Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (6 Mobil) - 4 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2601cuneyt

Herkese merhaba

PNY 32 Turbo 32 gb 3.0 flash alıp kullanan var mı ? Sanki ocak ayında @MühendisMurat kardeş almış gibi okudum ama yorum göremedim ..

Evet maşallahı var çok sık kullanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Un4Given35

Fiyatlari guncelleyin hocam

Haftaya güncellediğim masaüstü bilgisayarım işleve geçerse düzenlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Mayıs 2015; 14:26:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macabrex

Edit: Başkaları için referans olması için durumu yazayım. i-parcel ile geldi ancak dağıtımı sürat kargo yaptı. Yurtiçi ile çalışmıyormuş sadece anlaşılan. Aklınızda bulunsun..

Güzel bilgi ekleyelim ilk sayfaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: macabrex

Edit: Başkaları için referans olması için durumu yazayım. i-parcel ile geldi ancak dağıtımı sürat kargo yaptı. Yurtiçi ile çalışmıyormuş sadece anlaşılan. Aklınızda bulunsun..

Güzel bilgi ekleyelim ilk sayfaya.

iparcel, yurtiçi ile çalışıyor. Benim tüm kargolarım iparcel/yurtiçi kargo ile geliyor.

Ancak durum şöyle ki; ilden ile değişiyor. En azından İzmir'de iparcel/yurtiçi oluyor.

iparcel > PTS > Yurtiçi Kargo (Benim kargolarım hep böyle geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 8 Mayıs 2015; 14:41:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

iparcel, yurtiçi ile çalışıyor. Benim tüm kargolarım iparcel/yurtiçi kargo ile geliyor.

Ancak durum şöyle ki; ilden ile değişiyor. En azından İzmir'de iparcel/yurtiçi oluyor.

Banada yurtiçi getirmişti hocam ama arkadaş tecrübe ettiğine göre demek ki var böyle birşey , arası bile ekledim garanti olsun diye.
  • Hocam amazondan aldığımız ürünlerin garantisini niye türkiyeye vermiyorlar? aşağıdaki ekran kartını almak istiyorum fakat garantisiz almak istemiyorum, garantiyi seçincede "sorry this item not shipping your adress" diyor, türkiyeye garanti vermiyorlarmı yani?

• Arkadaşlar kargo ücretleri bende çok düşük görünüyor sizde de öyle mi?

19-20$ istediği kargolara şimdi 4-5$ istiyor.
  • Friday, May 8, 2015 11:07 AM, ISTANBUL TR Local carrier will deliver the package within 2 business days. No additional tracking information is available
    Friday, May 8, 2015 9:12 AM, ISTANBUL TR Completed customs clearance process
    Friday, May 8, 2015 9:01 AM, ISTANBUL TR Customs Clearance delay
    Friday, May 8, 2015 9:01 AM, ISTANBUL TR Initiated customs clearance process
    Friday, May 8, 2015 8:51 AM, ISTANBUL TR Package arrived at a carrier facility

Yurtiçinde takip edemiyor muyum? Ayrıca gümrükte takılıp takılmamasını nereden kontrol edebilirim :) Gerçi amazon gümrük vergisini çekmedi, gerçi 75 euroyu geçmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky41 -- 8 Mayıs 2015; 16:06:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Hocam amazondan aldığımız ürünlerin garantisini niye türkiyeye vermiyorlar? aşağıdaki ekran kartını almak istiyorum fakat garantisiz almak istemiyorum, garantiyi seçincede "sorry this item not shipping your adress" diyor, türkiyeye garanti vermiyorlarmı yani?

Bu ürün türkiyeye gelmiyor zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: maxMESA

Arkadaşlar kargo ücretleri bende çok düşük görünüyor sizde de öyle mi?

19-20$ istediği kargolara şimdi 4-5$ istiyor.

bir önceki sayfayı okuyunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Mayıs 2015; 16:15:37 >

• Beyler kargo ücretlerinin düşmesi çok iyi olmuş, emeğinize sağlık.
    Çay, aftershave, taktik spor bıçak gümrükte takılır mı?
    Diyelim Laptop filan gibi yasaklı olmayan 75€ üzeri bir ürün aldım, vergiyi ödedikten sonra bir problem olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky41

Friday, May 8, 2015 11:07 AM, ISTANBUL TR Local carrier will deliver the package within 2 business days. No additional tracking information is available

Yurtiçinde takip edemiyor muyum? Ayrıca gümrükte takılıp takılmamasını nereden kontrol edebilirim :) Gerçi amazon gümrük vergisini çekmedi, gerçi 75 euroyu geçmiyordu

Buradaki kargo şirketi 2 gün geciktirecekmiş gönderimi gümrükle alakalı birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Beyler kargo ücretlerinin düşmesi çok iyi olmuş, emeğinize sağlık.
    Çay, aftershave, taktik spor bıçak gümrükte takılır mı?
    Diyelim Laptop filan gibi yasaklı olmayan 75€ üzeri bir ürün aldım, vergiyi ödedikten sonra bir problem olur mu?

Olmaz , bıçak takılır gibi.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Uzakdogudan bir tane bıçak almıştım, sorun olmadı geldi,amazondan da deniyecem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ship to turkey'e bastığımda ürün hala gözüküyor ve rahatlıkla order koyabiliyorum hocam yanlış görmüş olmayasınız? ben sadece garantisini alamıyorum dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ship to turkey'e bastığımda ürün hala gözüküyor ve rahatlıkla order koyabiliyorum hocam yanlış görmüş olmayasınız? ben sadece garantisini alamıyorum dedim.

O zaman amazon ile iletişime geçip özellikle sorun.
  • Alacağım üründe ''Sold by T.R.G. and Fulfilled by Amazon.'' yazıyor. Yani bunu kullanıcımı satıyor amazonmu satıyor ?
  • son iki gelen ürünüm sürat kargoyla geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Friday, May 8, 2015 11:07 AM, ISTANBUL TR Local carrier will deliver the package within 2 business days. No additional tracking information is available

Buradaki kargo şirketi 2 gün geciktirecekmiş gönderimi gümrükle alakalı birşey yok.

Türkiye içi takip edemiyoz mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Alacağım üründe ''Sold by T.R.G. and Fulfilled by Amazon.'' yazıyor. Yani bunu kullanıcımı satıyor amazonmu satıyor ?

T.R.G şirketi satıyor, amazon paketliyor.
  • quote:

Türkiye içi takip edemiyoz mu

i-parcel ise ilk sayfadaki takip adımlarını uygulayın.
    Hocam ayrıca satılan garantilerin hiçbiri türkiyeye getirilmiyormuş yasal prosedürlerinden dolayı, peki linkteki ekran kartını aldım diyelim, 1 sene sonra sorun çıktı amazona gönderemiyormuyum ücretsiz olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 8 Mayıs 2015; 18:35:26 >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.