Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet umarım tamer paraları çarşamba iade eder ve problem çözülür
  • Tamerin saglam pabuc olmadigini farkli siteler de söylüyor.http://forum.gsmhosting.com/vbb/8337759-post1.html
    Bakalim yarin nasil bir sey söyleyecek...
  • asıl tehlike dr.brain dan açılan tüm iphone ların imei numaralarını açık olarak yayınlamış darkgsm

bu güne kadar dr.brain tarafından açılan açılmayan red gelen sorgulama yapılan tüm imei numaraları risk altında
    hepsi klona düşer
    ulaşabildiğim tüm yabancı forumlardaki imei numaralarını kaldırttım gözden kaçan var mı bilemem
  • gsmhosting duruyorsa yeter zaten:)

Orası 1 cennet oldugu için o insanlara da şimdiden üzüldüm. Onların günahı hiç yok.
  • Omer abi neden isin en basindan bizi uyarmadiniz benim asil merak etigim eger at&t cihazlari acmasaydi ne olucakti
  • Beklenen gün geldi sonunda :)
    Bazı anlaşmazlıkların oldugu açık ama bi ton adamın telefonunuda açtırmış adam sonuçta. Çok büyük firmalarda bile bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Dr.Brain'e güvenerek paramızı yatırdık o da gerekeni yapacaktır. Ticarette bu tarz durumlar yaşanabilir satıcının imajını zedelememek gerek 3 - 5 gün sonra konuşulsa bu olaylar daha mantıklı olur kanaatindeyim. İyi günler herkese.
  • Evet beklemedeyiz açıklamayı gün geldi.
  • İngilizcesi olanlar buradan neler olduğunu öğrenebilir!..Mayısın başıydı sonra 10 sonra 30 olur bu iş benden söylemesi.

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f112/aware-deal-tamer-alias-dr-hangover-brain-1462179/
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPPERMAN

Evet beklemedeyiz açıklamayı gün geldi.

Açıklama değil iadeleri bekliyoruz inşallah
  • Arıyan oldumu bugün arkadaşlar ?
  • Ulaşılamıyor
  • ulaşabilen varsa bilgi versin foruma lütfen
  • bu şerefsiz bu parayı yatirmicak arkadaşlar.ama var ya bu olayı bana yasattirdigi için onu köpek gibi pisman edicem elimde iş yeri ev adresi mevcut avukattan takip yaptırdım savcılığa bugün suç duyurusunda bulunuyorum sizi bulunduğunuz il de ki savcılıklara suç duyurusunda bulunmaya davet ediyorum
  • bak 250 lira para için seninle nasıl urasilirmis bu sefer sert kaya carptin karaktersiz herif
  • Selman
    Siz ne zaman verdiniz açılması için tamer bey'e başka forumdan mı ?
  • ben bi arkadaşımdan aldım tamerin numara
    sini ücreti yatirsim ve daha sonra ulasamadim.arkadaşlar bu adam paraları geri yatirmayacak ve sürekli gün verecek.sizde hep bir umutla bu durumu paşa pasa bekliceksiniz.olayı hep beraber karar verip çözüme ulastiralim forumun diğer sayfalarında da duyuralim
  • avukat arkadaşımla konustum.konuyla ilgili avukat tutmak çok pahaliya mal oluyor.herkrs yarın sabah dan emmineyet müdürlüğü veya adliyeye gidip bilişim suclari bölümüne suç duyurusunda bulunucak.sizden eft yaptiginiz banka dokumlerini ve telefon kayıtlarını isteyecekler.konuyu dilekceniz de tam olarak anlatiniz.www.tellforyou.net den bahsediniz ve tamer pehlivanin şirket adresini veriniz.daha sonra savciliki tamer pehlivan hakkında yakalama kararı çıkartacak ve mahkeme baslayacaktir.bilim suclari donanimhaber ve tellforyou.net i incelemeye alacaktır.ve donanimhaberin yöneticileri bu ise müdahale etmediklei için onlarında başı agrayacaktir.250 tl para kolay kazanilmiyor.ucetleri geri aldikdan sonra manevi dava acalim hep beraber tamer pehlivan hakkında.dilekcenize tamer pehlivanin iletisim adrealerini vermeyi unutmatalim.ben işlemleri yarın sabahdan baslatiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanzengin

avukat arkadaşımla konustum.konuyla ilgili avukat tutmak çok pahaliya mal oluyor.herkrs yarın sabah dan emmineyet müdürlüğü veya adliyeye gidip bilişim suclari bölümüne suç duyurusunda bulunucak.sizden eft yaptiginiz banka dokumlerini ve telefon kayıtlarını isteyecekler.konuyu dilekceniz de tam olarak anlatiniz.www.tellforyou.net den bahsediniz ve tamer pehlivanin şirket adresini veriniz.daha sonra savciliki tamer pehlivan hakkında yakalama kararı çıkartacak ve mahkeme baslayacaktir.bilim suclari donanimhaber ve tellforyou.net i incelemeye alacaktır.ve donanimhaberin yöneticileri bu ise müdahale etmediklei için onlarında başı agrayacaktir.250 tl para kolay kazanilmiyor.ucetleri geri aldikdan sonra manevi dava acalim hep beraber tamer pehlivan hakkında.dilekcenize tamer pehlivanin iletisim adrealerini vermeyi unutmatalim.ben işlemleri yarın sabahdan baslatiyorum

Selman önce forum kurallarını oku.
    2. El bölümünde yapılan hiçbir satistan donanimhaber sorumlu değildir. Ve bunu burada kabul ediyorsunuz.

Takdir edersiniz ki donanimhaber Türkiye'nin en profesyonel idare edilen forumlarından biridir ve bu tarz oluşabilecek durumlar için hukuk departmanı tarafından yapılmıştır bu kurallar.

Ama siz tabiki tamere karsı hakkınızı arayın.
    Ama bunlardan donanimhaber yönetimi sorumlu tutmak sadece yanlış bir davranış diğer her söylediğinize katılmıyorum gibi anlaşılmasın kesinlikle katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Millet boş konuşuyor Çarşamba alacaz iste Paramizi daha ne istiyorsunuz??

Noldu aldın mı paranı geri?..Millet boş boş konuşuyor tabii!!..
  • Arkadaşlar bence acele etmeyelim haftaya çarşambayı bekleyelim, oda olmadı bir sonraki çarşambayı veya Dr. çıkar açıklama yapar 1 Haziranda Papua Yeni Gine'ye gideceğim dönüşte belki öderim der, bence bekleyelim aceleye etmeye hiç gerek yok... Bu böyle gider...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.