Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. si bu adamın adı gerçekten tamer pehlivan mı.onu bilmek lazım.ben savcılığa konu ile ilgili başvurdum.tellforyou.net adresini incelicekler ve sahibini bulucaklar.bir şekilde bu dolandırıcı şerefsiz yakalanıp mahkemeye çıkacaktır.başvurmayan kişilere sesleniyorum burdan.gidin savcılığa başvurun 10 dakikanızı alır.daha fazla bekleyip adamın başka kişileri dolandırmasına izin vermeyelim.
  • Kardeşim, bir düzeltme yapayım hemen de karışıklık çıkmasın ileride. Dr.Brain'in websitesinin ismiwww.telforyou.net yani tek ''l'' harfi ile yazılıyor. Bunu belirteyim istedim...

Saygılarımla...
  • iphoneyardimdan alıntıdır

Adres: Tamer Pehlivan
    Mindeblue GSM
    Atatürk Bulvar No.128
    Hurma/Antalya
    Telefon:
    +90 542 259 61 81
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanzengin

1. si bu adamın adı gerçekten tamer pehlivan mı.onu bilmek lazım.ben savcılığa konu ile ilgili başvurdum.tellforyou.net adresini incelicekler ve sahibini bulucaklar.bir şekilde bu dolandırıcı şerefsiz yakalanıp mahkemeye çıkacaktır.başvurmayan kişilere sesleniyorum burdan.gidin savcılığa başvurun 10 dakikanızı alır.daha fazla bekleyip adamın başka kişileri dolandırmasına izin vermeyelim.

Bende pazartesi sabah ilk isim basvurmak
  • Hocam eniştemin telefonu için unlock edilmesi için 250 Tl yatırdık. Ne olur geri yatır parayı. Eniştem asgari ücretle çalışan adam. Sorup duruyor.
    Yatır şu parayı ne olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: replas

Hocam eniştemin telefonu için unlock edilmesi için 250 Tl yatırdık. Ne olur geri yatır parayı. Eniştem asgari ücretle çalışan adam. Sorup duruyor.
    Yatır şu parayı ne olur...

Bosuna umutlanma hocam adam arsiz namusuz dolandiriciligi meslek edinmis milletin cektigi zor durumdan anlamaz adam serefsiz adi hirsizin teki sadece sen degil burda ne durumda insanlar var pazartesi git savciliga ver bir dilekce onun sitesi adresini ver onun domin bilgilerinden kim oldugunu bulurlar merak etme yanina birakmazlar belki parayi alamayiz ama en azinda. Baskalarini dolandirmasina engel olabiliriz
  • Atakan Bursa bıçaklı arkadasim mesajini editleyiver bı zahmet haklıda olsan bı anne hakkında hele cocuklar hakkında boyle bisey yazma hakkına seni sahip kılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosun1

Atakan Bursa bıçaklı arkadasim mesajini editleyiver bı zahmet haklıda olsan bı anne hakkında hele cocuklar hakkında boyle bisey yazma hakkına seni sahip kılmaz

Hangi nedenle denmezmis ben madurum canim yandi kimse kusura bakmasin kibarlik yapicak degilim sizler kadar bende biliyorym anneye hele cocugua laf edilmez diye gercek su ki dolandirilan butun arkadaslar hepsi iphone kulaniyor diye zengin degiller maasim 720 tl zehirin icinde calisiyorym ama bu adam milleti kandirip super hayat suruyor ben bugun anneler gununde hediye alamadim tamer serefsizi gidip en pahalisindan almistir yok sonra laf edemezmisim gecin bu isleri onun karisi cocugu luks hayat surerken bizim sayemizde biz sefalet suruyoruz allahindan bulsunlar yarabim her kulun hesabini sorar zaten gerci bir musluman bunu yapmaz allaha inanci varsa Zaten bunu yapmazdi zor durumdayim kardesim benim icin 250 tl buyuk para yazarim canim ne isterse anlasin okusun bunlari tamer cocuguna her baktiginda bizden caldiklari ile onlara biseyler aldigini gorsun belki kendinden utanir diyecem ama nerde onda o yuz o karakter

