkiye ye satış olabilir mi?
    Bu ürünü takip eden veya alan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

www.amazon.de
    Logitech G29 Driving Force Gaming Rennlenkrad: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/gp/product/B00YUIM2J0/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

• Amazon da en çok satılanlara nasıl bakılıyor?
  • Kargo ücreti son ekranda mı çıkıyor birde hangisini seçmek lazım 😊 teslimat süresi vs ne kadar sürüyor hocam.

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• Mavi_Yeleli kullanıcısına yanıt
    ilk sayfayı okuyun zahmet olmazsa
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Bu aşamadan sonra kaç günde eline ulaşır ürün? Amazon.de den sipariş ettim.

• asadem kullanıcısına yanıt
    bayramdan sonra gelir
  • Amazon chate sipariş görünmüyor diyorum . adam bana bir önceki yüklediğim gift card ile ilgili mail atıyor. maile düşen siparişteki 2 ürün yolda görünüyor. ama hesapta görünmüyor. onlarda göremiyor . ne bu şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask11012007

Logıtech G29 daha önceden Türkiye'ye gönderiliyor muydu?
    Arasıra kontrol edeyim mi?
    Yılbaşı hediyesi olarak oğluma almak istiyorum,Black Frıday de indirime girer mi ve Türkiye ye satış olabilir mi?
    Bu ürünü takip eden veya alan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

https://www.amazon.de/gp/product/B00YUIM2J0/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1

Evet gönderiliyordu.

İki soruyu da kimse bilemez ama büyük ihtimalle indirime girebilir fakat satışının açılmasını ben beklemiyorum hacmi çok büyük olduğu için bu tarz ürünlerin hem bedava kargoyla gelmesi sıkıntı hem bir sorun oldu mu geri göndermesi imkansıza yakın bunlar hep Amazona zarar yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Amazon da en çok satılanlara nasıl bakılıyor?

İlk sayfada BESTSELLER diye aratın.
  • yavaş yavaş ref2ler düşmeye başladı umarım yarına teslimat yaparlar zira bizim iş yerine dağıtım yapan aras kargo şubesinin yerini bilmiyorum yurtiçininkini biliyordum gidip alıyordum cumartesiye falan denk geldimi ama arası bilmiyorum

25 Ağu 2017, Cuma 13:40 Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor
    28 Ağu 2017, Pazartesi 12:35 Dağıtıcı Acente Aras Kargo Seçildi
    28 Ağu 2017, Pazartesi 12:38 Gümrükten Çekildi
    28 Ağu 2017, Pazartesi 12:39 Operasyon Merkezine Ulaştı TAKIP NO REF2 48 SAATTE DUSECEK
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo vurdumduymaz tavırlarının sonuçlarını yaşıyor, Hepsiburada, n11 şimdide PTS en azından bizim oradaki bölge için hepsi ya Aras ya Sürate çevirdi kargoları geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Yurtiçi kargo vurdumduymaz tavırlarının sonuçlarını yaşıyor, Hepsiburada, n11 şimdide PTS en azından bizim oradaki bölge için hepsi ya Aras ya Sürate çevirdi kargoları geçmiş olsun.

yurtiçi kargo bizim eski çalıştığımız şirketti kuryenin telefonunu falan biliyorum yani kargo gelmezse arıyordum ama hiçbir zamanda gelmemezlik yapmamışlardı o yüzden benim için iyiydi yurtiçi ama artık mecbur arasa alışacağız zaten adresi değiştirdim esasında hem aras hem yurtiçi bana uzak kalıyordu şimdi bizim buradaki arkadaşın dükkanını seçtim adres olarak artık kargolar oraya gelecek gelmezse 2 şubede yakında zaten gider alırım iş çıkışı veya cumartesi günü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Amazon da en çok satılanlara nasıl bakılıyor?

İlk sayfada BESTSELLER diye aratın.

Öyle demek istemedim amazonun kendi sitesinde bestsellerlara bakamıyor muyuz?

Edit1.
    googlelayınca çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 28 Ağustos 2017; 13:38:24 >
  • Arkadaşlar aynı üründen en fazla kaç adet alabiliyoruz ? 5'li kalem seti alacağım 6 dolar fiyatı. 5-6 paket alsam sıkıntı olur mu ?
  • geçen hafta aldıgım saat şimdi elime ulaştı ama yanlış modeli göndermişler
    ne yapmam lazım nasıl bi yol izlemem lazım geri nasıl gönderebilirim
  • 6 Ağustos'ta rx 580 powercolor 4 gb aldım hala kargoya verilmedi
    Ne zaman stoklara gelir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmberTheLeader -- 28 Ağustos 2017; 15:13:58 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.