Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iade için aramak boş boş konuşma kategorisine sokulmuş.Dolu konuşun arkadaşlar atom altı parçacıkları konusun. Felsefede yaklaşımlardan konuşun. Paranız 2 aydır yatmadı mı bu konu boş boş konuşmaya girer. Çini araştırın mesela ondan konuşun. Siz en iyisi konuşmayın döneceğim ben size. Yani çinden döndümde o anlamda değil. Herneyse döneceğim.Bu arada "lafından dönme" konusunda iyiyimdir. bunuda referans olarak kabul edin nacizane. İş günü sayısını siz yanlış hesaplıyorsunuz bunuda söylemek istiyorum arkadaşlar. iş günü cumartesi ve pazardır bir sayın bakalım cumartesi ve pazarları. Daha gelmedik.Daha çok var. ayrıca o zaman bile uzayabilir. Neyse ben size haber veririm Ugandadan. oraya gidersem dönüşte ararım.Boş boş konuşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

yeni telefon numaram : 05075353414 lütfen boş boş aramayın iadeyi alınca haber edecem size!

hikaye yeazmayı bırak allah aşkına.bır ay oldu neden ıstemedın paraları bu kadar zor olan ne kımın telefonunu acıp acmadgınız bellı zaten ıkı dakıkada hesabına o parayı aktarabılırsın...oyalama taktıgını bırak hırsızsan hırsıızım de parlarınızı yedım de niye bu kadar kıvraksın anlamıyroum biraz delikanlı ol sözünün eri ol.bi tarih ver herkes baksın o tarihte heabına...yok aramayın yok bos konusmayın kimsse senın sesıne hayran degıl kımse senınle konusmak ıcın de can atmıyor mıllet sana kapırdıgı paraların peşinde..net bi tarih ver bize lafı dolandırma artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijwara

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

yeni telefon numaram : 05075353414 lütfen boş boş aramayın iadeyi alınca haber edecem size!

hikaye yeazmayı bırak allah aşkına.bır ay oldu neden ıstemedın paraları bu kadar zor olan ne kımın telefonunu acıp acmadgınız bellı zaten ıkı dakıkada hesabına o parayı aktarabılırsın...oyalama taktıgını bırak hırsızsan hırsıızım de parlarınızı yedım de niye bu kadar kıvraksın anlamıyroum biraz delikanlı ol sözünün eri ol.bi tarih ver herkes baksın o tarihte heabına...yok aramayın yok bos konusmayın kimsse senın sesıne hayran degıl kımse senınle konusmak ıcın de can atmıyor mıllet sana kapırdıgı paraların peşinde..net bi tarih ver bize lafı dolandırma artık...

Saçma sapan yorum yapmayın. Verecem diyorsa verecektir. Sabırlar taşıyor yavaştan milletin anlıyorum.
    Bizim de paramız var Dr. Brain'de. Umarım verecektir. Hem burda tek mağdur olan biz değiliz eminim o da bizim kadar şaşkındır duruma.

Adam dolandırıcı olsa bu forumda hala işi ne. Kapatır hesabı çeker gider. Ben kendisine sonun kadar güveniyorum para iadelerini alacağımız konusunda.

Umarım aksi olmaz. Herkes sakin olmaya çalışsın.

• Bende daha önce cihaz açtırdığım için kendisine hatta aynı gün açmıştı güvenim sonsuz. Ama tarih vermemesi milletin sabırını taşırıyor doğal olarak biraz daha sabır arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganragon

iade için aramak boş boş konuşma kategorisine sokulmuş.Dolu konuşun arkadaşlar atom altı parçacıkları konusun. Felsefede yaklaşımlardan konuşun. Paranız 2 aydır yatmadı mı bu konu boş boş konuşmaya girer. Çini araştırın mesela ondan konuşun. Siz en iyisi konuşmayın döneceğim ben size. Yani çinden döndümde o anlamda değil. Herneyse döneceğim.Bu arada "lafından dönme" konusunda iyiyimdir. bunuda referans olarak kabul edin nacizane. İş günü sayısını siz yanlış hesaplıyorsunuz bunuda söylemek istiyorum arkadaşlar. iş günü cumartesi ve pazardır bir sayın bakalım cumartesi ve pazarları. Daha gelmedik.Daha çok var. ayrıca o zaman bile uzayabilir. Neyse ben size haber veririm Ugandadan. oraya gidersem dönüşte ararım.Boş boş konuşmayın.

Aynen senin gibi boş boş konuşmalar bana 3000 tl telefon faturasına maal oldu ödeicekmisin boş boş lafkalabaliğmı yapacan.

ben tükürdümü yalamam.

