Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.024.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alimmm78

TR ye ucretsiz kargo yoktur en ucuz kargo 6 dolar şuan

Estimated delivery: May 22, 2015 - May 27, 2015
    Items: USD 214.99
    Shipping & handling: USD 6.48
    Total before tax: USD 221.47
    Estimated tax to be collected: USD 0.00
    Import Fees Deposit USD 39.86
    Order total: USD 261.33

°700 yapıyor

Yine de fena değil hocam vatanda falan 800 civarına satılıyor.
  • İyi bir kulaklık almak istiyorum.
    Sennheiser in bir modelini beğendim ama Türkiye ye gönderim yapmıyor. Neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YurumeyenMerdiven

Harika konu hocam, ellerinize emeğinize sağlık. Örnek bir sorum olacak rica etsem cevaplar mısınız:)

Bu linkte mesela 215 doların yanında free shipping yazıyor. Bu ülkemize ücretsiz mi geliyor yoksa kargo ücreti ödüyor muyuz? Ödüyorsak ne kadar öderiz süresi önemli değil en ucuz kargo fiyatı kaç paradır? Teşekkürler :))
    http://www.amazon.com/Intel-Core-i5-4690K-Processor-BX80646I54690K/dp/B00KPRWB9G/

Bu üründen bende aldım ama eksenden çünkü 50 lira fark var sadece ve TR garantisi olsun dedim :)

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Simit

Cok detayli cok saglam bilgi iceren bir konu hazirlamissiniz, tesekkür etmek icin geldim.

teşekkürler faydamız olduysa ne mutlu bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mayıs 2015; 19:14:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

İyi bir kulaklık almak istiyorum.
    Sennheiser in bir modelini beğendim ama Türkiye ye gönderim yapmıyor. Neden acaba ?

Bir nedeni yok bazen açılıyor gönderim bazen kapanıyor, takip edin sürekli.

Yani belki vardır da biz bilmiyoruz , mesela diğer ürünleri önce satmak gibi vs.vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mayıs 2015; 19:30:07 >
  • Dostlar bu ürünün gönderisini açtırabilirmiyiz fiyat çok uygun alacam göndermiyorlar .

• Almayı planladığım ürünü başka bir mağazadan aldığımdan para hesapta kalmıştır.. Hesapla daha önceden trye alışverişler bulunmaktadır.. Alışveriş miktarınız 85 dolar üstündeyse ödemenin kalan kısmını kredi kartınızla yapabilirsiniz..

Anlık kurdan 85 dolar 229TL yaparken ben düz hesap 200TL ye bırakıyorum.. Kazancınız 29tl

Ziraat Bankası EFT veya havale kabul edebilirim.. İstanbul içi(tercihen avrupa yakası merkezi yerler) elden teslim de yapabiliriz(ne biliyim net cafeye gider veya notebookunuz varsa bir cafede buluşabiliriz)

Fiyat: 200TL

dükkanım:http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=168229

konu linki:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105609331

• kalora kullanıcısına yanıt
    chatten iletişime geçerseniz gönderirler muhtemelen ben ilk defa invicta bi saatin gönderilmediğine şahit oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rpdstar

chatten iletişime geçerseniz gönderirler muhtemelen ben ilk defa invicta bi saatin gönderilmediğine şahit oluyorum

Ben bundan önce 3 kez farklı modelde lupah serisinden aldım bu saati nedense göndermiyorlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Amazona yine toplu bir yazı yazalım, Amazon kendi tedarik ettiği ürünleri Türkiye'ye yollayacaktir büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Beyler Amazona yine toplu bir yazı yazalım, Amazon kendi tedarik ettiği ürünleri Türkiye'ye yollayacaktir büyük ihtimal.

Dur bakalım hemen atlamayalım, ben bunu sorarım neden böyle diye.
  • quote:

Beyler Amazona yine toplu bir yazı yazalım, Amazon kendi tedarik ettiği ürünleri Türkiye'ye yollayacaktir büyük ihtimal.

ne için bunu yazacağız?
    sorun nedir?

• Mesela fulfilled Amazon ürünlerin birçogu Türkiye'ye gönderilmiyor, bazıları geliyor. Yani yazarsak diyorum, bu ürünlerin tümünün Türkiye'ye gonderimini açabilirler belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mesela fulfilled Amazon ürünlerin birçogu Türkiye'ye gönderilmiyor, bazıları geliyor. Yani yazarsak diyorum, bu ürünlerin tümünün Türkiye'ye gonderimini açabilirler belki.

Sorun satıcıdan kaynaklanıyordur, diyorum ya istemiyorlar tr ile uğraşmayı ama amazon tarafından satılan ürünler için soracağım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mayıs 2015; 22:29:08 >
  • Konuştum bunu satıcı firma belirliyormuş ve bazı ürünleri international olarak ayarlamıyorlarmış, uluslarası destek vermiyorlarmış yani , biz birşey yapamıyoruz dedi adam, bunun için diğer amazon sitelerine bakınız dedi, mesela avrupa.

- Ürün markasının politikaları
    - Kırılabilir ürünlerin gönderilmemeleri
    - Gönderim-Havayolu sorunları

gibide seçenekler saydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Mayıs 2015; 22:50:35 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Amazon'daki de iyi cesaret. Postacı takipli kargoyla aldığım kulaklığı (Xiaomi Piston 3, Aliexpress) apartman kapısının altına sıkıştırmış gitmiş. Yurtiçi Kargo ile aynı gün başka bir şey geldi, kapıyı açtığımda adamı karşımda gördüm.

Ülkede fesatlık bu kadar çokken Amazon'un temkinli yaklaşmasını hatta bazı ürünler gönderimini tamamen kapatmasını haklı da buluyorum. DH'de son olan olaylar sözlüklerde bile sayfalarca konuşulmuş.

Edit: Aliexpress'teki satıcılar gönderiyi kapatırken ABD'deki satıcı hiç uğraşmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 9 Mayıs 2015; 22:48:12 >
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Ben bunu yazdım işte Allah korkunuz yoksa materyalist olarak bakalım sonsuza kadar banlanma olayı var, kendileri bilir artık herkesin vicdanı kendine.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hadi bunlar banlanacak da sonra toptan banlarlarsa diye de korkuyorum. Bu ülkede bağırıp çağırmadan artık iş yaptırmak çok zor. Neresinden tutsak elimizde kalıyor. 129$ olan şarjlı vidalama Türkiye'de 989 liraydı geçen haftalarda.

Neyse, alacak güzel bir şeyler arıyorum şimdilik.

• Arkadaşlar;
    2 oldu amazon siparişimi iptal ediyor ve aşağıdaki mail geliyor
    "We're writing to let you know that the payment for the item listed below has been declined. The issuing bank may have declined the charge if the name, expiration date, or ZIP Code you entered does not exactly match the bank's information. There is no need to place a new order as we will automatically try your selected payment method again.*"
    anladığım kadarı ile kartınızda problem var diyor ama sürekli kullandığım kartlarımdan birisi ayrıca yurtdışındada kullanmıştım.
    Sorun ne olabilir?
  • Eyvallah, ilaç gibi konu..

• clupturk kullanıcısına yanıt
    kart uzerindeki isim, son kullanma tarihi yada kart adresindeki posta kodunuzla oraya yazdiginiz adresteki posta kodu uyusmuyor diye bir hata vermis, o kadar alisveris yaptim bi suru kartla hic basima gelmedi. bu yazilanlarda bi hata yoksa, chatten iletisime gecip daha detayli bilgi alin en sagliklisi.
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.