Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.020.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: flowerhorn

arkadaşlar playstatıon 4 pro ürün + kargo 426 dolar , + vergi ile 603 dolara denk geliyor. Sizce ürün bana geldikten sonra vergi iadesi olur mu?

dün akşam benzer bir soru sordum burdan bir arkadaş cevaplamıştı evet ödemeyi yaptıgın karta ediyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

arkadaşlar playstatıon 4 pro ürün + kargo 426 dolar , + vergi ile 603 dolara denk geliyor. Sizce ürün bana geldikten sonra vergi iadesi olur mu?

dün akşam benzer bir soru sordum burdan bir arkadaş cevaplamıştı evet ödemeyi yaptıgın karta ediyorlarmış.

kesin iade olur mu acaba . Ona göre alacağım :)
    İade olmazsa Türkiyeden daha fazlaya gelecek fiyatı :)
  • quote:

quote:

quote:

kesin bir fikrim yok. ama avrupa dışı %20, eu dan %18 + duruma göre trt payından fazla vergi alınınca iade edilir mantık olarak.

içine sinmiyorsa Türkiyeden ithalatcı garantili alabilirsin. 1500-1600dü sanırım gecenlerde. Yada forumda oyunlu, garantili bulup alabilirsin.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    peki ambalajı açıkmışmı hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kesin bir fikrim yok. ama avrupa dışı %20, eu dan %18 + duruma göre trt payından fazla vergi alınınca iade edilir mantık olarak.

içine sinmiyorsa Türkiyeden ithalatcı garantili alabilirsin. 1500-1600dü sanırım gecenlerde. Yada forumda oyunlu, garantili bulup alabilirsin.

Aslında amazon.de 'den almak çok karlı fakat onlar da Türkiye'ye yollamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bir çok amazondan siparişim var fakat ilk defa gift card kullanacağım

Playstation 4 pro vergi ve kargo hariç 399 dolara geliyor. Ben şimdi 399 dolarlık gift card alınca 350$ + kargo + vergi mi ödeyeceğim ?

https://www.amazon.com/gp/cobrandcard/marketing.html?pr=con321&inc=50gc&ts=1jsjmddnv86oyb521r05kn6ok44dzcb&dasin=B01LOP8EZC&plattr=nomath&place=priceblock&imp=A1DXIQ3RTFPO0A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 27 Ağustos 2017; 17:57:9 >

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    350$+kargo+vergi olsa bile 1905 Lira'ya geliyor. TR'den aynı paraya mağazadan alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi em1r -- 27 Ağustos 2017; 18:0:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: em1r

350$+kargo+vergi olsa bile 1905 Lira'ya geliyor. TR'den aynı paraya mağazadan alıyorsun.

Ama verginin bir kısmı iade oluyor

• Arkadaşlar yakın zamanda amazon.de'den playstation 4 pro alan var mı ?

Canlı sohbetten konuştum çok ilgi gören bir ürün kısa zamanda Türkiyeye gönderimi açılır dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 27 Ağustos 2017; 20:8:37 >
  • Kuzenim şu an Amerika'da. Amazondan iphone alıp kuzenimin Amerika'daki adresine gitmesini sağlayabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuhadarzade -- 27 Ağustos 2017; 19:30:11 >
    PS4 şuanda geliyor 313 euro olarak gözüküyor .

Sipariş Özeti
    Ürünler : EUR 300,00
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 13,00
    (Sipariş Toplamı: EUR 313,00)
    Ödeme Toplamı: TRY 1.369,00
  • Amazon.de üzerinden bir Bebek arabası almaya çalışıyorum.

Fiyat aşağıdaki gibi çıkıyor vergi yüzde kaç sanki düşük çıkıyor gibi alırsam gümrükte sıkıntı olur mu acaba?

Ara Toplam

EUR 128,85

Tahmini Gönderim ve Paketleme Ücreti ÜCRETSİZ

İthalat Ücreti Depozitosu

EUR 11,60

Tahmini Sipariş Toplamı

EUR 140,45

Sipariş Toplamına KDV dahildir Ayrıntıları gör

• arkadaşlar amazondan kargolayan amazon olmayan bir action figur alıcam fiyatı 40 olar sanırım usps veya dhl ile gönderecekler sizce gümrüğe takılma olasılığı kaçtır??
  • Satıcı amazonsa sıkıntı olmaz gümrükten geçer sorunsuz

• cuhadarzade kullanıcısına yanıt
    Onun adresini yazarsan ona gider

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

PS4 şuanda geliyor 313 euro olarak gözüküyor .

Sipariş Özeti
    Ürünler : EUR 300,00
    Posta ve Paketleme Ücreti: EUR 13,00
    (Sipariş Toplamı: EUR 313,00)
    Ödeme Toplamı: TRY 1.369,00

teşekkürler hocam fakat pro modeline bakıyorum ben . Yukarıda yazmayı unutmuşum

Pro modeli amerika amazondan almaya çalışırsanız TR den daha pahalıya geliyor Eğer Pro almak istiyorsanız buradan(Türkiyeden) kampanyanları takip edin . Mesela benim bir arkadaşım 1500 e aldı Pro yu . Uygun fiyata indirim kuponu satın alarak almıştı sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seddar

Satıcı amazonsa sıkıntı olmaz gümrükten geçer sorunsuz

Amazon olduğunu tam olarak nerden anlayacağım bakıyorum ama satıcı bilgileri nerde göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Pro modeli amerika amazondan almaya çalışırsanız TR den daha pahalıya geliyor Eğer Pro almak istiyorsanız buradan(Türkiyeden) kampanyanları takip edin . Mesela benim bir arkadaşım 1500 e aldı Pro yu . Uygun fiyata indirim kuponu satın alarak almıştı sanırım .

Amazon Almanya sanki uygun gibi . Kargo ücreti de yok zaten.
    Türkiye'de de hiç kampanya olmuyo ki alalım :)
    En aşağı 1800-1900

Şu urunun gönderime açılmasını beklıyorum

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 27 Ağustos 2017; 20:27:14 >

Hocam sizin hesabınızda para tanımlımı aynı ürün bende 400 euro olarak gözüküyor .
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.