Arkadaşlar karşı ile konuştum allah kısmet ederse en kısa zamanda iadelere başlicam.
    +
    Dolandırıcı olsam çoookkkttaaannn gitmiştim üstelik yeni numaramıda yayınladım pardon ne salak dolandırıcımışım ben

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• madem o kadar sözün eri birisin, benim parami niye geri göndermiyorsun? Gecen sene 6. ayda göndermistim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackson_89

madem o kadar sözün eri birisin, benim parami niye geri göndermiyorsun? Gecen sene 6. ayda göndermistim....

bu ne yaaa? doğru mu hocam bu? öyleyse biz iade için hiç umutlanmayalım
  • arkadaşlar biraz daha sakin hepiniz haklısınız dr.brain da sonuçta bu işte aracı, karşı tarafdan alınca verecem diyor. adam kaçacak olsa zaten şimdiye gitmişti. biraz daha sabır. şahsıma dr a güveniyorum paramızı iade edecek.
  • valla kaçmadan da yolabiliyor. gecenlerde biri belgeyle göstermişti 800 doların nasıl alaşşağı edildiğin doktor tarafından
  • Yav yeter artık böyle is mı olur lanet olsun senin yapacağın ticarete ise yapmasını bilmiyorsan yapma kardesim.2aydır telefon açılmadı ve benim parami kullanıyorsun karsı taraftan alıp yollayacakmış oyalama taktığı arkadaslar bunlar bu arada farklı insanlardanda unlock için para alıp dolandırıcılığa devam edecektir.avukat bı abimiz var yasal işlem başlatacak yeterli belgeler mevcut benimle birlikte mahkemeye verecek olanlar irtibata gecelim.pazartesi gunü işlemleri başlatıyorum bundan sonrasını bırakın Dr.dolandirici dusunsun.kimsede parami geri iade edecek diye düşünmesin avucunuzu yalarsiniz.
  • Yeni numara yayınlaması tamamen forumda güven oluşturmaya çalışıp baskalarından da para götürme tuzagidir bu oyuna gelmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackson_89

madem o kadar sözün eri birisin, benim parami niye geri göndermiyorsun? Gecen sene 6. ayda göndermistim....

Bu soruya cevap ver Dr brain
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanzengin

Yeni numara yayınlaması tamamen forumda güven oluşturmaya çalışıp baskalarından da para götürme tuzagidir bu oyuna gelmeyin

haddi ver mahkemeye! Sen bi Avukata danış bakalım Dolandırıcılıkmı oluyor ver şirketi mahkemeye bakalım ne diyecekler!
    vermicem geriye demedim dikkatini cekerim + şirketim bu alanda faaliyet gösteriyor oda belli. Yanışlıkla tazminat ödeme.
    ilginc seni tanımıyorum mesaj sayısı bile yok gaz vermeye calışan çok burda hadi ver bekliyorum sana yagmurlu havada zırnık yok yok param haddi al bakalım!

geri kalan arkadaşlar Tahmin edersem çarşamba günü elimde olur Paralar ozaman iadelere başlicaz tabi tehdit eden arkadaşları bekletecem özür alıncaya kadar

saygılarımla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• çarşambayı bekliyoruz o halde umarım olay daha fazla uzamaz hem sizin hemde bizim bu konuyla ilgili zamanımız daha fazla çalınmaz sonuçta herkesin işi gücü var...Cihazımı birkaç hafta önce at&T den gelen resmi mail ile kendim açtırmış bulunmaktayım bu sebeple çarşamba günü durumla ilgili bilgiyi bekliyorum ...ödemeler için hesap numaramı pm ile yada cepten gönderebilirim haber bekliyorum
  • Olaya bak. vakti gecti diye mızmızlanan özür dileyecekmiş. Yavuz hırsız, ev sahibini bastırırmış.
  • Bana bugun kroegerguido@email.de adresinden bir mail geldi konus basligi tamer pehlivan

mer Pehlivan // CHEATER BY *****
    I know 21 !!! victims of him

Don´t think you´ll get your money back. HE WILL GIVE YOU NOTHING BACK

Please send me a mail, if you´ve been cheated by him.
    THE MORE THE BETTER

We´ll make something together !!!

He is searched in several european countrys.

00905075353414 HIS NEW MOBILE NUMBER

HE HAS NOTHING TO SELL OR DELIVER !!!

He is a cheater and a lyer it is unbelieveable.

LET US STOP HIM TOGETHER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 5 Mayıs 2012; 14:04:35 >
  • iadeleri bekliyoruz çarşamba gününden itibaren..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

Bana bugun kroegerguido@email.de adresinden bir mail geldi konus basligi tamer pehlivan

mer Pehlivan // CHEATER BY *****
    I know 21 !!! victims of him

Don´t think you´ll get your money back. HE WILL GIVE YOU NOTHING BACK

Please send me a mail, if you´ve been cheated by him.
    THE MORE THE BETTER

We´ll make something together !!!

He is searched in several european countrys.

00905075353414 HIS NEW MOBILE NUMBER

HE HAS NOTHING TO SELL OR DELIVER !!!

He is a cheater and a lyer it is unbelieveable.

LET US STOP HIM TOGETHER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

benim silinen yorumlardaki alman iste bu.
    burdaki arkadaslara pm olarak atcam artik, Tamer rahatsiz oldugundan sildiriyor yorumlari...Keske cevap yazabilecek kadar mert olsa..

• Arkadaşlar çarşamba günü iadelere başlıycam diyor... Hala adam yalancı diyorsunuz anlamadım ben valla ? Bir bekliyelim bakalım. Söz ağızdan çıkmış günü beklemek lazım yargılamak için bence. Ben beklemedeyim şahsen.
  • Millet boş konuşuyor Çarşamba alacaz iste Paramizi daha ne istiyorsunuz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.