Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.639
Favori
14.024.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hikmaster

aynen öyle artık kargo paraları tr ye göre yüksek kalmıcak ve alım daha rahat amazon kraldır bu seçenek hep mi var olacalak?

Amazon chat'e sorabilirsin durumu.
  • hikmaster kullanıcısına yanıt
    Durur herhalde kapamazlar zaten talep var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni kargo seçeneğinde takip numarası yok değil mi? Ben şimdi bi ayakkabı siparişi verdim bu seçenekle ayakkabı çok iyi fiyata geldi türkiye de bile bu fiyata bulamazdım ama takip numarası olmaması sıkıntı yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXe20

Orjinal rayban gözlük almayı düşünüyorum. Aliexpress'ten baktım fakat 5-10 dolar orjinal değil herhalde. Amazon'dan baktıklarım 70-130 dolar aralığında bunlar orjinal midir? Gümrükte kalma sınırı kaç dolar? Sınırı açmasak da kalma ihtimali var mıdır? Gözlük hakkında önerilerinizi bekliyorum.

şu sıralar bende aynı şeyle ilgileniyorum yanıt bulursanız haber edersiniz
  • Biraz önce amazon chat ile görüştüm. Kargo durumunun kalıcı olduğunu belirtti. Daha önceki rahatsızlıklarımdan bahsettim ve umarım bir gün TR'ye ücretsiz kargo hizmeti sunarsınız dedim.

- Bunun üstünde çalışıyoruz, umarım bir gün..

cevabını aldım. Kargo kısmında değişiklikler yaptıklarını/yapacaklarını belirttiler. Bilgi olarak bir link attı. (Bu linkte sanırım 2 ülkeye yeni bir hizmet sunuyorlar)

Yakında güzel haberler alacağımıza inanıyorum

Ek: Ayrıca Standart shipping'de takip numarası da veriyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 7 Mayıs 2015; 13:57:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

kargolar ucuzlamış sanırım.
    5-6 dolar tutuyor artık

sadece harddisk alacaktım 15 dolar kargo ücreti verip.bugün kargo ücreti 5 dolara düştü.
    yanına bir tanede sd kart sipraişi verdim .sd kart 15 dolara geldi :)

garanti sanal kart ile satın aldım.bakalım sorun çıkacak mı .
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Garanti sanal kartla yapmiştim alışverişi
    25.91 dolar
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Biraz önce amazon chat ile görüştüm. Kargo durumunun kalıcı olduğunu belirtti. Daha önceki rahatsızlıklarımdan bahsettim ve umarım bir gün TR'ye ücretsiz kargo hizmeti sunarsınız dedim.

- Bunun üstünde çalışıyoruz, umarım bir gün..

cevabını aldım. Kargo kısmında değişiklikler yaptıklarını/yapacaklarını belirttiler. Bilgi olarak bir link attı. (Bu linkte sanırım 2 ülkeye yeni bir hizmet sunuyorlar)http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=help_search_1-2?ie=UTF8&nodeId=201214790&qid=1430995513&sr=1-2

Yakında güzel haberler alacağımıza inanıyorum

Ek: Ayrıca Standart shipping'de takip numarası da veriyorlarmış.

valla artık kurcalamayın bence bu kargo paraları gayet iyi 7 dolara amerikadan gelicekse bi mouse klavye gayet iyi tüh ya daha 2 gün evvel klavye aldım trden bilsem amazondan alırdım.

• Adamların amacı feedback istemek zaten. Sen feedback vermezsen, nasıl gelişsinler?

