Yüzbaşı
20 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 32 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba,

PC'de film seyrederken birden gürültüyle PSU yandı. Kasanın açık kısmından kıvılcım çıktı ve yanık kokusu geldi. Evinde sigortasını attırdı. PSU 80PLUS 700W Xigmatek.

Yeni bir PSU almadan diğer parçalarda hasar olup olmadığını anlayabilir miyim? Yoksa 1-2 defa denemelik kullanılacak PSU önerebilir misiniz? Orta segmentte bir pc vardı ve satmayı düşünüyordum yeni bir PSU parası vermek istemiyorum.
Arkadaşlar, öncelikle söyliyim yaşım 26 kız arkadaşımın da 27. Kızın annesi babası ayrı bu yüzden evde annesi ve 12 yaşında ki erkek kardeşiyle (uluç) kalıyolar Olay şu ki; bu bacaksız bana sarmış durumda.Annesiyle tanışmak üzere evlerine gittiğimde ki bu olay ocak ayında oldu, kardeşiyle de tanıştım tabi. O gün bi problem yoktu. Biraz oturdu sonra odasına gitti. O günün hemen ertesi günü, kız arkadaşıma işte X abiyi arar mısın pc de bi sorun oldu ona sorıyım demiş. Kız arkadaşımda pc den pek anlamaz, iyi peki diyip beni aramıştı. Çocukta bana pc'yi güvenli modla nasıl başlatırım gibisinden bişeyler sordu sonra da kapadı. Meğerse hemen sonra benim numaramı alıp kendi teline kaydetmiş ve o günden beri whatsapp tan abuk sabuk mesajlar atıyor.

Okulu tatilde diye iyice de abarmıştı. Örnek vermek gerekirse, bir keresinde X abi bana bolca çıplak kadının olduğu site söyler misin? yazmış. Uluç ben bilmiyorum öyle siteler herhalde yoktur zaten insanlar neden çıplak kadın resimleri nete koysun ki yazdım. Bütün arkadaşlarım devamlı buluyolar bana söylemiyolar bari sen söle lütfennnnnn diyo. Bu sevdası 3-4gün sürdü. Geçenlerde sinemaya gittik kız arkaşımla. Akşam çocuk bana ablamla sinemada birbirinize dokundunuz mu? öpüştünüz mü? yazmış. Bende dumur oldum okuyunca dedim ki uluç bak böyle şeyler ayıp ve sorulmaz. Ablan kızar sana bir daha böyle birşeyi ne bana ne de ablana sorma yazdım. Cevap olarak demez mi ki niye ayıp olsun herkes öpüşüyo sevişiyo merak ettim birbirinizden mutlu musunuz? Cevap atmayınca saçpa sapan onlarca mesaj atıyo. Cevap atsam velet öyle şeyler buluyo ki kitleniyorum. Bu son 15-20günde devamlı bel altıyla ilgili şeyleri soruyo ve ayrıca ablası ve benim aramdaki şeylerle de çok ilgili. Bu hafta çarşamba doğumgünüm, kız arkadaşımla otelde kalmayı planlıyoruz işten izin alabilirse. Neyse bu velet bu olayı duymuş heralde kız arkadaşımla konuşurken, otelde çıplak mı kalacaksınız? ablamı çıplak hiç gördün mü X abi yazmış bunun üzerine işte artık ne yapacağımı şaşırdım. Çocuğu bunun üzerine blokladım ama ondan önce telefonumun bozulduğunu yeni telefon alınca ona numaramı vericeğmi söyledim sorusunu geçiştirdim. Gitmiş bu da hemen ablasına söylemiş, kız arkadaşımda bana uluç senin numaranı ne zaman buldu falan dedi. Şaşırdı.

Kız arkadaşıma bu konuyu açsam eminim çocuğa çok kızar zaten evde baba yok diye çeşitli zorluklar yaşanıyor. Söylemezsem de çocuk benden yanlış etkilenir mi acaba diyorum. Şu anda ne desen anında emiyo beyni. Bende kendi çapımda adamım iş arıyorum olmazsa nisan da askere giderim diyorum. Kafamda bunlar var kız arkadaşım var bir de bu sapık kardeşl sorunu çıktı. Dalga geçecek arkadaşların şimdiden canı sağolsun yardımcı olabileceklerden Allah razı olsun. İnanın ne yapacağmı şaşırdım.

