Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamer pehlivan tc kimlik no 28765198152 doğum tarihi 12/01/1972

Tel numarasini biliyorsunuz zaten ben sabah suc duyurusunda bulundum.aramizda baska suc duyurusunda bulunan var mi
  • Ben çok dedim bu elemana güvenmeyin diye. kendini allgsmunlockdan daha güvenilir gördüğünde anlamıştım bir düzmece oldugunu. çok olayı var. ben geveycilerle konusuyorum kankalarım benim dedi. applenberry sitesine fason gevey satıyor dedi. applenberry geveyin tek resmi dagıtımcısı. 4.11 basebandı açmayacaklarmış kırana 2 milyon dolar verecekmiş gibi bir yerlerinden birşey uydurdu. (güya bunu herkes biliyormuş apple açıklamış. Apple ben bildim bileli sidik yarışına girmez) 4.11 hem kırıldı hem açıldı hemde bedava.

birde geri geldiğinde "oo salladın mı oraları doktorum" edasında sevgi gösterileri ve boş boş konuşmayın paranızı istemeyin yazanları acı bir gülümsemeyle okudum. adam için burası sadece çerezlik tüm dünyada saglam dolandırıcı çıktı arkadaş. boş boş konuşmayın aragazına vites takan diğer arkadaşlarda ne yapacaklar şimdi ne diyecekler merak ediyorum.
  • Biraz daha bekleyip kararımı öyle vereceğim,Uğraşmak zor geliyor bu savcılık emniyet isleri işimide bırakıp gidemiyorum zaman problemi hat safhada... Ama herzaman iyi niyetimi koruyorum yani umudum var
  • Hala neyin umudunu koruyosun kardesim yapscagin islem savcilik da 10 dakikani alir
  • ya yeri degil ama allgsmunlock güvenilir mi erol coban var bu isi yapan sorun cikar mi onla is yapsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

ya yeri degil ama allgsmunlock güvenilir mi erol coban var bu isi yapan sorun cikar mi onla is yapsam ?

gerçektende yeri burası değil ama cevaplayayım
    erol çoban ve allgsmunlock güvenilir kişilerdir erolu 6 seneden fazla oldu tanırım atrix ile 8-10 senedir arkadaşım

her ikiside bu güne kadar kimsenin beş kuruşuna tenezzül etmemişlerdir

bu referansı Türkiye nin ilk telefoncularından birisi olarak veriyorum erol ve atrix e şahsen kefilim

Ömer Tekin
    Bodrum Telekom
    Teknik Servis Müdürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer B. Tekin

quote:

Orijinalden alıntı: troy

ya yeri degil ama allgsmunlock güvenilir mi erol coban var bu isi yapan sorun cikar mi onla is yapsam ?

gerçektende yeri burası değil ama cevaplayayım
    erol çoban ve allgsmunlock güvenilir kişilerdir erolu 6 seneden fazla oldu tanırım atrix ile 8-10 senedir arkadaşım

her ikiside bu güne kadar kimsenin beş kuruşuna tenezzül etmemişlerdir

bu referansı Türkiye nin ilk telefoncularından birisi olarak veriyorum erol ve atrix e şahsen kefilim

Ömer Tekin
    Bodrum Telekom
    Teknik Servis Müdürü

Alıntıları Göster
    YORUMSUZ.........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolcoban -- 10 Mayıs 2012; 21:20:32 >

• ee ne yapıyoruz arkadaşlar ? Ben savcılık olayıyla uğraşamam daha ufağım yani öğrenciyim karışmak istemiyorum 200 tl için o tür şeylere.

Ama başvuranların da arkasında olurum. Paramı da beklerim. Daha yurt parasını yatıracam 300 TL. Nereden kıssam da ödesem diye düşünüyorum. Paralar gelse de rahat bir nefes alıp finallere odaklansam diye bekliyorum..
  • Valla arkadaslar bundan sonra unlock icin gidin yuz yuze konusun bu olay herkesi etkiler unlock cilarin ustunde kara bir leke gibi kalir savcilik konusunda bende yapicam biseyler aslinda icimden gelmiyor ama bu vatandaslik gorevimiz bu olay bize ders oldu bindan sonra butun formlarda unlock icin basvuran herkese bu olayi hatirlatip dikkatli olmalari gerektigini bildircem bende pazartesi gunu savciliga suc duyirusunda buluncam
  • Hafta sonuna kadar bir ses cikmaz ise bende pazartesi islemleri baslaticam , herkes yapmaz ise paralari unutun bence enayi yerine koyulmayalım daha fazla
    edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 10 Mayıs 2012; 20:04:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

quote:

Orijinalden alıntı: Tovbekar Hacker

Tamer abi, 'şu tarihte Antalya'ya yani Türkiy'ye dönüyorum o zaman halletmeye çalışacağım' deyin biz de susalım. Bekleyelim. Bu kadar insan da arkanızdan konuşmasın.

saten konuşcanız kadar konuştunuz ve ekmemle oynadınız susanız ne ifade eder bu artık?

