Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (9 Mobil) - 12 Masaüstü9 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.638
Favori
14.041.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: K3BL4

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

100-120 dolar bütçeyle alınabilecek en iyi klavye nedir?

Corsair Gaming K70 RAPIDFIRE mx speed red rgb

Amazon.com

Merhaba, teşekkürler cevap için, piyasadaki en iyi klavye bu mu?

https://www.amazon.com/Corsair-PLATINUM-Mechanical-Keyboard-CH-9127014-NA/dp/B01N5IISXY bu ama çok pahalı bence alıcaksanız şu anda indirimde olan k95 i alabilirsiniz

Hocam k70 ile k95 arasında ne fark var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

quote:

Orijinalden alıntı: anlyldrmm

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_ozen

43 euro skechers erkek ayakkabısı. ramazan kampanyasıyla uyguna geliyor

https://www.amazon.de/gp/product/B01LPVQQD2/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Teşekkürler paylaşım için, epey uyguna geldi

45 numarasını almak istiyorum da, RAMAZAN kodu için girdiğiniz promosyon kodu satın alma işleminde kullanılamaz diyor. Sizce neden ?

40 Euro üzerinde Ramazan kodu geçerli oluyor, sipariş verirken son sayfada ürün fiyatına dikkat edin.

• quote:

quote:

https://www.amazon.de/gp/product/B01LPVQQD2/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Hocam cok tsekkirler trde 350 lira. Ben 38 euroya 42 numara aldim.

hocam depozitoyu nasıl düşürdünüz ? ayakkabı EUR 47,02 + ithalat depozito EUR 12,35 çıkıyor. 10 EUR çek kullanıyorum 49 EUR oluyor.

• Herkes yazıyor kimse okumuyor halbuki ilk sayfayı okusalar hiç soru sormayacaklar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: K3BL4

quote:

quote:

quote:

100-120 dolar bütçeyle alınabilecek en iyi klavye nedir?

Corsair Gaming K70 RAPIDFIRE mx speed red rgb

Amazon.com

Merhaba, teşekkürler cevap için, piyasadaki en iyi klavye bu mu?

https://www.amazon.com/Corsair-PLATINUM-Mechanical-Keyboard-CH-9127014-NA/dp/B01N5IISXY bu ama çok pahalı bence alıcaksanız şu anda indirimde olan k95 i alabilirsiniz

Kullanmadım bilmiyorum. Ama şu anda k95 çok daha uyguna geliyor. Forumda 2.el fiyatları bile çok fazla bu klavyelerin k95i şu anda 550 tl ye alabilirsiniz. Tr de 2. elini zor bulursunuz bu fiyata

• Arkadaşlar max boost car chargerhttps://www.amazon.com/gp/product/B00ISGCAJM vs anker car chargerhttps://www.amazon.com/gp/product/B00VH84L5E arasında kaldım öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleTalk -- 28 Mayıs 2017; 14:41:30 >

Orijinalden alıntı: Garip Bedevi

Herkes yazıyor kimse okumuyor halbuki ilk sayfayı okusalar hiç soru sormayacaklar...

Bugün ilk sayfayı bir daha okuyayım dedim 1 saatten fazla sürdü. ama olsun 1 yıldır aralıksız takipteyim konuyu ve yine de yeni bir şey daha öğrendim:))

Orijinalden alıntı: neutumn

Arkadaşlar, GTX 1050Ti için var mı bir fırsat? Herkes aldı bi ben alamadım.

İlk sayfaya yazılıyor indirimler bilmem farkında mısınız ?

Orijinalden alıntı: rmdy

50 ye 10$ kampanyasina uygun degildim ilk basta. Dun tekrar denedim ve acildi. Yüklemeyi yapip hediyemi aldim an itibariyle :)

Ohh miss, diğer arkadaşlarda ara ara denesin belki açılır.

Orijinalden alıntı: sigona

Hem kargo ücretsiz hem vergi yok olan bi fiyat aralığı yok mu ya

Heh işte ne güzel dedin, değerli büyüklerimiz bunu düşünmüş sınırı öyle bir seviyeye çekmiş ki senin dediğin açmaz oluşsun diye, bu ülkede insanlara hak verecekken veya yenilik yapacakken vasat uygulamalar daha çoğunlukta ama tam tersi durumunda hak alacakken kısıtlama yapılacakken inanılmaz başarılı kurnaz şeyler bulunuyor demek kafalar çalışıyor ama vatandaşın yararına daha az şekilde.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

http://bfy.tw/C2oG

Arkadaşlar son zamanlarda çok görüyorum bu tarz soruları, bir ürünün özellikleri veya iki ürün arasındaki farkları asıl olarak bu başlığın konusu değildir, bazen acil olduğundan veya herkes o konuyla ilgilendiği için yorum yapabiliyoruz ama bu çok doğru bir şey değil.