Bu söylediklerim "Gidin yalvarın bedava yapsınlar kargoyu" demek anlamına gelmiyor. Düzgünce geri bildirim verirseniz adamlar size ona göre hizmet sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 7 Mayıs 2015; 14:30:54 >
  • Benimde akg k374 geldi guzelmis memnun kaldim maliyet toplam 65dolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysftnr333

Merhabalar

Arkadaşlar ben bu ekran kartını 1 ay sonra almak istiyorum fakat kredi kartımın max limiti 1300tl gibi uyduruk bi limit öğrenci olduğum için artıramıyorumda

http://www.amazon.com/gp/product/B00S5V6EG0/ref=crt_ewc_title_gw_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

acaba iş bankası bankamatik kartıma para yatırsam 3000tl civarında bu bankamatik kartı ile alabilirmiyim

alan varmı hiç bu yolla çünkü debit kartta kaydediliyo diye gördüm account settingsle

eğer oluyorsa sağ taraftaki para birimini usd mi yoksa tr olarak mı seçmek gerek.

bankamatik kartı kullanan yokmu acaba

• ysftnr333 Y kullanıcısına yanıt
    Banka kartını bilmem de, kredi kartına fazladan para yatirinca geçici olarak limit artıyor kardeş. Misal kredi kartına 700 tl yatırıp 2000 liralık ürün alabilirsin.

Usd olarak ode, amazon güncel kurun 0.1 fazlasıyla hesaplıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Banka kartını bilmem de, kredi kartına fazladan para yatirinca geçici olarak limit artıyor kardeş. Misal kredi kartına 700 tl yatırıp 2000 liralık ürün alabilirsin.

Usd olarak ode, amazon güncel kurun 0.1 fazlasıyla hesaplıyor.

aynen öyleymiş bankayı aradım sence hangi kartıma yükleyeyim

iş bankası maximum mu yoksa

akbank axes mi ?
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Hocam standart shippingde hangi firmayla geliyor bilginiz var mı ? Çok ucuzlamış kargo sevindirdi beni ama tedirgin etti iparcelle falan geliyorsa sorun yok ve ayrıca daha kısa bir tarih veriyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcBlo -- 7 Mayıs 2015; 18:46:15 >
  • Bu yurtiçi kargoda ref2 numarasını nereye yazıyoruz. Ne tarafa yazsam bulunamadı yazısı çıkıyor. PTS'DE yarın saat 12 için schedule edildi yazıyor ama yurtiçinde bulamıyorum kargoyu.
  • Farketmez hocam, kredi kartı olması kafi. Bir de bazı bankaların kartıyla amazondan alışveriş yapılamıyor, ona da dikkat edin (ilk sayfada vardı liste).

@XQS bilmiyorum hocam bugün geldi henüz, ama söz konusu amazonsa problem çıkacağını sanmıyorum
  • 480mrt 4 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam live chatten öğrenmeye çalışacağım çalıştıkları firmayı kime aktarılıyor v.s 80 dolarlık ürün çekeceğim aksilik olmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: XQS

Teşekkürler hocam live chatten öğrenmeye çalışacağım çalıştıkları firmayı kime aktarılıyor v.s 80 dolarlık ürün çekeceğim aksilik olmasın :D

Olmaz ama öğrendiklerini buraya da aktarırsan seviniriz.
  • Fiyatlari guncelleyin hocam

• Herkese merhaba

PNY 32 Turbo 32 gb 3.0 flash alıp kullanan var mı ? Sanki ocak ayında @MühendisMurat kardeş almış gibi okudum ama yorum göremedim ..
  • Beyler pts'de mecidyeköy acentaya teslim edildi yazıyor. REf2 numarası da verilmiş durumda ama yurtiçi kargoda numarayı nereye girersem bulunamadı yazıyor. Dün geldi türkiyeye kargo iparcel ile. REf2 numarası da şu :3f90dbae9696 Sadece yurtiçi kargo ile dağıtıldığı kesin mi? Yurt içini aradım mecidyeköy şubesini adıma kargo bulamıyorlar. Anlayan biri varsa yardım etsin lütfen...

Edit: Başkaları için referans olması için durumu yazayım. i-parcel ile geldi ancak dağıtımı sürat kargo yaptı. Yurtiçi ile çalışmıyormuş sadece anlaşılan. Aklınızda bulunsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macabrex -- 8 Mayıs 2015; 12:07:04 >
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.