Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (1 Mobil) - 17 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.637
Favori
14.050.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

43 euro skechers erkek ayakkabısı. ramazan kampanyasıyla uyguna geliyor

https://www.amazon.de/gp/product/B01LPVQQD2/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Hocam cok tsekkirler trde 350 lira. Ben 38 euroya 42 numara aldim.

hocam kalıpları nasıl daha önce hiç giymedim

• quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

Arkadaşlar amazon bugün kargolanacak diye tarih verdiği ürünlerin parasını sabahtan çekti ama halen kargolanmış değil.Bugün ilk defa başıma geldi daha önce başına gelen var mı? Acele ettiğimden değil meraktan soruyorum hep tam kargolandığında çekerdi parayı onu anlamadım
    hocam merhaba, saat konusundan tanisiyoruz zaten

su fossil saati 30 nisanda siparis vermistim para 2 gun sonra cekildi 17 gun sonra kargoya verildi urun. 17 mayista. 23 mayista da elime ulasti sorun yok diye dusunuyorum

Shure se215 almak istiyotum ama onunda fiyati 5 senedir ayni hic dusmemis kalitesi eminim iyidir ama 5 senelik bj kulakliga büyük para bağlamak yanlış olmaz mi

Orijinalden alıntı: batusan123

Merhabalar,
    Öncelikle bu fevkalade faydalı giri için çok teşekkürler. Bu topic'in mevcudiyetinden daha evvel haberim olsaydı siparişlerimin yaklaşık yarısının kargoda kaybolmasının üzerine bir soğuk su içmezdim :)

amazon.co.uk'dan düzenli kitap alışverişi yapıyorum. Pekçok başucu niteliğinde kitap kargo ücreti dışında neredeyse bedava geliyor. Ancak sorun şu ki, gönderilerde en ucuz kargo şirketini kullandıkları için kargoyu takip etmek mümkün olmuyor. Bu yüzden amazon.co.uk'dan sipariş ettiğim kitapların yarısı elime ulaşmadı. Ben evde yokken geldikleri zaman yapabileceğim bir şey olmuyor zira Türkiye'de hangi kargo şirketiyle çalıştıklarını bilmiyorum.

Yakınlarda 3 kitap daha sipariş ettim. Biri geldi. Diğerlerinden haber yok.

Yakınlardaki kargo acentelerini tek tek gezmeye razıyım ancak hangi acentelere gitmem gerektiğini bilmiyorum. İngiltere'den ekonomik kargo seçeneğiyle gelen bir gönderi Türkiye'de nasıl bulunur?

Not: Yaklaşık 10 yıldır donanımhaber'i takip etmeme rağmen foruma üye olmamıştım. Önceki mesajlarda benzer bir soru sorulmuş mu diye azami tetkik etmeye çalıştım bulamamdım. Doğrudan sormak zorunda kaldım. Bu forumdaki ilk mesajım.

En ucuz kargo ile geliyorsa dağıtımı PTT yapar. Oturduğun mahalleye bakan PTT Dağıtım Toplama Merkezi'ne veya ilçeye bakan UKİM'e (Uluslararası Kargo İşleme Merkezi) gitmen gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

quote:

quote:

https://www.amazon.de/gp/product/B01LPVQQD2/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Hocam bana genelde 42 , 42.5 , 43 oluyor. 42 ise giye giye genisler. Bugun avmye gidip deneyecem 42sini varsa. Bu fiyata beles valla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

quote:

quote:

Hocam bana genelde 42 , 42.5 , 43 oluyor. 42 ise giye giye genisler. Bugun avmye gidip deneyecem 42sini varsa. Bu fiyata beles valla

sağolasın hocam aynen bu fiyata çok iyi ayrıca ayakkabı çok rahat

• Adidas duramo 8

Turkiye fiyati 280 tl

Amazon 160 tl civari

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01MQRR2UQ

Tum numaralari 37 €

Orijinalden alıntı: bosunaokuma21karakter

100 euro ya kadsr kulakici kulaklik bakiyorum ama kaliteli cok fazla model bulamadim

