Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karbonmonoksit

Hayretle okuyorum yazılanları.Tamer bey başta yazarken zaten dedi 1ay da sürebilir fazlasıda bunu göze alın,ben mart başında sipariş verenlerdenım geçen hafta maili gelmiş telefonunuz açıldı diye ben yurtdısında oldugumdan yenı gordum pazar aksam itunes uzerinden aktivasyonu yaptım ve şuan sim free halde kullanılıyor.Şimdi adamı dolandırıcı yaptınız savcılıktı mahkemeydi,bi yere de gittiği yok adresi belli yeri belli,Türk milleti olarak ne kadar hızlıyız infaz etme konusunda.
    Biraz daha yapıcı olun herkesin bir hayatı,namusu ,şerefi var.İnsanları lekelemeden önce bi düşünün.
    Burda mesajlara cevap veriyor telefonu açık.Dolandırmaya kalksa şuan izini bile bulamazdınız bu kadar rahatta etrafta görünmezdi.

25-26 gün dedi sonra is gunü oldu tamam dedik 8 Nisan dedi tamam dedik sonra açılmadı yine at&t kendi acmaya başladı açtırdık bizde şimdi bize verilmeyen bir hizmet için para almak olur mü olmaz durumu bildirdik tamer beye kendi artırdığınız telefonun parasını iade etmem edemem diye mesaj yazdı forma bizler ondan sonra bu duruma karsı çıkmaya başladık tamer bey ve Ömer bey Türkiye'de tanınan en iyi unlock cular tamer bey mesaj gönderdi 1 Mayıs'ta doncem diye beklicez kendisini hem kendisi için de bence bu olay kötü değil paramizi geri verirse güvenirliliği artar çünkü bu olay tamamen sistemden kaynaklandı

• Valla beklemedeyiz fakat çok sıkıntıya düştüm bu para mevzusunda inşallah 1mayısta alırız ücretleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPPERMAN

Valla beklemedeyiz fakat çok sıkıntıya düştüm bu para mevzusunda inşallah 1mayısta alırız ücretleri.
    herkes için hayırlı olsun inşallah...
  • Umarım ern kısa zamanda para iadelerimiz yapılır.
  • Arkadaşlar bakın birdaha söylicem!

Paranız iade olacak acamadım telefonlarda kaynak ile konuştum ok dedi sorun yok yani.
    ben kimsenin parasını yemedim yememde bunu bilin lütfen!!

süreklide aramayın lütfen faturam kol gibi geldi yurtdışında oldumdan dolayı! Allah ömür verirse ayın 30. geri geliyorum ondan sonra halederiz herşeyi ama
    malesef bazı arkadaşlar yargıladı ve infaz etti hemen yani unlock muhabettim buraya kadardı bu saaten sonra kimse güvemez artık bana! canınız sagolsun sorun yok biz buyuz ve bu kalırız! Neyse allahtan sadece TR de unlock etmiyorum ama baya bir zarar ettim infazınız yüzünden.

saygılarımla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

Bekleyin alırsınız paranızı
    Önce hastaydı şimdi Çin' de. Sizde bunu yediniz öle mi :D
    adam aynı yerinde duruyor gidin alın paranızı. Yada savcılığa verin ticari hayatı bitsin lekelensin. En güzeli bu hukuka başvurmak.

telefonuma ulaşan arkadaşlar bilir telefonum şuan farklı calıyor yurtdışında oldumdan !!
    isteyene kaldım otelin numarasınıda veririm ve beni arar okadar basıt.
    sen camur atmaya devam et sorun degil yaşına veriyorum cahilsin okadar basit

+ adminlere sorun ip neredenmiş önce Hong Kong şimdi Bangkok ve 01.05.2012 Tr olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Brain -- 20 Nisan 2012; 3:26:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Net olarak cevap geldi arkadaşlar artık gerçekten olmusuz yorum yapmayı kesmeliyiz bence. Tarih verildi iadeler yapılacak dendi. Sıkıntı yok bence bu saatten sonra.
  • Evet sonunda Drbrain sizden beklenen açıklamayı yaptınız,ama sizin ticari vasfınızın güvenirliliğin sarsildigina inanmıyorum,bizde haklı olarak sizden gelecek haberleri bekledik verilen sürede talep ettigimiz hizmeti alamadığımızdan dolayı biraz gerildik tamam bazı arkadaslar biraz asabi yazılar yazdı ama tatlıya bağlanması gercekten iyi oldu.beklenen bir gelismeydii kendi adıma konuşuyorum
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 20 Nisan 2012; 9:30:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

Paranız iade olacak acamadım telefonlarda kaynak ile konuştum ok dedi sorun yok yani.
    ben kimsenin parasını yemedim yememde bunu bilin lütfen!!