• Birde mesajlarimi niye siliyorsunuz ki kufur etmedim dusuncelerimi belirtim birakin okusun o dolandirici dh yonetimi boyle mi hangi nedenle mesajimi siliyorsunuz bu formun amaci ne bilgi paylasimi tartisma platformu degil mi kufur icermeyen mesaji ne hakla siliyorsunuz
  • Benim adresi paylastigim yorum da silinmis, Tamerin Antalyada oturdugu adresi ögrenmek istiyenler pm ativersin.
  • Yönetimden ricam bazı mesajları silmeyin sildirtmeyin (tamer pehlivan)bunlar delil olarak kullanılabilir hatta bu şahısın mesajlarını editleme yetkisinide engelleyin yada hesabını dondurun
  • ben mağdur olmadığım halde burayı takip ediyorum kufur ederek bı yere varamazsınız netice almak istiyorsanız bı arkadas gönüllü liste oluştursun yasal olarak ne yapabilirsiniz bunlari konusun(yazın)daha yararlı olur sizin acınızdan hem maddi hem manevi yonden tekrar gecmis olsun
  • Sabah ilk isim zaten gitmek savciliga ben gectim parayi artik alamiyacagiz da bugun bu mesaj silinme olayina takildim kim neden siliyor mesajimizi demek ki bi formda tameri koruyan kolayan birileri var mesajlarimi kom neden sildiyse cevap istiyorum kufur etmemistim sadece bedua etmistim buda kuralarda yok
  • Düzgün yazılmış etkileyici bir dilekçe hazirlayabilecek olan varmi?

Bir arkadas sağolsun yardim edebileceğini söyledi toplu bir sekilde basvurada bulunabilirmiş kendisi,ıslak imza harici bir imza yöntemi varmi bu arada elektronik olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 14 Mayıs 2012; 0:37:10 >
  • ilk olarak mağdur olanlar şuraya bi liste yapalım.bu mesajı cevaplasınlar kaç kişiyiz onu bi öğrenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanzengin

ilk olarak mağdur olanlar şuraya bi liste yapalım.bu mesajı cevaplasınlar kaç kişiyiz onu bi öğrenelim

Yeni konu actım buradan devam edelim daha sağlıklı olur...
    http://forum.donanimhaber.com/m_60817299/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60817299
  • Tamer senin annen seni dogurcana tas dogrsaymis keske gece dusundum de esine yazik o kadina cok para kazaniyorsun diye cok calisip yoruldugunu saniyordur nerden bilsin hirsiz oldugunu tamer sana hic aile terbiyesi vermediler mi bizlere ilk once haram yememeyi ogretiyorlar sana calmayi mi ogretiler
  • ya şu yetter muhabbetitini gidin başka yerde yapın yapın yaa..

unlocked işini yapanlar,
    dr. brain harici işi hesapları olanlar çekilsinler, gölge etmesinler..

kerem_ank, diğer unlocked işi yapan arkadaslar sorunlarınız varsa gidin başka yerde halledin.. burada bir mağdur insanlar topluluğu var. banane yetterden banane diğer unloked işi yapanlardan azcık saygı duyun arkadaşlar..

kaç defa bunları dile getirecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetter

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kerem,

kesınlıkle sana kendımı ıspat etme gıbı bır derdım yok, erkek adam haz etmediği insanı yada düşmanını asılsız ıthamlarla yıpratmaya calısmaz. senın benımle derdın baska ama burada ıftıraya yonelık sözler etmıssın. çok emınsen kendınden gıt savcılıga polıse sıkayette bulun hakkımda tamerın yıllardır dostu dıye, ortagı dıye. benım korkum da yok gocunmamda. ama tersıde cıkınca adama eteklık gıydırırler bılesın.

bana ılla dusmanlık yapacaksan adam gıbı yap barı, sevıyesız, sacma yapma. nerde okudun benım tamerle yıllardır suren arkadas oldugumu. adamı forumdan tanırım oda imuratk sayesınde oldu. sende karaktersızsın mesela senınde mı yıllardır arkadasınım.

sprint cihazı para ıstesede actıracaktım cunku elımde kalan bır 4s sozkonusu ıdı, almanya tmobıle yı actırmadın o zaman hemen verebılecek param yoktu o işe .

eskı ıkı arkadas oldugumu tamamen sen dötünden uydurmussun.ispatla 2gr delıkanlıysan.

yerımbellı, işim bellı, foruma geldıgım zaman bellı, tamerle nasıl tansıtıgıma sahıt var.

