Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

quote:

Orijinalden alıntı: Tovbekar Hacker

Tamer abi, 'şu tarihte Antalya'ya yani Türkiy'ye dönüyorum o zaman halletmeye çalışacağım' deyin biz de susalım. Bekleyelim. Bu kadar insan da arkanızdan konuşmasın.

saten konuşcanız kadar konuştunuz ve ekmemle oynadınız susanız ne ifade eder bu artık?

Ben herzaman zözümün arkasındayım bunu bilin 1.05.2012 geri dönmüş olacam ama boş boş konuşuluyor haddi verin şirketimi savcıla görelim neler olacak.

adam gibi parasını isteyene adam gibi verecem geriye gerisi mahkemeye başvurun lütfen rica ediyorum.

Dolandırıcı damgasını yargılamadan vurdunuz helal olsun size

MADDE 157. - (1) Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezası verilir.

BU MADDE BİZİM VE SİZİN DURUMUNUZU ANLATIYOR TAMER BEY BANKA DEKONTUMUZ SİTENİZDE BEKLİYOR DİYE MESAJINIZ ŞİRKETİNİZİN BİLGİLERİ VE İŞLEMİ KENDİMİZ YAPTIRDIĞIMIZA DAİR AT&T DEN GELEN MAİL LER SİZİN DF DA BİZE GÖNDERDİĞİNİZ PM LER HANGİ TARİHLERDE SİZİNLE GÖRÜŞMÜŞÜK AYRINTILI AVEA FATURASI BENCE BÜYÜK KONUŞMAYIN GİDİN BİR KİŞİYE DANIŞIN ÖYLE AHKAM KESİN AMA YİNEDE BEKLİYECEZ DÖNMENİZİ YATIRIRSANIZ PARAMI BEN BÜTÜN SİTELERE KENDİM YAZICAM SÖZÜNÜN ERİ PARAMI GERİ YATIRDI GÜVENEBİLİRSİNİZ DİYE TEŞEKÜRLER

• quote:

saten konuşcanız kadar konuştunuz ve ekmemle oynadınız susanız ne ifade eder bu artık?

Ben herzaman zözümün arkasındayım bunu bilin 1.05.2012 geri dönmüş olacam ama boş boş konuşuluyor haddi verin şirketimi savcıla görelim neler olacak.

adam gibi parasını isteyene adam gibi verecem geriye gerisi mahkemeye başvurun lütfen rica ediyorum.

Dolandırıcı damgasını yargılamadan vurdunuz helal olsun siz

hafiften işi yokuşa sürme ayakları.... Ve bunuda buradaki kişilere yavaşça alıştırma çabası...

Düzenbaz burda diyorki " Valla sanırım ödemeyeceğim mahkemeye verecek olanlar versin. Evet yedim paranızı. Elinizden birşeyde gelmez kılıfına uydurup dolandırdım avcunuzu yalarsınız."
    Avkat?
  • beyler adama fazla yükleniyorsunuz adam vermiyorum veya kaçtım göçtüm sizi dolandırdım demiyor ki gelince verecegim diyor. 250 tl için bir insanın bu kadar şerefiyle oynamayın yazık günahtır. Adam yurt dışında mayısın 1 inde gelecegim ve ozaman ödeyecegim diyor. biraz sakin olun
  • cidden abartıyo bazı arkadaşlar tamer abiyede parasını geri verirlerse elbette geri gönderir .. bunu herkes bilsin
  • bencede en son yazısından sonra bekleyelim arkadaşlar vermiyeceğim veremem demiyor , 1 mayısı bekleyelim lütfen bende para verdim ama geri döneceğine inanıyorum ....o yüzden biraz sakin olalım gelmesini bekleyelim bu kadar kişinin parasını alıp kaçacak bir arkadaş olsa şimdiden telefonlar kapanır cevap verilmezdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

bencede en son yazısından sonra bekleyelim arkadaşlar vermiyeceğim veremem demiyor , 1 mayısı bekleyelim lütfen bende para verdim ama geri döneceğine inanıyorum ....o yüzden biraz sakin olalım gelmesini bekleyelim bu kadar kişinin parasını alıp kaçacak bir arkadaş olsa şimdiden telefonlar kapanır cevap verilmezdi...

aynen katılıyorum
  • arkadaşlar sakin sorduk ve cevabımızı aldık 1mayıs'a kadar bekleyelim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tovbekar Hacker

Tamer abi, 'şu tarihte Antalya'ya yani Türkiy'ye dönüyorum o zaman halletmeye çalışacağım' deyin biz de susalım. Bekleyelim. Bu kadar insan da arkanızdan konuşmasın.