İlk sayfayı bakmayı büyük ölçüde duyurduk ama bu konuda hala sıkıntılarımız var, bir ürünü spesifik olarak konuşmak için o arkadaşa PM atmanız çok daha doğru olandır ve Allah aşkına 2017 yılında artık bu nimeti daha fazla kullanın inanın burada alacağınız cevapların çoğundan daha iyi sonuç verecek size, elin oğlu interneti bulmuş biz daha kullanmasını öğrenememişiz bu şekilde olmaz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Murat Hocam ve diğer arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.DDR4 crucıal ballistik 8 gb ram aldım 2 tane.Daha öncede amazon.com dan ürün almıştım.Sıkıntısız gelmişti rehberiniz sayesinde çok teşekkür ederim tekrardan:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 28 Mayıs 2017; 15:9:42 >

Orijinalden alıntı: ihtilalVakti

quote:

quote:

Hocam cok tsekkirler trde 350 lira. Ben 38 euroya 42 numara aldim.

hocam depozitoyu nasıl düşürdünüz ? ayakkabı EUR 47,02 + ithalat depozito EUR 12,35 çıkıyor. 10 EUR çek kullanıyorum 49 EUR oluyor.

Amazonu satici kabul ettim. Cikan sonuc bu. 42 demisimde 43 numara almisim.

Ürünler:

EUR 41,40

Gönderim Ücreti ve Paketleme:

EUR 0,00

KDV hariç toplam:

EUR 41,40

Toplam:

EUR 41,40

Uygulanan Promosyon:

-EUR 10,00

İthalat Ücreti Depozitosu

EUR 6,89

Sipariş Toplamı:

EUR 38,29

• Ekran kartı alcak arkadaşlar şuana kadar almadılarsa şuandan itibaren almasınlar bu ayın 30'unda Computex fuarında AMD vega mimarili kartlarını tanıtacak radeon başkanı olan hintli abi açıklama yaptı. benim tahminim direk 1080 ti ile rakip olacak kart tanıtmazlar internette şuan videoları dönen 1070 le kıyaslanan kartlar var ama atıyorum HBM2 belleği olan 1070 e toz yutturacak bir ekran kartına 100 dolar daha az verip 300 dolara sahip olmak varken şuan nvidia kartlara gelen büyük indirimlere bence kanmayın yaklaşık 10 senedir amd kart kullanan birisi olarak fazla verilen paraya genelde değmez ona göre sonradan keşke almasaydım dersiniz en azından 10 gün bekleyin görün yeni kartlar ne getirecek
    Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Tales

k95 in fiyatı çok iyiymiş de gereksiz makro tuşları çekici durmuyor+almanca layout

Evet çok gereksiz fazla koymuşlar bir 5 tanesini kullanırsın da 18 tanesi çok fazla olmuş.

Orijinalden alıntı: Polis3373

Razer hammerhead pro v2 kulaklıkta 18 euro vergi çıkıyor.Ürün 52 euro normal fiyatı yüksek değilmi vergi,yoksa yanlışlıkmı var.Sizin tavsiye ettiğiniz başka kulaklık varmı razerin ses kalitesi nasıldır.Genellikle şarkı dinlemek için kullanıcam arada bir oyun oynarım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Yardım edecek yokmu

Orijinalden alıntı: sigona

Hem kargo ücretsiz hem vergi yok olan bi fiyat aralığı yok mu ya

Sadece bir defa başıma geldi bundan önceki 2. alışverişimde hem ücretsiz kargo oldu hem de ayrı ayrı paketlendi vergiler eklenmemiş oldu kabataslak 30 40 tl civarı cebimde kaldı. Amazonun ücretsiz kargoyu 29 30 euro falan yapsa efsane olurdu sırf ücretsiz kargo olsun diye ekstra bir şey alıyoruz

https://www.amazon.de/gp/product/B01M72O2VM?psc=1

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.