Şimdi Ara

TR'de YASAL UNLOCKUN TEK ADRESSİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
759
Cevap
9
Favori
36.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konu için formda unlock jb konusunda başlık açsak kaç kişi olduğumuzu öğrensek toplu hareket edilse (dr brain mağdurları gibi)
  • yada YASSAL UNLOCK zedeler
  • Ben kendisine pm gönderdim salı gunü son Çarşamba hesaba yatmazsa gider savcılığa veririm dilekçemi avukat arkadasım rahat ol alırız parani ve suçlu durumuna çıkar diyor bu para kendisine az gelebilir ama bizler zar zor tamamladıkta yatırdık hatta ben 225 tl yatıra bildim günde 28 tl yovmiyeye çalışıyorum iPhone kullanıyoruz diye zengin değiliz sunu da bilsin arkadaslarım bu isin sonunu bırakmayacam kimse hic kimseyi keriz niyetine koyamaz Çanakkale savaşında ölüm döşeğinde bile borcunu ödeyemedik diyen şehitlerimiz dedelerimiz var biz boyle neslin torunlarıyiz tamer Abı madur olan arkadaslarımın paralarını iade et lütfen hem senin icin iyi bir ornek olur ticari acıdan yoksa bu konulardan sonra kimse sana unlock icin ödeme yapmaz her açtığın konuda gerekenleri yazarız saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

Ben kendisine pm gönderdim salı gunü son Çarşamba hesaba yatmazsa gider savcılığa veririm dilekçemi avukat arkadasım rahat ol alırız parani ve suçlu durumuna çıkar diyor bu para kendisine az gelebilir ama bizler zar zor tamamladıkta yatırdık hatta ben 225 tl yatıra bildim günde 28 tl yovmiyeye çalışıyorum iPhone kullanıyoruz diye zengin değiliz sunu da bilsin arkadaslarım bu isin sonunu bırakmayacam kimse hic kimseyi keriz niyetine koyamaz Çanakkale savaşında ölüm döşeğinde bile borcunu ödeyemedik diyen şehitlerimiz dedelerimiz var biz boyle neslin torunlarıyiz tamer Abı madur olan arkadaslarımın paralarını iade et lütfen hem senin icin iyi bir ornek olur ticari acıdan yoksa bu konulardan sonra kimse sana unlock icin ödeme yapmaz her açtığın konuda gerekenleri yazarız saygılar

Bende öm gönderdim ama ne cevap var ne de birşey, iadeleri bekliyoruz sabırsızlıkla

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanbursa

Ben kendisine pm gönderdim salı gunü son Çarşamba hesaba yatmazsa gider savcılığa veririm dilekçemi avukat arkadasım rahat ol alırız parani ve suçlu durumuna çıkar diyor bu para kendisine az gelebilir ama bizler zar zor tamamladıkta yatırdık hatta ben 225 tl yatıra bildim günde 28 tl yovmiyeye çalışıyorum iPhone kullanıyoruz diye zengin değiliz sunu da bilsin arkadaslarım bu isin sonunu bırakmayacam kimse hic kimseyi keriz niyetine koyamaz Çanakkale savaşında ölüm döşeğinde bile borcunu ödeyemedik diyen şehitlerimiz dedelerimiz var biz boyle neslin torunlarıyiz tamer Abı madur olan arkadaslarımın paralarını iade et lütfen hem senin icin iyi bir ornek olur ticari acıdan yoksa bu konulardan sonra kimse sana unlock icin ödeme yapmaz her açtığın konuda gerekenleri yazarız saygılar

Savcılığa basvurulacaksa hep beraber başvurmamız lazım ki bu en son care,diğer forumlardada konu açıp hep beraber durum değerlendirilmesi yapılır herkez bir kisiye vekalet verir avukat tutulur ve yasal süreç baslar.

• Hepinize geçmişolsun arkadaşlar

bende zamanında tmobile iphone için bu adama para wermiştim. 1.5 ay sonra zorla geri aldım banada param yanar ayakları yapıyordu.
    boşuna beklemeye gerek olmadıgı zor anlattım.

geçmiş olsun tekrardan sizlere. zaten forumda telefonu açılan görmedim yasal unlock at&t vs. hikaye.
  • Arkadaslar bende d.brian a unlock için basvurmustum toplanalım birseyler yapalım sayımız oldukca fazla sanırım.
  • arkadaşlar forumda bir konu acın bu konu hakkında magdur olanlar olarak hep beraber toplanalım kaç kişiyiz sayımızı bilelim 1 tek avukat bizlere yeter mağdurlar olarak ona göre topluca savcılıga suc duyurusunda bulunalım.
  • aklın yolu bir ben bimedğimden konu açmadım bilen arkadaş jb unlock kısmına açarsa ordan devam ederiz burdan hayır yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsfath

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

quote:

Orijinalden alıntı: dijwara

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Arkadaslar

Herkes okusun ve 1 Nisan'a kadar konuya kimse birseyyazmasin..

Kendisi ile konuşum bugün telefonda.. Kendisi su anda yurt disinda ve 1 Nisan gibi gelecek paramizi alıp bize iade etmeye çalışacak.. Bu tarihe kadar sabırlı davranıp bekleyelim.. Hayırlısı ile alırız paramizi sıkıntı stres yapmayın..

Bunları konuya kendisi yazmamı istedi..

Bekleyelim sonuçlanmasını ve ülkemize dönmesini..

kafan mi guzel kardes ne nisani mayis demek istedin herhalde

Bak anlaman gerekeni anlamissin.. Saygısızlık yapma.. Hata yapabilir İNSANLAR..