Dolandırıcı damgasını yargılamadan vurdunuz helal olsun size

Tamam bekliyoruz telefonlarınızı.

• Gelince para işini halledecem diyor. Onun için beklemede kalmak lazım. Ben bekliyorum sabırla. Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum arkadaşa bir adet cihaz açtırmıştım aynı gün açtı çünkü. Bu AT&T de sıkıntı çıktı onunda para iadesini istedim bakalım 1 mayısta gelicem halledecem dedi sıkıntı yok bekliyorum.
  • Beyler naçizane görüşüm olayı savcılık boyutuna taşımak için çok erken olduğudur. tamam mağduriyet olabilir ama 250 tl için eliniz vicdanınıza koyduğunuzda çok olduğunu anlarsınız. bende 240 tl yolladım ama er ya da geç döneceğine inanıyorum. İşi içinden çıkılmaz bir hale sokmadan bin düşünüp bir davranalım derim!
  • yok tamer beyi beklicez sonucta ekmek yediği bir iş bu paralarımızı iade etsin itibarını kazansın yenden haksızmıyım
  • Bekleyin alırsınız paranızı
    Önce hastaydı şimdi Çin' de. Sizde bunu yediniz öle mi :D
    adam aynı yerinde duruyor gidin alın paranızı. Yada savcılığa verin ticari hayatı bitsin lekelensin. En güzeli bu hukuka başvurmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

Bekleyin alırsınız paranızı
    Önce hastaydı şimdi Çin' de. Sizde bunu yediniz öle mi :D
    adam aynı yerinde duruyor gidin alın paranızı. Yada savcılığa verin ticari hayatı bitsin lekelensin. En güzeli bu hukuka başvurmak.

Cokmu komik gülünecek bir şey varsa söyle bizde gülelim!!,Çin olayına inanıyorum çünkü bir ara aradım ulaşılamıyordu Çin operatörü çıkıp bişeyler söylemişti,şimdi honkog dayım diyor artık yalanmi dogrumu orasını bilemem
  • Ya arkadaslar birazcık sakin..

Herkesin parası değerli.. Bunun farkındayım bende para verdim sizler gibi.. Bende parami almak istiyorum sizler gibi.. Simdi burada 2 muhattap var.. Digerleri bizi ilgilendirmez..

Dr.brain ve para yatiran bizler..

Ben adamla konuştum telefonu yurt dısı olarak çalıyordu..

Adama yalancı, sahtekar, dolandırıcı gibi kelimeler ederek günahını almayın..

Muhataplardan taraf olarak biz paramizi istiyoruz..
    Karsı tarafda su anda yurt dışındayim. 1 Mayıs'da gelecem diyor.. Bekleyelim o zmna kadar dedik. Ama geleyim kimsenin parası bende kalmaz diyor..

Bekleyelim görelim sözünü dediği gibi tutacak mı..

Tutmazsa hukuki veya burada hak aranır.. Ama bu yaptığınız ayıp ve cok yanlış..

Kimse bu adama su anda dolandırıcı diyemez.. Az duyarlı olalım ve az sabırla bekleyelim..

Unlocked icin 1-2 ay beklemedik mı parayı yatırıp.. Simdi de almak icin 15 gün bekledim sabırla..

Lütfen tepkileri keselim.. Ve az sabır gösterelim.. Unutmayın bende sizlerleyim benimde param kendisinde ama anlayışla bekleyelim.. Banda tepki göstermeyin.. Taraf olarak ortak hareket edelim ki sonuc almamız hızlansın.. Sizin yaptığınız gibi hak aranmaz.. Sözünü tutma fırsatını verelim.. Ticarette böyle zamanlar olur.. O zamanda sabırla beklemek gerekir. Sabır ticaretin ekmegidir. Sabreden kazanır..

