Teğmen
02 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Kısa bir bilgi vereyim önce: red dragon grubu kartlar PowerColor'un red devillerinin bi alt değerindeki custom ekran kartlarıdır. "Tıpkı Sapphire Nitro grubu kartlarının daha iyiyken, Sapphire Pulse'un bi tık aşağısında olması gibi, fiyat ve özellik olarak"

İnternette hakkında pek review/inceleme bulamadım arkadaşlar. Amazon.de'den siparişini verdim ama kullanan var mı? Isı değerlerini vs. öğrenmeye çalışıyorum.
Yeni nesil gtx'lerin güç tüketim durumu nedir? Corsair VS550 bir kasa gtx 1060'ı kaldırabilir mi yoksa gtx 960 mı tercih edilmelidir?
Beyler i54670k işlemcili sistemime fiyatı düşünce gtx 970 alacağım. Kasam CORSAIR CC-9011023-550VS 200R Carbide Serisi USB3.0, Corsair VS550, 550W Kasadır. Yeterli olur mu yoksa gtx 960'a mı göz dikeyim? Şimdiden teşekkürler.
Değerli forum üyeleri merhabalar,

2 sene önce aldığım INTEL Core i3-4330 işlemcim ile ASUS R9270X-DC2T-2GBD5 Radeon R9 270X DirectCU II TOP ekran kartımı ikinci el olarak siteden satışa sunacağım. İlk satışımın olmasından ve günümüzün piyasası hakkında bilgi yetersizliğimden kafamda fiyat belirleyemedim. Ne kadara satmalıyım?

Hepsi düzgün ve tam performans çalışıyor hiçbir sorunu yok.
İkinci el i5-4670 k almak istiyorum sizce fiyatı max ne kadarlık almalıyım?

Sitenin ikinci el kısmında 600'den gidiyor b
İkinci el i5-4670 k almak istiyorum sizce fiyatı max ne kadarlık almalıyım?

Sitenin ikinci el kısmında 600'den gidiyor yüksek değil mi?
Biostar P4M900-M7 SE
Intel Pentium D 935
OEM 2 GB Ram
Hd 2600 pro [BOZULDU]

ve de 350 watt Frisby kasalı (Babam kulpu var iyidir diye almıştı ehehe) bir sistemim var.

-----------------------------------

Sistemin çok eski bir sistem olduğunun farkındayım, fakat emin olun bundan 3-4 sene evvel bunu alırken bilgisayarlar hakkında en küçük bir bilgim yoktu.

Bu arada Frisby'nin tam bir sahtekar olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim, merak etmeyin biliyorum. Sadece biraz geciktim :)

Şimdi soruma geçersek;

Bilgisayarımı bir arkadaşım nasıl olduysa 300-350 tl civarında bir fiyata almak istedi. Fakat satmadan önce ekran kartım bozuldu. Hem kendim bir süre low ayarlarda oyalanmak hem de bilgisayarı sağ salim teslim etmek amacıyla yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Fakat Frisby gibi bir sahtekar firmanın güç kaynaklarının gerçekten 350 watt olduğuna inanmıyorum.

1-)http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/xilence-sps-xp350(12)r3-xilence-xp350-350w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44902

Burdaki güç kaynağını almayı planlıyorum, Güç Kaynakları ile kasa arasında herhangi bir uyum sorunu var mıdır? Yoksa bu güç kaynağı kaliteli midir?

2-) Bana iyi olmayan fakat bu sisteme en uygun ekran kartını önerebilir misiniz? Benim aklımda gt 240 geçiyor zira güç kaynağı tüketimi az diye duydum.

İyi Forumlar.
Hakkında
Forum İmzası:
Aoc 24" G2460VQ6 Freesync - Asrock Intel H87 Pro4 1150 - i5 4670k - Corsair Vengeance Lp Ddr3-1600Mhz Cl9 4gbx2 - Asus Radeon R9 270X DirectCU II TOP - Westerndigital 1TB 7200rpm 64MB Sata - Corsair 200R 550W Kasa
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 2.245 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 54 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.