Arkadaslar konuya yazmayın artık.. Şeyi çıkmasın.. Sadece bekleyin ve Dr. Brain Turkiye'ye gelince ödemeler hakkında bizi bilgilendirecekler.. Para verenler bencede %100 haklıyız.. Paramizi alacağımıza bende inanıyorum.. Konuya surekli yazmazsak.. Takip edip canımız sıkılmaz.. Birbirimizi negatif doldurmamış oluruz.

Lütfen konuya kimse yazmasın Mayıs ayına kadar..

katılıyorum Dr. Brain'in mert adam olduğuna inanıyorum, hak etmediği parayı kimseden almaz.

sagol dostum en azından beni savunan ve beni tanıyan arkadaşlar var allahtan yani!!
    Ben kimsenin parasını yemem onu bilin !!! Hakk etmedim parayı ellemem geri iade ederim.
    Şuan için Hong Kong dan oldumdan dolayı paranızı iade edemiyorum üstelik karşıdan almadım daha!
    Bende paranız kalmaz onuda bilin kendimi maaf etsem bile ben bu parayı öderim ben dolandırıcı degilim bunu bilin!
    Haa bide Savcıla falan veren arkadaşlar önce ilanı okuyun ondan sonra verin avkata ekledim kurallı Avkat yazmıştır ve kanuna uygun kendiniz kaybedersiniz + kaybetsem bile 5 sene vermem haberiniz ola bunu sadece benim için doladırıcı diyen arkadaşlara söylüyorum.

Arkadaşlar ve telefona bakmıyorum 1 dakkikası 3,31 Dollardan bana giriyor kusura bakmayın dedim gibi hele bi dönem ondan sonra buluruz bir çare size bu arada acılanda var mailerinize bakmıyorsunuz oda belli!

saygılarımla

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

Hepinize geçmişolsun arkadaşlar

bende zamanında tmobile iphone için bu adama para wermiştim. 1.5 ay sonra zorla geri aldım banada param yanar ayakları yapıyordu.

geçmiş olsun tekrardan sizlere. zaten forumda telefonu açılan görmedim yasal unlock at&t vs. hikaye.

süpersin telefonun calıntı + sana geri verdik sen ne ayaksın anlamadım

• Senin ayağından farklı ayağı oldugu kesin. kendi çabalarıyla açmış kişilerinkine ben açtım demiyor en azından. Dolayısıyla sen adamın tele çalıntı desende buradaki çogu kişi için bu bir düzenbazın lafı oldugu için pek de önemsenmeyecektir.

birde şunu merak ediyorum hala para yatırabilen arkadaşlar var hesabınıza. hal böyleyken hesabınıza para yatırılıyorda hesaptan para çekilemiyor mu. hong kong da internet bankacılığı yok mu? Çalışmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Brain

quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

Hepinize geçmişolsun arkadaşlar

süpersin telefonun calıntı + sana geri verdik sen ne ayaksın anlamadım

oha telefonum çalıntıymış.

bir zamanlar referans aldıgın imuratk dan aldım telefonu. ki o zaman oda sana yaptırtmaya çalışmış yapamamışsın.
    yalanında bukadarını görmedim arkadaş.

bana yaptıgını öbür arkadaşlarada yapmışsın parayı alırken 20 -25 gün aldıkdan bir günsonra 1 ay ... sonrada 1.5 ay gelince param yanar arkadaş veremem diyordun. ben benim paramı aldım şükür zorlada olsa umarım öbür arkadaşlarada werirsiniz.

• Bende iade icin pm attim kendisine en kisa zamands odeme yapacagina inaniyorum ki bu kadar kisiyi kaybetmek ve problem yasamak istemez..... arkadaslar bence birisi konu acsin ve magdurlarin isimerini eklesin boylece kac kisi oldugumuzu anlariz
  • madem öle bekleyelim bakalım, ne zaman dönüyorsunuz TR'ye ve ne zaman iade etmeyi düşünüyorsunuz ? En azından bize bir tarih verinde bizde bilelim.
  • Tamer abi, 'şu tarihte Antalya'ya yani Türkiy'ye dönüyorum o zaman halletmeye çalışacağım' deyin biz de susalım. Bekleyelim. Bu kadar insan da arkanızdan konuşmasın.
  • Bir tarih verirseniz herkes için daha sağlıklı olur. Paramızı bekliyoruz bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tovbekar Hacker

Tamer abi, 'şu tarihte Antalya'ya yani Türkiy'ye dönüyorum o zaman halletmeye çalışacağım' deyin biz de susalım. Bekleyelim. Bu kadar insan da arkanızdan konuşmasın.

saten konuşcanız kadar konuştunuz ve ekmemle oynadınız susanız ne ifade eder bu artık?

Ben herzaman zözümün arkasındayım bunu bilin 1.05.2012 geri dönmüş olacam ama boş boş konuşuluyor haddi verin şirketimi savcıla görelim neler olacak.

adam gibi parasını isteyene adam gibi verecem geriye gerisi mahkemeye başvurun lütfen rica ediyorum.

Dolandırıcı damgasını yargılamadan vurdunuz helal olsun size

• Siz yazmadınız mı tlf kendi actiranlarin parasını geri vermem diye bı öyle bir boyle sunu da bilin internet sitesindeki kural önemli değil o herzaman eklenir daha once yaptığınız gibi bizim açtığımız tlf ben açtığım dediğin gibi sende biliyorsun ısı dava acmak masraflı acmazlar diye düşünüyorsun bizim elimizde makbuz var senin elinde ne var bize bu işlem icin yaptığın belge mı var madem yurtdisindasin tmam bekleriz dönmeni iade edersen çıkar burda da söyleriz sözünün eri diye biz kotulediysek yine bizler yüceltiriz bekleyelim o zaman dönmenizi
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.