Shure se215 almak istiyotum ama onunda fiyati 5 senedir ayni hic dusmemis kalitesi eminim iyidir ama 5 senelik bj kulakliga büyük para bağlamak yanlış olmaz mi
    Hi-fi'da eskiliğe pek bakılmaz. Telefonlar gibi her sene yeni teknolojiler çıkmıyor. SE215 sıklıkla önerilen bir model, hayal kırıklığı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: GEÇBATAN

quote:

Orijinalden alıntı: mersinli33s

Bir teravihe gittik sayfada yine olay çikmiş. Hemen konuyu dağitayim.

Asus b350m a dip fiyat 77 euro Prime

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B06WWF12J8

Ssd nin yerini tutmaz ama segate firecuda 2tb sshd tr den 50 lira ucuz 100 euro dip+2

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01IEKG2HM

Rx 480 8gb gigabyte 222 euro dün 220 idi ısınma problemi vardi ama son gelen bios güncellemelerinden sonra azalmiş galiba isinmasi(youtubedeki yabanci yorumlarda okumuştum)

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01KCWZ12W

Rx 480 mi fp yoksa 399 euro olan 1070 mi?
    Bf de yaklaşıyor bu ara ekran kartı almak mantıklı mı?
    Yeni kartlar çıkmıyor mu bu kartlar çıkalı 1 sene olacak neredeyse

Alıntıları Göster
    Hocam haklisiniz bence de beklemek biraz daha mantikli ama ben ön siparis geçtim rx 480 i. Bakalim fiyatlarda indirim olursa iptal ederim. Freesynch monitor olduğu için rx580 8gb ariyorum aslinda ama mübarek bir türlü ucuzlamiyor.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    100€ yüklemeye 5€ kullanmadıysanız 120,85€ geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TR gönderimi yok uyarısı olan redcat aracı satın aldık geldi şimdi çocugun havuzu için branda ısıtıcı falan alacagım ama gönderimi yok yazıyor gerçekten var mı yok mu bunu ögrenmek için satın alma kısmında mı uyarı veriyor nasıl oluyor?

Arkadaşlar bu ürünü alacağım fakat gümrük ücretini 40 euro fazla hesaplıyor. Ürün bana ulaştıkdan sonra bu 40 euro iade olur mu ?

Orijinalden alıntı: BABASCARFACE

Arkadaşlar TR gönderimi yok uyarısı olan redcat aracı satın aldık geldi şimdi çocugun havuzu için branda ısıtıcı falan alacagım ama gönderimi yok yazıyor gerçekten var mı yok mu bunu ögrenmek için satın alma kısmında mı uyarı veriyor nasıl oluyor?

merhaba hocam bende aldım aracı henüz kargolanmadı,ürün hakkında biraz bilgi verirmisiniz. resim ws. şasinin dahil teşekkürler.

Orijinalden alıntı: SrcnAkty

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B017EVR2VM/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1495961714&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=pg278q

Siparisini verdim umarim pisman olmam

AOC Agon AG271QG

Amazon.com trye yolluyor. Ben olsam bunu hemen alirdim. Hem daha ucuz hem dolar hemde cok iyi urun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BABASCARFACE

Arkadaşlar TR gönderimi yok uyarısı olan redcat aracı satın aldık geldi şimdi çocugun havuzu için branda ısıtıcı falan alacagım ama gönderimi yok yazıyor gerçekten var mı yok mu bunu ögrenmek için satın alma kısmında mı uyarı veriyor nasıl oluyor?
    Sepete ekleyip devam edin , eğer uyarı verirse gelmez vermesse zaten ödeme ekranı çıkar karşınıza.

Teşekkürler paylaşım için, epey uyguna geldi

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlyldrmm -- 28 Mayıs 2017; 12:29:17 >

• Razer kulaklıklarda neden çok fazla vergi çıkıyor ?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.