Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben adami arayip konusmak rahatsiz etmek istemiyorum arayani coktur diye...konusan arkadas var mi acaba tamer beyin son gorusu ne paralarimizi iade edecek mi??
  • dr.brain bırak bu benimde param yanar ayaklarınıda ben dahil diğer arkadaşlarında paralarını biran önce iade etsen iyi olur yoksa basın cok ağrıyacak gibi ki agrıyacakta emin ol vermedin bir hizmetin ve ödemediğin bir paranın yanmasını ve bizlerin bunlara inanmasını bekleme söylediklerine cocuklar bile inanmaz forumda acık ve net olarak söylüyorum ya paramızı iade edersin yada seninle mahkemede görüşürüz elimde yeteri kadar belge var ve daha fazlasına ihtiyacım yok daha fazla kacarak bir yere varamazsın sen burda bu kadar insanın parasını al ondan sonrada cıkıp 1 mesaj bile yazma zahmetinde bulunma...
  • evet durum ciddiye binecek gibi duruyor oldukçada fazla kişi var sanırım benim gibi....
    bende dün itibariyle cihazımı hemen unlock yaptım 5 dk bile sürmedi...

biran önce iade ile ilgili bilgi gelirse iyi olur
  • Arkadaşlar bir okur musunuzbu dediklerimi ?

Hepimiz Tamer beye 200 küsür TL para verdik. Sebebi ? cihazı açtırmak için. Benim gibiler yani cihazını açtıranlar için herşey tamam. Neden ? Çünkü o parayı zaten sırf cihazı açtırmak için gözden çıkarttık. Olsun da nasıl olursa olsun.

Ben açtırdım ve kaybetmedim para falan. Çünkü ben zaten o para karşılığında açtırmayı düşünerek ödedim parayı. Şimdi 235 TL m tamer beyde ve benim cihazım at&t den açıldı.

He paramı geri vermezse, ben zarara girmem. Çünkü ben o parayı unlock için verdim ve amacıma ulaştım.

Paramı geri alırsam 235 TL karda olurum. Çünkü o para elimde olmayan bir para şuan.

Şimdi olaya gelelim. Tamer bey vermediği hizmet karşısında nasıl parayı alır ? Sorun bu. O yüzden ben de arkadaşalr gibi alamadığım hizmetin karşılığı olarak paramı istiyorum. Ki üni. öğrencisi için 235 TL az para değil.

• ben telefonumu bu yeni yöntemle kendim unlock ettim.Taner bey hala haber vermedi , şimdi ben yaptım unlock derse ne olacak? Nerden bileceğim verdiğim para karşılığında uğraştığını? Bu sebeple kendi unlock yapanların parasını iade etmelidir.
  • Bugün 2defa aradım acmadı telefonu evet is çığırından çıkmaya başladı inşallah kötü bir sürece girmeyiz!

Bı hesapliyorumda gercekten büyük bir mevla var 150 (unlock için başvuru olduğunu varsayalım) x235=35.250 TL yapar KORKUTUCU !!!!
  • Arkadaslar

Herkes okusun ve 1 Mayis'a kadar konuya kimse birseyyazmasin..

Kendisi ile konuşum bugün telefonda.. Kendisi su anda yurt disinda ve 1 Nisan gibi gelecek paramizi alıp bize iade etmeye çalışacak.. Bu tarihe kadar sabırlı davranıp bekleyelim.. Hayırlısı ile alırız paramizi sıkıntı stres yapmayın..

Bunları konuya kendisi yazmamı istedi..

Bekleyelim sonuçlanmasını ve ülkemize dönmesini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmarali -- 13 Nisan 2012; 23:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Arkadaslar

Herkes okusun ve 1 Nisan'a kadar konuya kimse birseyyazmasin..

Kendisi ile konuşum bugün telefonda.. Kendisi su anda yurt disinda ve 1 Nisan gibi gelecek paramizi alıp bize iade etmeye çalışacak.. Bu tarihe kadar sabırlı davranıp bekleyelim.. Hayırlısı ile alırız paramizi sıkıntı stres yapmayın..

kafan mi guzel kardes ne nisani mayis demek istedin herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijwara

quote:

Arkadaslar

Bak anlaman gerekeni anlamissin.. Saygısızlık yapma.. Hata yapabilir İNSANLAR..

