Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hepimizi dolandırdı bu adam artık yapacak teksey bir tarih vermek bu arkadasa eminimki bu yazdıklarımızı her dakika takip ediyor gelişmeleri an ve an izliyor,aramizdan bu işlerden çok iyi anlayan bir yetkili secelim herkes vekaleti bir sekilde bu arkadasa versin verilen tarihden sonra sonuc alamazsak gerekli mercilere başvuruda bulunsun toplu halde hareket ettigimiz zaman daha etkili olacağını tahmin ediyorum,eğer kabul görürse bu şahısın yuvalandigi diğer forumlarda da bu birleşimi ilan edelim,bir twitter hesabında toplanalım diyorum ben gelişmeleri ve yapacağımız işlemleri oradan devam ettirelim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atakan... tamam hepimiz asırı derecede sinirliyiz ama bu yazdıkların hiçde hoş değil yakışmaz bu bize.Elbet bir yolunu bulacağız ama o saydığın kisilerin günahı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetter

doktor olayı benı alakadar etmez ama kızdıgım su nokta

baska unlock cular gelmıs adamın ılanında gövde gösterisi ve reklam yapıyorlar. bu unlockcuların kendı ılanı yokmu kı?

adam carsamba donmemıs demekkı kactı dıye dusunup, hoppp dolusmuslar hemen ılana.

tabı potansıyel musterı dolu ıcerısı. BOYLE BIR ŞOVA IHTIYACLARI VAR DEMEKKI..

AYIP BE..

ortada adam mı var. ben ortada parası ödenmeyen kişilerden, senden ve foruma dün üye olupta bugün tamer i savunan fake hesaplardan başka kimseyi göremiyorum . bu başlığı halen ilan olarak değerlendirip adamın ilanı yazmakta ilginç gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem_ank

quote:

baska unlock cular gelmıs adamın ılanında gövde gösterisi ve reklam yapıyorlar. bu unlockcuların kendı ılanı yokmu kı?

adam carsamba donmemıs demekkı kactı dıye dusunup, hoppp dolusmuslar hemen ılana.

AYIP BE..

ortada adam mı var. ben ortada parası ödenmeyen kişilerden, senden ve foruma dün üye olupta bugün tamer i savunan fake hesaplardan başka kimseyi göremiyorum . bu başlığı halen ilan olarak değerlendirip adamın ilanı yazmakta ilginç gerçekten.

Evet o mesajini bende gördüm bu arkadasın hiç bir şey yokmuscasina mesaj yazması ilginç !

• http://forum.donanimhaber.com/m_60415993/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60415993

Yeni bir ilan daha açmış arkadaşlar, oradaki kişileri de uyarmamız lazım... Başımıza gelen işlere bak ya, 440 Lira da ben kaptırdım şu halimle...
  • Abilerim, kimse parasini geri almayacak bu "adamdan". Simdiye kadar bu foruma dr. Brainin dolandirici oldugundan baska birsey yazmadim, adminler prosedür geregi ne ise onu yapiyorlar, ama keske benim basliklari biraksaydilar, kayit oldugum günden beri Tamer Pehlivanin aldigi paralari sagda solda yiyip carcur ettigini söylüyorumm, Hayirlisi artik.

Burda edilen hakaretlerin hepsini fazlasiyla hak ediyor, beni 800 avro icin bir sürü ugrastirdi, umarim en yakinda hak ettigi cezayi alir kendisi. Yalan ve palavra, bol keseden atmadan baska birsey yapmiyor burda. Kendisi ne ticaretten anliyor ne de ahlak sahibi birisi, bes kurus parasi da yok. Beklemek istiyen arkadaslar bence vakit kayip etmesin, burda da söylendigi gibi, ne kadar kisi sikayet ederse o kadar cabuk gerekli makamlar harekete gecer.

Bende kendisinin Antalyada oturdugu evin adresi var, istiyen varsa pm atsin.
  • Son açtığı konu için yazdığın mesaja istinaden söyledim,neyse uzatmayalım herkes istediği yere istediği yorumu yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Son açtığı konu için yazdığın mesaja istinaden söyledim,neyse uzatmayalım herkes istediği yere istediği yorumu yapabilir

Kardesim iphone actirmak icin ne zahmetlerle o parayi tamamladim bir bilsen valla herseyi hakediyor o gavur

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Son açtığı konu için yazdığın mesaja istinaden söyledim,neyse uzatmayalım herkes istediği yere istediği yorumu yapabilir

Kardesim iphone actirmak icin ne zahmetlerle o parayi tamamladim bir bilsen valla herseyi hakediyor o gavur

Ondan şüphem yok zaten,bak bende buzadalabi arizalanmis yaptiramiyorum 280 TL para istiyorlar.
  • İlla ortak hareket etmenize gerek yok. Bireysel olarak savcılığa gidin delil içeren ne varsa yanınızda götürün. Havale banka işlemleri gibi evraklar varsa iki dakika bankaya uğrayıp kaşe imza yaptırıp öyle alın yanınaza loglar varsa onlarıda götürün.