Hakkımızda hayırlısı olsun.. Az sabırla bekliyoruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Ya arkadaslar birazcık sakin..

Herkesin parası değerli.. Bunun farkındayım bende para verdim sizler gibi.. Bende parami almak istiyorum sizler gibi.. Simdi burada 2 muhattap var.. Digerleri bizi ilgilendirmez..

Karsı tarafda su anda yurt dışındayim. 1 Mayıs'da gelecem diyor.. Bekleyelim o zmna kadar dedik. Ama geleyim kimsenin parası bende kalmaz diyor..

Kimse bu adama su anda dolandırıcı diyemez.. Az duyarlı olalım ve az sabırla bekleyelim..

Unlocked icin 1-2 ay beklemedik mı parayı yatırıp.. Simdi de almak icin 15 gün bekledim sabırla..

Lütfen tepkileri keselim.. Ve az sabır gösterelim.. Unutmayın bende sizlerleyim benimde param kendisinde ama anlayışla bekleyelim.. Banda tepki göstermeyin.. Taraf olarak ortak hareket edelim ki sonuc almamız hızlansın.. Sizin yaptığınız gibi hak aranmaz.. Sözünü tutma fırsatını verelim.. Ticarette böyle zamanlar olur.. O zamanda sabırla beklemek gerekir. Sabır ticaretin ekmegidir. Sabreden kazanır..

Sonuna kadar katılıyorum. Kimse kimseyi kandırma peşinde değil.
    Unlock edilmez ise eminim para iadesi yapacaktır.
    Umarım en kısa zamanda telefonlar açılır. Bu konular konuşulmaz.

• Bende bekleme taraftarıyım sonuçta iade edeceğini söylüyor.Paranızı vermem demiyor.

Beklemekte fayda var şimdilik.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: replas

quote:

Sonuna kadar katılıyorum. Kimse kimseyi kandırma peşinde değil.
    Unlock edilmez ise eminim para iadesi yapacaktır.
    Umarım en kısa zamanda telefonlar açılır. Bu konular konuşulmaz.

Alıntıları Göster
    unlock edilmez ise diyorsunuz ancak zaten şu anda herkes kendi başına ücretsiz olarak unlock yapabiliyor...halen beklemeye gerek yok zaten problemde bu yüzden çıkıyor geçen hafta 5 dk içinde unlock yaptım online chat ile sizde yapabilirsiniz...burada olay işlem şu anda olmadığı için iade istememizdir sonuçta şu anda ücretsiz yapılan bir işlem için kimse 250 lirasından olmak istemez değil mi ...

bu olayı brain isimli kullanıcının anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, umarım hukuksal olarak bir mudahale olmadan ödediğimiz miktarlar iade edilir mayıs ayında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 17 Nisan 2012; 23:23:51 >

• quote:

sonuçta geri vereceğini söylemiştir beklemek lazım artık bundan sonra sadece biraz sakin olup fazla önyargıyla yaklaşmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 17 Nisan 2012; 23:22:37 >
  • Hayretle okuyorum yazılanları.Tamer bey başta yazarken zaten dedi 1ay da sürebilir fazlasıda bunu göze alın,ben mart başında sipariş verenlerdenım geçen hafta maili gelmiş telefonunuz açıldı diye ben yurtdısında oldugumdan yenı gordum pazar aksam itunes uzerinden aktivasyonu yaptım ve şuan sim free halde kullanılıyor.Şimdi adamı dolandırıcı yaptınız savcılıktı mahkemeydi,bi yere de gittiği yok adresi belli yeri belli,Türk milleti olarak ne kadar hızlıyız infaz etme konusunda.
    Biraz daha yapıcı olun herkesin bir hayatı,namusu ,şerefi var.İnsanları lekelemeden önce bi düşünün.
    Burda mesajlara cevap veriyor telefonu açık.Dolandırmaya kalksa şuan izini bile bulamazdınız bu kadar rahatta etrafta görünmezdi.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.