kerem tekrar soyluyorum ne sana ne baskasına ama hele hele sana zerre acıklama yapma ıhtıyacım yok. sen sanıyormusunkı benı boyle kotuleyerek benım ustume cıkacaksın forumda, ısı gucu bıraktın benlemı yarısıyorsun. benden daha cok referansı olan sevılen adamlar var forumda gıt onlarla yarıs. benımle olan sorununu ekle ımzana dursun delıkanlı gıbı yada gıt sorunlu alısverıs ac. AMA IFTIRA ATMA.

ya adam gıbı emın olmadan konusma (tamer nerden eskı arkadasımmıs onu ıspatla) yada mahalle karısı gıbı ıftıra atma(delıkanlıyım dıyede gezme ortada)

elbettekı benımde sorunlu alısverısım olacak senın yaptıgın alısverısın 10 katını yapıyorum ben forumda hep ıyı olcak degılya, benımde hatam oluyor bende ınsanım. ama kımsenın ne malı ne parası bende cok sukur.

o yuzden kerem bırak mıllet burda ısını takıp etsın, sen bana gıcıksan ac bır sorunlu alışverıs orda konusalım senınle. yada dedıgım gıbı cok suphen varsa benden ıste savcılık orda, yuru sıkayete.

kesınlıkle sana kendımı ıspat etme gıbı bır derdım yok, erkek adam haz etmediği insanı yada düşmanını asılsız ıthamlarla yıpratmaya calısmaz. senın benımle derdın baska ama burada ıftıraya yonelık sözler etmıssın. çok emınsen kendınden gıt savcılıga polıse sıkayette bulun hakkımda tamerın yıllardır dostu dıye, ortagı dıye.
    ben kendimden gayet eminim senin yazdıgın mesaj halen aklımda hatta bu konunun herhangi bir sayfasındaydı ama silinmiş yada değiştirilmiş. bana savcılıga git ispatla demişsin; öncelikle ben sana ortağısın demedim her zaman yaptığın gibi hedef değiştirme, konuyu başka yerlere çekerek kendine haklılık payı çıkartmaya çalışma. savcılığa gidipte neden bunu ispatlayayım ki. bu iki kişi eski dost muş bunu ispatlayalım diye savcılığa gitsem, savcı bana önce bu fikri verenin zeka yaşını sorar heralde. benden böyle bir fikir çıkmayacağını anlamak için uzaktan bi kere baksa yetter.
    benım korkum da yok gocunmamda. ama tersıde cıkınca adama eteklık gıydırırler bılesın.

benimde kimseden, hiçbi konudan korkum sakladığım yada gocunduğum bişey yok. ben sana terbiye sınırlarında bazı seyler yazdım sende birçogundan daha fazla delikanlı olduğunu iddia ediyosun ya; oyleyse sende delikanlı gibi benim sana yazdığım uslüp ile cevap ver. benım Ankarada yerim belli forumdakı Ankaradan hemen herkes bilir. cep numaram sende var. giydirmek istediğin bişey varsa oraya buraya yazmana gerek yok buyur gel giydir giydirebiliyorsan. klavye başında şuna bunu yaparım buna bunu giydiririm demekle yada daha once yazdıgın gibi suna çökerım parasını alırım vs vs yazmakla ilerlemez bu işler. yaşın benden büyük tavsiyeme ihtiyacın yok belkı ama bence dikkatlı ol. yine bi gün klavyenin başında birine bişey giydirirken sıkıntı yaşama.....

sprint cihazı para ıstesede actıracaktım cunku elımde kalan bır 4s sozkonusu ıdı, almanya tmobıle yı actırmadın o zaman hemen verebılecek param yoktu o işe .

adam bi kişinin bile parasını iade etmemişken telefonları kapalı yada herkesın yüzüne telefonu kapatırken sen gerçekten bunları bile bile 2 mayıs tarihinde adama para yatırıp actıracaktın yani elinde kalan cihazı. !
    ya cok safsın, iyi niyetlisin. yada herkesin tahmin ettiği gibi bu sadece mizansen di. yada benim iddiamı destekler şekilde tamer ile sadece tanışık olmanın haricinde arkadaşsınız.

eskı ıkı arkadas oldugumu tamamen sen dötünden uydurmussun.ispatla 2gr delıkanlıysan.

yerımbellı, işim bellı, foruma geldıgım zaman bellı, tamerle nasıl tansıtıgıma sahıt var.

