Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    edit:Tamam buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 8 Mayıs 2015; 18:37:30 >
  • Önceden Ürünün ücreti 90 $ aşmadığı sürece vergi yansıtılmıyordu, şimdi yansıtılmaya mı Başlamış
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: XQS

Teşekkürler hocam live chatten öğrenmeye çalışacağım çalıştıkları firmayı kime aktarılıyor v.s 80 dolarlık ürün çekeceğim aksilik olmasın :D

Olmaz ama öğrendiklerini buraya da aktarırsan seviniriz.

Hocam ya benim ingilizcem yetmedi yada bilgileri yok :D bana dedikler yine aynı firmayla yollanacağı aramex ims iparcell v.s saydı durdu ve en sonunda hızlı kargo ekleyerek ücretsiz kargo seçeneği sundu adam :D bir garip amazon ama seviyorum bu firmayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Hocam ayrıca satılan garantilerin hiçbiri türkiyeye getirilmiyormuş yasal prosedürlerinden dolayı, peki linkteki ekran kartını aldım diyelim, 1 sene sonra sorun çıktı amazona gönderemiyormuyum ücretsiz olarak?

Gönderirsin kardeş, ücretsiz diye birşey yok normalde de amazon ödüyor geriye kargo parasını.

Ayrıca o garanti olaylarında erdo4 arkadaşın dediği gibi RMA açıp durumu belirtirseniz ilgilenirler ben sormuştum baya ürün türkiyede ' de garantisi devam ediyor dedi.

quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Önceden Ürünün ücreti 90 $ aşmadığı sürece vergi yansıtılmıyordu, şimdi yansıtılmaya mı Başlamış

75 € kaç dolarsa o kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Mayıs 2015; 19:01:18 >

• Pny flash bellek + Amazon USB 3.0 2 metre (6 feet) kablo alasım var ama pek fazla da ihtiyacım yok gibi. Ne alsam bilemedim, kargo ücreti düşünce alışveriş yapasım geldi birden.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    +1, hiçbir şeye ihtiyacım yok ama bir şeyler alasim geliyor :D ah geçen ay olacaktı bu kargo

• 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Flash bellek çok uygun geliyor. 67 liraya 64GB USB 3.0 bellek. Yanına birkaç parça şey daha koyup almayı düşünüyorum. Telefona hafıza kartı bakıyordum bir ara ama 10GB'a yakın boş alan olunca vazgeçmiştim. Yine de USB 3.0 kablo alacaklar kaçırmasın.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Ben ssd leri takibe aldım hocam, birkaç model +/-250gb ssd var aklımda. Herhangi birinin fiyatı gümrük sınırının altına düşer düşmez alacağım :D

• Kargo ucretleri mi dustu ne oldu?

1 aydir takip edemedim yenilikler neler

Teşekkürler

Simdi anladim standart gelmiş

Siparis veren oldu mu? Takip kodu veriliyor mu hangi firma?

Bu fiyatlar hep devam edecek mi yoksa sadece anneler gunu icin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 8 Mayıs 2015; 20:38:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Türkiye içi takip edemiyoz mu

i-parcel ise ilk sayfadaki takip adımlarını uygulayın.

Yok benimki DHL
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

devam edecek hocam

quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Yok benimki DHL

o zaman zaten direkt DHL' nin sitesinden bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Mayıs 2015; 20:46:34 >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Ben bi tommy-hilfiger ayakkabı sipariş verdim ucuz kargoyla, amerika saatine gör bu saatlerde kargoya verilecek gelince yorum yazarım buraya şimdilik beklemedeyim, ucuz kargoyla bile 13 dolar kargo parası çıktı ama gerçi ayakkabı 46,5 numara olduğu için kargo boyutu ve ağırlığı da artıyor haliyle :) ama asla türkiye de satın alamyacağım bir fiyata gelmiş olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 9 Mayıs 2015; 0:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Kargo ucretleri mi dustu ne oldu?

1 aydir takip edemedim yenilikler neler

Teşekkürler

Simdi anladim standart gelmiş

Siparis veren oldu mu? Takip kodu veriliyor mu hangi firma?

takip kodu var.
    i-parcel ile yolladılar.
  • Amazondan NZXT X61 kraken sıvı soğutma aldım bozuk çıktı su kaçırıyordu söyledim yenisini gönderdiler. Böyle bir olayda korkmayın güzelce derdinizi anlatın. Bu ikinci bozuk ürün oldu fakat yeni ürün göndermeleri beni şok etti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertw1

Amazondan NZXT X61 kraken sıvı soğutma aldım bozuk çıktı su kaçırıyordu söyledim yenisini gönderdiler. Böyle bir olayda korkmayın güzelce derdinizi anlatın. Bu ikinci bozuk ürün oldu fakat yeni ürün göndermeleri beni şok etti :D

Hayırlı olsun, burada önemli olan iyi niyetli olmanız ve yalan söylememeniz, iyi niyeti suistimal edip birşeyler koparayım bedavaya getireyim mantığı yapmayınız ki bu olay devam etsin yoksa günün birinde gerçekten birşey olur bunu inandıramazsınız üstüne üstlük bunu çok yapmaya devam ettiğinizde hemen dikkat çekersiniz orada ve hesabınız banlanabilir sonra bu amazon olayınız sonsuza kadar biter.

Allah korkusu olmayanlar için materyalist bir bakış açısıyla anlattım yukarıda gene zarardasınız yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mayıs 2015; 2:33:49 >

• 30-60 dolar
    30 dolar ve altı
    20 dolar ve altı
    10-15 dolar civari
    Olmak uzere 4 tane saat onerisine ihtiyacim var. Onerdiginiz saatler tr ye göre pahali olmamalı
    Ve amazondan saat almayi onerir misiniz?
    Simdiden teşekkürler
    Onerilerinize göre karar vereceğim

• Beyler Amazonda çok güzel ürünler var, fakat Türkiye ye birçoğu gönderim yapılmıyor, fulfilled Amazon olan ürünler aslında Türkiye ye gönderilebilir.
    Bunun için Amazona talebimizi yine toplu olarak bir yazı ile belirtebiliriz,belki dikkate alınır, ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün iptalinden sonra para ne kadar zamana geliyor bilgisi olan var mı ?
  • Dewalt marka şarjlı matkap ve vidalamalar da gelmiyor artık. Önceden Black Decker gelmiyordu şimdi Dewalt da gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Ürün iptalinden sonra para ne kadar zamana geliyor bilgisi olan var mı ?

2-3 gün iş günü diye hatırlıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Dewalt marka şarjlı matkap ve vidalamalar da gelmiyor artık. Önceden Black Decker gelmiyordu şimdi Dewalt da gelmiyor.

bu zaman zaman değişiyor ya geçen baktığım ince kalem gibi 2.4 voltluk şarj edilebilir black decker tornavida gelmiyordu sonra bir baktım 2 3 gün sonra geliyor gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mayıs 2015; 12:25:18 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.