Arkadaslar konuya yazmayın artık.. Şeyi çıkmasın.. Sadece bekleyin ve Dr. Brain Turkiye'ye gelince ödemeler hakkında bizi bilgilendirecekler.. Para verenler bencede %100 haklıyız.. Paramizi alacağımıza bende inanıyorum.. Konuya surekli yazmazsak.. Takip edip canımız sıkılmaz.. Birbirimizi negatif doldurmamış oluruz.

Lütfen konuya kimse yazmasın Mayıs ayına kadar..

• 1ay oncede çine gitmis ve buraya yazmıştı işlemlere devam edicem diye,para iadeleri icinde aynı yönergeleri izleyemiyormu,arkadaslar ben sabrettim su ana kadar eğer onun işlemleri ile açılsaydı cihaz hiçbir sözüm yoktu hela-i hoş olsun der cekilirdim kenara,cihazı açmayı bırak telefonlarıma bile bakmadı yalnızca burada değil başka forumlardada ortalık karışık.
  • Çarşamba günü aradığımda bana çok sabırsızsınız biraz daha sabredin demişti.. gün söylemesini istediğimde Cuma günüe halledilmiş olacak dendi.. Verdiği Süre fazlasıyla doldu.. bende hellboy la aynı fikirdeyim onun yöntemi ile açılmış olsaydı verdiği sürede hiçç bir sıkıntı olmayacaktı.. ama artık dayanamayıp bende açtırdım kendim.. para iadesi için gereken neyse sonuna kadar gideceğim.
  • Bugun tamer bey aradi ve telefonumun acildigini soyledi. İslemleri yaptik ve acildi evet. Ben tesekkur ediyorum tamer beye..
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar

Bak anlaman gerekeni anlamissin.. Saygısızlık yapma.. Hata yapabilir İNSANLAR..

Arkadaslar konuya yazmayın artık.. Şeyi çıkmasın.. Sadece bekleyin ve Dr. Brain Turkiye'ye gelince ödemeler hakkında bizi bilgilendirecekler.. Para verenler bencede %100 haklıyız.. Paramizi alacağımıza bende inanıyorum.. Konuya surekli yazmazsak.. Takip edip canımız sıkılmaz.. Birbirimizi negatif doldurmamış oluruz.

Lütfen konuya kimse yazmasın Mayıs ayına kadar..

katılıyorum Dr. Brain'in mert adam olduğuna inanıyorum, hak etmediği parayı kimseden almaz.

• daha bugün konuştum türkiye de idi ne cabuk yurtdışına cıktı birde bvu yetemez gibi salak yerine koyulmakta var ben 12 nisanda at&t denkendim actırdım telefonu bugün de bütün belgeleri tamamladım avukat arkadaşın dediklerini sonra dr.brain ne mesaj gönderdim durumu anlatım bu akşam kendi sitesinde durumu tamamlamış telefonunuz acılmıştır güle güle kulanın diyor kusurabakmayın tamer bey iş işten gecti at&t den gelen mail var acılmıştır diye 12.04.1012 23:44 de bugün de 14:20 de sitenizde halla bekliyor diye fotokopilerini aldım salak yok karşınızda işin cıvığını cıkarmayın lütfen adam gibi paralarımızı iade edin şunu unutmayın ki bu işin sonunu bırakmayız bodrum telecom ömer bey nasıl iade ediyorsa ücretleri sizde sözünüzde durun
  • adam kendini cok zeki sanıyor herhalde:))bende de aynı durum söz konusu ayın 12.de kendım actım şimdi sitesine baktım 13.de telefonunuz acılmıstır diye yazıyor...tamer beyyyyyy HARAM para yemeyin öğrenci parasıyla zengin olamazsınız işleriniz rast gitmez gel güzel güzel şu paralarımızı iade et canım kardşim
  • quote:

adam kendini cok zeki sanıyor herhalde:))bende de aynı durum söz konusu ayın 12.de kendım actım şimdi sitesine baktım 13.de telefonunuz acılmıstır diye yazıyor...tamer beyyyyyy HARAM para yemeyin öğrenci parasıyla zengin olamazsınız işleriniz rast gitmez gel güzel güzel şu paralarımızı iade et canım kardşim

gerçekten uyanık sanıyor,
    bana da aynısını yapmış, siteye tamamlandı, açıldı filan yazmış
    bu şekilde olayın hukuki kısmından yırtacağını sanıyor galiba