Savcılıkta fazla fazla işiniz yarım saat sürer.
  • Teli devamlı kapalı mı bu herifin?
  • quote:

AYIP BE..

bir dolandırıcının konusundan şov yapmayız bu bir
    ikincisi bu arkadaşı emniyeti suistimal sureti ile hırsızlık suçlaması ile savcılığa vermiş biri olarak buraya yazmaya hakkım var
    üçüncü ve en önemlisi siz bu arkadaşı yakından tanıyan birisiniz ve her zaman bir savunmadasınız ya beraber iş yapıyorsunuz yada aynı kişisiniz
  • Abiler konuyu farkli yerlere cekmiyelim lütfen, yetter nickli arkadasin Tamer ile fazla yakinligi oldugunu zan etmiyorum, 1-2 pm ile konusmamiz oldu, kendisi de Tamerin ne oldugunu az cok biliyor. Ki yakinligi olsa bile kaptirilan paralarin onunla hic bir alakasi yok. Tamer gibi ucuz bir insan yüzünden birbirimize karsi agir konusmaya degmez.
    Bu basligin da ilan ile milan ile alakasi kalmadi, Tamer korkagi kac gündür haber de yazmiyor buraya, zaten yazinca kendisini övmekten, ne kadar mert bir insan oldugunu anlatmaktan baska birsey yapmiyor. Burda iyi aile babasi resmini cizmeye calisiyordu, hic alakasi yok, bildiginiz 3 kurus degeri olmayan serefden mahrum birisidir kendisi, onun yüzünden burda baska kullanicilar bozusmayalim.
    Savciliga gitmek icin vakit kayip etmemek gerek, forum disinda da ayni pislikleri yapiyor Tamer Pehlivan, ne kadar erken durdurulursa o kadar az kisiye bulasir.
  • http://forum.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=786762

linke tıklayın ve yetter arkadaşın bu adama verdiği referansa bakın

yetter istanbulda beşiktaşta görünüyor bu adam antalyada ayağa kadar hizmet nasıl olmuş referans verdiği alışverişte????

bu adam antalyada bu kesin sen beşiktaş da isen referans verirken doğruyu yazmadın yok gerçekten elden teslim aldıysan sende antalyadasın

ben kolay yanılmam yetter arkadaş forum ortamlarına yabancı değiliz
  • Tamerin arada bir Istanbula gittigni biliyorum, önceden anlatigim almanda Tamerin bir sekilde kullandigi bir adres var Istanbuldan, belki de yetter arkadas Antalyaya gitmistir, burda yetter in avukatligina soyunmus falan degilim ama kendisi de söyledigi gibi, Tamer bazen gercekten de ticaret yapiyormus demek, yetter e denk gelmis öyle bir gün.

Imuratk ve baska arkadaslar da zamaninda pozitif referans vermis Tamere, ayni olayi Almanyada da yapiyor du Tamer, 2-3 isi yapip, büyük paralari kapip ortaliktan kayip oluyor.
    Benim dedigim ortami germiyelim, sonra modlar kapatir mapatir burayi, Tamerin ne mal oldugunu baska arkadaslar göremez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackson_89

Tamerin arada bir Istanbula gittigni biliyorum, önceden anlatigim almanda Tamerin bir sekilde kullandigi bir adres var Istanbuldan, belki de yetter arkadas Antalyaya gitmistir, burda yetter in avukatligina soyunmus falan degilim ama kendisi de söyledigi gibi, Tamer bazen gercekten de ticaret yapiyormus demek, yetter e denk gelmis öyle bir gün.

Imuratk ve baska arkadaslar da zamaninda pozitif referans vermis Tamere, ayni olayi Almanyada da yapiyor du Tamer, 2-3 isi yapip, büyük paralari kapip ortaliktan kayip oluyor.
    Benim dedigim ortami germiyelim, sonra modlar kapatir mapatir burayi, Tamerin ne mal oldugunu baska arkadaslar göremez..

aslında aklımdan geçeni yazdım yukarıda

haklısın bu konu açık kalmalı

• Yetter abi dogru söyliyor, kendisi bana zamaninda baya yardimci oldu sagolsun, Tamer ile ayni kefeye konulacak birisi degil kesinlikle.
    Kendisi de burda is yapiyor sonucda, Tamerin yaptigi ile hic alakasi yok, bos yere adini Tamer ile karistirip kirletmeyelim, bana elinden geldigince yardim etti, baskalarina ayni güzelligi yapar kesin.
  • Allah askina omer abi ve diger unlock cular siz bilmiyormuydunuz adamin ne mal oldugunu neden bu isin en basindan uyarmadiniz insanlari simdi burda yorum yapiyorsunuz

Bunnlar da tamer serefsizine biri yazmis ya kayinpederi ile geldi diye o kayinpederin kizini seveyim hemde 235 tl lik cift haz ok alcam oyle sevcem

• Tanıyan nasıl ulaşabileceğimizi yazsın... Diğer unlocked satisi yapanlarda konuyu rahat bıraksınlar.

Kimler mağdur bı liste yapalım arkadaslar. Ogrenci arkadaslardan birisi yönetimle konuşup uygun bir yere konu açıp orada kac kısıyiz kimler mağdur görelim. Bu arada arkadaslar kisinin açık adresi lazım bilenler pm atabilirler mı hatda konuda paylaşsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

Allah askina omer abi ve diger unlock cular siz bilmiyormuydunuz adamin ne mal oldugunu neden bu isin en basindan uyarmadiniz insanlari simdi burda yorum yapiyorsunuz

bilmiyorduk
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.