Ben herzaman zözümün arkasındayım bunu bilin 1.05.2012 geri dönmüş olacam ama boş boş konuşuluyor haddi verin şirketimi savcıla görelim neler olacak.

adam gibi parasını isteyene adam gibi verecem geriye gerisi mahkemeye başvurun lütfen rica ediyorum.

Dolandırıcı damgasını yargılamadan vurdunuz helal olsun size

Bu atar yapiyodu forumda paraniz bende su tarihde donucem oducem nerde cvp bile yok artik

• bence de acımasız olmuş.herkes kendi işine baksın.cihaz yaptırmayan bile konuya yazar olmuş.dava edicekler de dava etsin.kimseye engel olmak kimsenın hadııne deil.benim fikrim beklemek ve görmek türkiyede mi ondan emin olmak lazım
  • Bugüne kadar bende sukunetimi korudum ama bu kadarı yeter.

Resmen dolandırıcı durumunda şu anda. 200 lira için falan da demeyin , 200 lira 100 kişi de 20.000 lira yapar.

Delikanlı gibi gelip konuya yazsın biz de izleyeceğimiz yolu bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_teknik

bence de acımasız olmuş.herkes kendi işine baksın.cihaz yaptırmayan bile konuya yazar olmuş.dava edicekler de dava etsin.kimseye engel olmak kimsenın hadııne deil.benim fikrim beklemek ve görmek türkiyede mi ondan emin olmak lazım

Üzerinden 3 ay geçmiş hala beklemek lazım diyorsunuz! İlginç valla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetter

Bu mesaj silindi.
    herkese geçmiş olsun...umarım problem çözülür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajinco -- 12 Mayıs 2012; 0:44:59 >
  • pazartesiye kadar bir bilgi gelmezse bende savcılığa başvuruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepciniz83

pazartesiye kadar bir bilgi gelmezse bende savcılığa başvuruyorum.

pazartesi başvuralım arkadaşlar yaşı küçük olanlarda burdan yardım alsın veya bir büyüğü ile birlikte gidip 10 dkda işinizi halledin 200 lira için değmez diyenler olduğu için bu şekilde vurgunlar olmaya devam ediyor...Hazır bu kadar birlik durumundayız kimse boşvermesin
  • nasıl alıcaz paraları bu adamdan ?
  • Merhaba,

arkadaşlar iki taraftanda yazılan şeyler hiç hoş değil.

Dr.Brain'in baştan beri telefonlara çıkmaması, arayanların suratına telefon kapatması, fevri yazıları hafife alınacak gibi değil. Fazlasıyla antipatik ! Eğer maddi kazanç sağlayarak hizmet sunuyorsanız tabiki bu insanlar sizi arayıp bilgi edinmek isteyecekler.

Diğer yandan hiçbir şey belli değilken, müşterilerin Dr. Brain'e karşı takındıkları tutum gerçekten itici. Özellikle bir kişiyi dolandırıcı olarak nitelendirmek hoş karşılanabilecek bir yaklaşım değil.

Ek olarak konuyla hiç ilgisi olmayan, Dr. Brainle aynı iş'i yapan kişilerin konuya gelip boy göstermelerini etik bulmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balabanraca -- 11 Mayıs 2012; 22:33:24 >
  • arkadaslar bugune kadar yazmayım dedım ama anladımkı bu adam 5 para etmez kişiliksizin bırı
    benı 1000 tl dolandırdı para bekleyenler bosuna beklemesın
    bana çindeyım dedı bende bı mazeme sıparış ettım hesabına 1000 tl yatırdım ne mazeme var nede para
    telefonlarımı acmıyor skype ye yazmıyor. sıtesındekı adreste ne boyle bır kısı var nede boyle bır telefoncu dukkanı.
    benı yaktı Allahta onu yaksın ıkı elım yakasında olsun. colugundan cocugundan cıksın.
    Allah bın turlu belasını versın.
    HERKEZE GECMIS OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.