açamadığım telefonlarda iade olacak demişsiniz ancak ben telefonumu kendim açtırdım online chat ile konuşarak daha sonra mail olarak at&t den de onayını görüşmem sonunda aldım ve cihazım hemen çalışır hale geldi şu anda da bu şekilde kullanmaktayım....bu durumda sizden hizmet almadan cihazımı kendi başıma açtırmış bulunmaktayım bu yüzden almadığım hizmetin ücretini geri istiyorum

sadece açamadığım telefonlara iade olacak sözü biraz kafamı karıştırdı o yüzden bu açıklamayı yapma gereği hissettim...bu konuya da bir açıklık getrirsiniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 20 Nisan 2012; 15:32:44 >
  • su anda at&t acıyormu?nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NAİM NAMAL

su anda at&t acıyormu?nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisin...

buradan inceleyip açtırabilirsin online chat ile

http://forum.donanimhaber.com/m_59599359/mpage_15/f_/key_//tm.htm#59719642
  • Gecenin şu vaktinde TUS'a hazırlanmak için çalıştığım sırada bir forumda denk geldim Dr.Brain konusunu,şaşkınlıkla okudum ve bir an için kendimi mağdur olan arkadaşların yerine koydum ve ciddiden salak yerine koyulmak büyük bir duygu darbesine yol açıyor. Dilerim paralarınızı geri alırsınız. Bu arada; ikinci el mesaj sayısı 1-2 olupta Dr.Brain'i savunan insanlara tebessüm ile acıyorum zira hiç inandırıcı değil. Birde dolandırıldığını düşünen bir hekim arkadaş konuyu savcılığa taşımış...

Not: Dr.Brain konusuna TUS forumlarından birisinin serbest kürsü bölümünde denk geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzinxxx -- 26 Nisan 2012; 2:50:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorbital

Gecenin şu vaktinde TUS'a hazırlanmak için çalıştığım sırada bir forumda denk geldim Dr.Brain konusunu,şaşkınlıkla okudum ve bir an için kendimi mağdur olan arkadaşların yerine koydum ve ciddiden salak yerine koyulmak büyük bir duygu darbesine yol açıyor. Dilerim paralarınızı geri alırsınız. Bu arada; ikinci el mesaj sayısı 1-2 olupta Dr.Brain'i savunan insanlara tebessüm ile acıyorum zira hiç inandırıcı değil. Birde dolandırıldığını düşünen bir hekim arkadaş konuyu savcılığa taşımış...

Not: Dr.Brain konusuna TUS forumlarından birisinin serbest kürsü bölümünde denk geldim.

doktoru savunmuyorum ama ikinci el mesaj sayısı 1-2 olan kısıler demıısnız, sızınde 18 mesaj sayınız var cok farklı değil.

bırde su TUS forumun serbest kursu dekı dr braın ıle ılgılı lınk atarsanız bızde bakalım neymıs ne degılmış.

• Burada Bütün Forumdasların Huzurunda Alelen Söylüyorum Tamer Pehlivan İsimli Şahıs Ya Bizden Aldığın Paraları

Sorun Çıkarmadan Geri Ödersin Yada Senden Bu Parayı Aradan 10 Yılda Geçse Yasal Faizi İle Birlikte Geri Alırım

Emin Ol...260 Tl Benim İçin Büyük Bir Para Değil Belki Ama Forumda Bulunan ve Dişinden Tırnağından Arttırarak

Biriktiren Bir Sürü Öğrenci Kardeşimin Olduğundan Eminim...

Benim Vaktimde Zamanımda Bol Tamer Kardeşim Gümrük Müşavirliği Yapıyorum ve Neyin Nasıl Olduğunu

Senden Daha İyi Biliyorum...Yukarıdaki Mesajlarda Arkadaşların Yazdığı Gibi 1 Mayıs'a Kadar Diğer Arkadaşlar

Gibi Bende Bekliyorum Verdiğin Tarihte Eğer Paralarımızı İade Etmezsen Sonrasını Düşünecek Olan Sensin

Bizler Değiliz Ama Emin Olki Başın Bayağı Ağrıyacak....Benden Söylemesi...
  • 100€ olan KT Freetel iPhone 4 kac gunde acilir
  • KT Freetel Korea iphone - 2G, 3G, 3GS, 4, 4s

USD 85

5/15 GÜN

KT Freetel Korea iphone - 2G, 3G, 3GS, 4, 4s BLACKLSTED

USD 125

5/15 GÜN
  • yarın ayın 1' i arkadaşlar. İnşallah paralarımız geri yatırılacak.
  • ayın 20 sinden beri foruma girmemiş nikiyle.siz sanıyor musunuz ki okumuyor mesajları. yok hayır boyle bi imaj veriyor. Neden oldugunuda yarın bu saatlerde anlarsınız.
  • Ben arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Ben arıyorum

hocam bizide bilgilendir.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.