Tamer Bey,
    hukuki boyutu geçtim,
    bu işin bi de haram boyutu var,
    çoluğundan çocuğundan çıkar, alma bu kadar insanın ahını
  • Sitede açamadığı cihazların paralarını nasıl ödedeğine şahit olduk. Bazılarının cihazı açılmayan c,nsten olduğu için anında iade etmişti. sorun kendisinin paraya yatması değil beyler. Sorun, kendisinin aracı olduğu şirket ya da kişiler. Arkadaş yukarıda 'benden sonra mesaj yazmayın' demiş ama yazmak istedim bunu.

Mesela bizden 235 TL aldıysa bunun 200 ünü bir adama veri,yor bu işlemi yapan. 35 i kendine kalıyor diyelim. E adam her telefondan 35 kar edeceğine 200 zarar ederse ne kazanmış oalcak ? O adamlar Tamer bey e parasını öderse, o da bize ödeme yapacaktır. Onun bize karşı, bizim de ona karşı anlayışlı olmamız lazım. Ben güveniyorum kendine. Sonuçta biz de onun referansları olacağız. Bize 'sen bu adamdan unlock işlemi bnaşlattın ne oldu?' diye sorduklarında olumsuz vereceğimiz yorumlar Tamer bey in zararına olur. O yüzden aldığı tüm para kendisine gitmiyor. Büyük kısmı bu hacker ya da unlocker vs. artık kimse ona gidiyor. Önemli olan onların parayı vermesi. Beklemeyi bilmek lazım. Sadece yorumları okuyorum ama sabır ve anlayıi her iki taraf için de önemli. İnanın bana onun da kafası hiç rahat dğildir bizler gibi.

İyi günler.

• bu söylediklerini kendi ağzından duysak ok adam lütfedip 2 satır yazmamış, o kadar mesaja haliyle dişinden tırnağından artırıp güvenip göndermiş sonuç belli hepimiz kendi çabamızla açtık. vrile tarihlere dikkat edin 8-9-10 nisan gibi tesadüfmü sizce he
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

daha bugün konuştum türkiye de idi ne cabuk yurtdışına cıktı birde bvu yetemez gibi salak yerine koyulmakta var ben 12 nisanda at&t denkendim actırdım telefonu bugün de bütün belgeleri tamamladım avukat arkadaşın dediklerini sonra dr.brain ne mesaj gönderdim durumu anlatım bu akşam kendi sitesinde durumu tamamlamış telefonunuz acılmıştır güle güle kulanın diyor kusurabakmayın tamer bey iş işten gecti at&t den gelen mail var acılmıştır diye 12.04.1012 23:44 de bugün de 14:20 de sitenizde halla bekliyor diye fotokopilerini aldım salak yok karşınızda işin cıvığını cıkarmayın lütfen adam gibi paralarımızı iade edin şunu unutmayın ki bu işin sonunu bırakmayız bodrum telecom ömer bey nasıl iade ediyorsa ücretleri sizde sözünüzde durun
    quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

bodrum telecom ömer bey nasıl iade ediyorsa ücretleri

teşekkür ederim atakanbursa

bana verilen tüm at&t cihazların işlemlerini tamamladım (102 adet açılan) açılamayan 4 (dört) at&t iphone un parasını iade ettim 5 adet at&t iphone işlem devam ediyor

kontrat süresi bitmemiş de olsa at&t ler açıldı tüm arkadaşlar güle güle kullansın

dr.brain a para ödediği halde açılmayan at&t iphone lardan kontrat süresinin bittiğinden emin olan arkadaşlara yardımcı olurum ( sorgulama yapılmış olmalı)
    bu işlemden ücret almam

ömer tekin bodrum telekom 0533 205 50 92

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer B. Tekin -- 14 Nisan 2012; 22:07:39 >

• 4s için 40 günü geçti diger arkadaşlar gibi olumsuz yorum yazmak istemiyorum cumaya kadar bekleyeceğim ben. Tamer beyin işi çıkmış veya yoğunluktan uğraşamamış olabilir benimde işimle ilgili başıma geldi ama umarim hakli çıkarım..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.