kerem tekrar soyluyorum ne sana ne baskasına ama hele hele sana zerre acıklama yapma ıhtıyacım yok. sen sanıyormusunkı benı boyle kotuleyerek benım ustume cıkacaksın forumda, ısı gucu bıraktın benlemı yarısıyorsun. benden daha cok referansı olan sevılen adamlar var forumda gıt onlarla yarıs. benımle olan sorununu ekle ımzana dursun delıkanlı gıbı yada gıt sorunlu alısverıs ac. AMA IFTIRA ATMA.

ya adam gıbı emın olmadan konusma (tamer nerden eskı arkadasımmıs onu ıspatla) yada mahalle karısı gıbı ıftıra atma(delıkanlıyım dıyede gezme ortada)

.
    ben seni kötülemiyorum senin üstüne çıkmak gibi bir amacım yok veya böyle birseye ihtiyacım yok. forumda kimin yeri nerdedir bunu da tartışmıyorum. isteyen istediği kişi ile alış veriş yapar. ben sana iftira atmıyorum sadece senin yazdığın bir cümleyi dile getirdim. bu cümleyi hatırlayanlarda var. sen nasıl ki tamerle sonradan tanıştığını ispatlayabilirsen bende senın yaqzdığın cümleyi ispatlayabilirim. benimde şahitlerim var. kimin kaç gr delikanlı olduğunu çıkartırım ortaya.

elbettekı benımde sorunlu alısverısım olacak senın yaptıgın alısverısın 10 katını yapıyorum ben forumda hep ıyı olcak degılya, benımde hatam oluyor bende ınsanım. ama kımsenın ne malı ne parası bende cok sukur.

o yuzden kerem bırak mıllet burda ısını takıp etsın, sen bana gıcıksan ac bır sorunlu alışverıs orda konusalım senınle. yada dedıgım gıbı cok suphen varsa benden ıste savcılık orda, yuru sıkayete.

sen benim yaptığım alışverişin 10 katını yapıyo olabılırsın doğrudur. ama insanlar senden istisnalar harıcınde genellikle kılıf kulaklık, sarj aleti, çakı çakmak, ıvır zıvır alıyolar 5-10 liraya. sana bi sigara parası bedeli ödüyolar. ama ben insanlara bir maaşları bedeli kadar cep telefonu satıyorum. bugune kadar da çok şükür kimse ile sıkıntı yaşamadım. yaşatmadım da. sen insanlara 10 liralık mal satarken sorun yaşatıyorsun. kendın de kabul ettığın gibi. ama ben insanlardan 1-1.5 maaşları kadar para alıyorum senın gibi kılıf kulaklık vs kullanılmamış yoruma açık olmayan ürünler değil aksine genellikle kullanılmıs, yoruma acık göreceli olarak değişen ve pahalı ürünler satıyorum ve sorun yaşatmıyorum. fark burada. neyse bunları konuşmanın yeri burası değil. sadece cevap hakkımı kullanıyorum.
    senle sorunlu alışverişlerimizi zaten daha öncede konustuk. mutlaka hatırlayanlar vardır. benım bu konuyu tekrar dile getirme sebebim senın her zaman yaptıgın gibi bu forumda en delıkanlı en sorunsuz kişi benım havalarında olman.
    bunu sana daha oncede soyledim dürüst olmamak, delikanlı olmamak sadece birinin parasına yada malına çökmek demek değildir. hala aynı tekerlemeyi tekrarlıyorsun. kımsenın parası yada malı kalmamışmış vs vs.. aynı malı 10 kişiye satıpta herkese gunlerce haber vermeden bekletmek sonra da kusura bakmayın bıle dememek kimin kaç gr delıkanlı olduğunu bana gosterdı. o yuzden benım delikanlılığımın ağırlığını sorgulayacak en son kişi sensin. sen once kendini tart sonra benımkını tartışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

ya şu yetter muhabbetitini gidin başka yerde yapın yapın yaa..

unlocked işini yapanlar,
    dr. brain harici işi hesapları olanlar çekilsinler, gölge etmesinler..

kerem_ank, diğer unlocked işi yapan arkadaslar sorunlarınız varsa gidin başka yerde halledin.. burada bir mağdur insanlar topluluğu var. banane yetterden banane diğer unloked işi yapanlardan azcık saygı duyun arkadaşlar..

kaç defa bunları dile getirecez.

bende bi sonuca ulaşssın diye ugrasıyorum asıl konuya uloaşabılelım dıye aradakı gereksiz diyalogları yok etmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_ank -- 14 Mayıs 2012; 14:14:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.