Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü8 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Fiyatın ve stok durumunun altında "Ships from and sold by Amazon.com" yazar yada farklı satıcı ismi yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Hocam sizin hesabınızda para tanımlımı aynı ürün bende 400 euro olarak gözüküyor .

Bende herhangi bir şey tanımlı değil

acaba fiyatı güncellediler benim sepette güncellenmedi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 27 Ağustos 2017; 21:14:58 >
  • srdrpeker kullanıcısına yanıt
    Hocam aksine tefali daha cok ovuyorlardi aslinda, ben uzun sure actifry kullandim, gercekten memnundum. Philipsin urununde patatesi falan karistirmaniz gerekiyor degil mi?

Tefal'den neden memnun kalmamis arkadaslariniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathu -- 27 Ağustos 2017; 21:17:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seddar

Onun adresini yazarsan ona gider

teşekkürer.kart bilgileriyle adresteki isim aynı olması gerekir gibi bişey okumuştum sanki de ordan kafam karıştı.
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Hocam linkini paylaşır mısın belki fiyatta hata olmuştur .
  • cuhadarzade kullanıcısına yanıt
    Arkadaşınızın kartını kullanmanız lazım farklı isimli kart kullanırsanız hesabınız bloke olabilir. İlk sayfada bununla ilgili kesin yazılar var. İlk sayfada kredi kartı yazarak ararsanız konu hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

• quote:

Fiyatın ve stok durumunun altında "Ships from and sold by Amazon.com" yazar yada farklı satıcı ismi yazar.

Şu ibare satıcının Amazon olduğu anlamına gelir mi

Stokta var.

Bu ürün seçtiğiniz şu adrese teslim edilebilir: Türkiye Ayrıntılar

Amazon tarafından geri dönüştürülebilir paket ile gönderilir. Hediye paketi seçeneği mevcuttur.

• Amazon tarafından satılır yazmıyor. Başkaları satıpta amazonda gönderebilir. Link atarsanız kesin birşey söylenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Hocam linkini paylaşır mısın belki fiyatta hata olmuştur .

böyle linke girince bende de 399 görünüyor. Ama sepete önceden eklediğim için 335 görünüyo sanırım
    https://www.amazon.de/gp/product/B074PXS38P/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
  • quote:

Amazon tarafından satılır yazmıyor. Başkaları satıpta amazonda gönderebilir. Link atarsanız kesin birşey söylenebilir

https://www.amazon.de/dp/B014LFXW5O/ref=twister_B01IMZITT8?_encoding=UTF8&psc=1

Ürün bu hocam

• Sıkıntı yok hocam Amazon tarafından satılır ve gönderilir. Yazıyor şimdiden güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SED77 -- 27 Ağustos 2017; 21:58:5 >
  • İlgine teşekkürler hocam Allah razı olsun

• Türkiye'ye gönderimi var mı diye bakmaktan bıktım . Bi tane uygulama yapacağım türkiyeye gönderimi açılınca mail atsın veya bildirim göndersin

Edit : Yaptım ufak bir şey
    Sizin de varsa gönderime açılmasını beklediğiniz ürün bana linki ve mail adresinizi verin sizi de ekleyeyim. Canlı destekten sormuştum playstation siparişi vermek istiyorum ama gönderime kapalı. Açılınca bana mail gönderme gibi bir özelliği var mı dedim , yok demişti. Boşuna uğraşmadık inşallah

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 28 Ağustos 2017; 12:9:45 >

• Sağolun hocam, sizden de razı olsun.

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanfb69

Nasıl hocam?

Bi tane robot yaptım. Benim Veritabanımdaki linkleri , yani listemdeki linkleri kontrol ediyor eğer türkiyeye gonderimi varsa bana mail atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 28 Ağustos 2017; 1:18:27 >
  • Eskisi gibi tadi yok konunun ya :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Arkadaşlar nasıl olduysa biri amazon hesabımı hacklemiş nereye mail atayım amazon.de'den türkçe chate bağlanayım dedim ama giriş yapmak gerekiyor yapamıyorum mailim lanzhanbi1@163.com diye birşey olmuş var mı başına gelen ? türkçe mail atabileceğim bir yer varsa iyi olur yada yeni üyelik açıp amazon.de'den chate mi bağlanayım yol gösterin ?

Ayrıca mailime daha önce amazona giriş yapabilmek için kod gelmiş mail açılmamış eğer mailimi hackleseydi bir sürü hesap giderdi mailime giremeden bunlar nasıl oldu bilmiyorum kredi kartım kayıtlı değildi diye hatırlıyorum şuan için bir alışveriş gözükmüyor.

İlk sayfada hesaba giriş yapmadan M.H'ye ulaşmanın anlatımı var, bağlanın ve durumunuzu anlatın çözerler.

Malesef giriş yapma işlemini atla diye bir seçenek çıkmıyor illa giriş yapmak gerek ki sıkıntım o... Sanırım direk bir destek mail adreside yok heralde yeni üyelik açıp bağlanacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• AliExpress ve GearBest i çok sık kullanıyorum ama amozon dan hiç ürün almadım.

www.amazon.de
    Skechers Flex Advantage, Herren Sneaker, Schwarz (Bbk), 41 EU: Amazon.de: Schuhe & Handtaschen
    https://www.amazon.de/dp/B00GPOIGFG/ref=twister_dp_update?_encoding=UTF8&psc=1

Fr, us vs yada başka satıcıdan daha uygun bulma şansımız var mı bu ürünü. Birde bu markayı ilk defa kullanacağım büyük yada küçük almak gerekir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 28 Ağustos 2017; 1:29:34 >

• Hocalarım şu 25 $ giftin elinde kaldım. Traş makinesi veya ayakkabı lazım baka baka miyop oldum. Bu gift kartı nasıl nakite dönüştürürüm yardımcı olun lütfen

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.