EDİT: Arkadaşlar olay büyük ihtimal halloldu sayılır ama tabi kabak benim başıma patladı. Geçen cumartesi günü durumu kız arkadaşıma hafif anlattım. İşte uluç biraz cinselliğe merak sarmış böyle böyle diye örnekleri sayıyodum ama ne zaman ki bizle ilgili kısma geldim, kız arkadaşım resmen delirdi. Neden ilk mesajında beni uyarmadın da ağzından iyi niyetle çıkmış bir cümle uluç'u çok değişik etkilerde falandı diye yaklaşık 15dk söylendi. Annesiyle durumu konuşacağını ve en kısa sürede hallolması gerektiğini söyledi. O günden beri bende acayip stress altındaydım. Mesaj atıyorum hani noldu ne bitti gibisinden 'başımın etini yeme, konuşsam sana da haber verirdim, sende bi rahat bırak çok gerginim' falan diyodu. Bugün öğrendim ki, annesi durumu psikolojiyle çok alakalı olan bi arkadaşınla paylaşmış. Her ikisi de bana sitemde bulunmuş, 26 yaşında çocuk bunu nasıl saklar, daha ilk mesajında uluç'un mutlaka söylemeliydi diye her neyse işte uluç sonuç olarak önce bir çocuk psikoloğuna gidecek cinsel eğitim amaçlı ve merak ettiği soruların cevabın psikologdan alacak. Daha sonra da bu velet her nasılsa tenise düşkün. Heralde kadın tenisçiler yüzünden (: her neyse yazın da tenis klübüne yazdıracaklar. O enerjisini bi hobiye yoğunlaştırsın diye. Bunun dışında depremi bahane edip kapını kapa ama kitleme demişler. Odasına kapanıp seks manyağı haline gelmesin diye heralde. Kız arkadaşım da şimdi bloğunu kaldır bakalım bu çareler işe yarayacak mı zamanla anlarız diyo. Bu çözüm de benim hiç hoşuma gitmedi. Belki hemen yarın olmazda bi süre sonra her buluşmamızda bu konu konuşulacak. eminim.
Arkadaşlar, oyunu steam'den indirdim.2 gün öncesine kadar sorunsuzdu fakat multiplayer durduk yere şu hatayı vermeye başladı: 'Display driver AMD driver stopped responding and has recovered'. Bu hatanın arkasından da oyun çalışmayı durdurdu hatası verip masaüstüne atıyor. Ekran kartım Radeon HD 6770M ve her türlü ıvır zıvır güncel. Çözümüne yardımcı olacak varsa çok makbule geçer.
Herkese iyi forumlar. Umarım konu doğru yerdedir. PSP için GoW Chains of Olympus, Resistance, Little big planet ve Twisted Metal oyunlarını arıyorum.
Hepsini aynı kişiden alabilirsem çok iyi olur. Fiyatları PM den konuşuruz.
Piyasayı bilmeyenler ve cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar boşuna mesaj atmasın.
Evet arkadaşlar 1 senelik ilişkim bu gece itibariyle sona eriyor. Eriyor diyorum çünkü kız arkadaşımdan bi tepki gelmedi henüz. Öncelikle yaşım 26 ve yurtdışında yüksek lisans yapıyorum. Kız arkadaşımda başka ülkede yüksek lisans yapıyo 2 günde çalışıyor. 1.5 ayda 5gün ya da şanslıysak 1 hafta görüşüyoduk. O'nu cidden çok çok seviyordum. Okul bitince istanbul'da ev bakacaktık semt kararlaştırıyoduk. O'nun için 18 yıllık dostumun dedesinin cenazesine gitmedim yalan söyledim. Tatillerde ailemin yanına gitmedim onun yanına gittim. 9ay boyunca sabah 3-4e kadar konuştuk ve çokta mutluydum açıkçası hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu.
Kasım'da sorunlar başladı benim de suçum var gereksiz kıskançlık yaptım kitledim onu üzerine çok gittim bazı durumlarda. Aralık'ta da ilişkimiz böle yürümüyo konusu açıldı onu da bakım yapalım ozaman diye tatlıya bağladık. Geçen günlerde de ayrılık konusu açıldı ben ima ettim ama sonra iş ciddiye binince zayıf davrandım cesaretim yetmedi ve devam edelim dedik. Son olarak bu hafta ne kadar mesaj attıysam sevgi dolu, sabırla beklediysem ve aradıysam ulaşamadım. 2 gün sonra kıytırık mesajla geçiştirmeye başladı yok sesli ortamdatdım duyamadım yok daha yemeğe davetliyim sen bekle istersen ama kaçta gelirim belli olmaz tarzında. Benim kıskançlığım iyice depreşti ve en son olarak 1 saat önce yine aradım arkadaşlara yemeğe davetliyim dedi ve aradığımda yemekteyiz açamam diye cevaplayınca benimde nevrim döndü. Facebooktan okkalı bi mesaj yolladım ve herhalde bu gece ya da yarın da ayrılmış olacağız. Hayvanlar gibi ağladım ve anıra anıra yazdım resmen mesajı ama biraz bile rahatlayamadım.
Burada konuşacak,dertleşicek kimsemde olmadığı için burada paylaşmak istedim. Okuyanlara teşekkür ederim.
''Wednesday September 14th at noon Eastern time, we will release the official First Trailer for Max Payne 3.
This will be your very first glimpse of the long-awaited return of Max Payne - in action.
Premiering at noon Eastern on Wednesday, look for it in high definition atwww.rockstargames.com/maxpayne3 and the Videos section of the Rockstar site.''

Kaynak:
http://www.rockstargames.com/newswire/article/18781/the-first-max-payne-3-trailer-is-coming-wednesday-september-14th.html
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 835
İkinci El Bölümü Mesajları: 145
Konularının görüntülenme sayısı: 3.328 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 240 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.