TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (9. sayfa)

-
-
Zyxel modemlerde bu yöntemle yazılım da değişiyordu. Bunda olur mu bilmiyorum. Arkadaş yüklerse deneyebilir g3u sahibi biri. -
Tp link'in Türk Telekom'un dağıttığı modemlerle ilgili bölümünün numarası 0850 201 90 45. Dün aradım ve seri numaramı verdim. Benimle ilgilenen kişi bu numarayı üst birimlere ileteceğini söyledi. Bakalım inşallah en yakın zamanda verirler güncellemeyi. Beklemedeyiz
-
quote:
Orijinalden alıntı: XyphoTp link'in Türk Telekom'un dağıttığı modemlerle ilgili bölümünün numarası 0850 201 90 45. Dün aradım ve seri numaramı verdim. Benimle ilgilenen kişi bu numarayı üst birimlere ileteceğini söyledi. Bakalım inşallah en yakın zamanda verirler güncellemeyi. Beklemedeyiz
Bana da 1 ay önce belki daha fazla güncelleme vereceğiz dediler mailden. Cihazın seri numarasını istediler verdim. Herhangi bir gelişme olmadı. Cihaz servise gitti wifi kopmaları mevcut stabil değil cevabı ile g2u serisi ile değişti. Oysaki güncelleme vereceklerdi g3u olan seriye. :) Ne demek istediğimi anlarsınız.
-
G2u'da da aynı sorunları yaşıyor musunuz? -
Birkaç mail sonrası hızlıca benim modemi de güncellediler. Ama güncelleme öncesi mi sonrası mı tam anlayamadığım yeni bir problem yaşamaya başladım. Discord'da yayın açtığımda veya bir oyunda arkadaşlarımla oynamak için server kurduğumda tüm internetim allak bullak olmaya başladı. Önceden bir problem yaşamıyodum neden acaba?
-
İade hakkım için bir hafta sürem kaldı. Ne tavsiye edersiniz? TP-Link'in sorunların çözümüne yönelik mailden verdiği cevaptan sonra Qos ayarlamaları yapıp kanalları manuel ayarlayınca şuan için wifi kopma sorunum düzeldi. Sadece oyunlarda ping dalgalanmaları yaşıyorum. Acaba modemle alakalı mı yoksa kullandığım tarifenin etkisi mi bilmiyorum. Adsl'den Vdsl'ye geçmek için başvuru yaptım. Bugün 5. gün ama hala Vdsl bağlantım etkinleştirilmedi. Bunun için de ayrıca telefon açacağım Türk Telekom'a.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: srvngrc
G2u'da da aynı sorunları yaşıyor musunuz?Yaşadım hocam. Şu an ürün serviste zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingokdumanİade hakkım için bir hafta sürem kaldı. Ne tavsiye edersiniz? TP-Link'in sorunların çözümüne yönelik mailden verdiği cevaptan sonra Qos ayarlamaları yapıp kanalları manuel ayarlayınca şuan için wifi kopma sorunum düzeldi. Sadece oyunlarda ping dalgalanmaları yaşıyorum. Acaba modemle alakalı mı yoksa kullandığım tarifenin etkisi mi bilmiyorum. Adsl'den Vdsl'ye geçmek için başvuru yaptım. Bugün 5. gün ama hala Vdsl bağlantım etkinleştirilmedi. Bunun için de ayrıca telefon açacağım Türk Telekom'a.
Hocam bugün sorunun yok yarın olabilir. 20. gün sorun yaşayıp sonra yaşayan arkadaş vardı. Ona göre düşün taşın kararını ver.
Ben de mail attım. Şu şekilde çözdüm ama böyle olmaz güncelleme yok mu diye ama servise yollayın demişler. Siz sonucu yazar mısınız? -
Hemen değiştirmeye bak. Ben de vardı 12. gün telekom müdürlüğünden ZTE marka ile değişim yaptırdım sorun kalmadı. G2u da sorunlu bir modem fırsat varken değiştirin
quote:
Ben de mail attım. Şu şekilde çözdüm ama böyle olmaz güncelleme yok mu diye ama servise yollayın demişler. Siz sonucu yazar mısınız?Tabiki hocam yazacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: enginlimanHemen değiştirmeye bak. Ben de vardı 12. gün telekom müdürlüğünden ZTE marka ile değişim yaptırdım sorun kalmadı. G2u da sorunlu bir modem fırsat varken değiştirin
Bencede. Beklemeye gerek yok. Süre dolacak bin pişman olabilir.
Muhtemelen archer ile değişirler sizinkini. Öyle olursa ben de yollarım. Zaten öteki türlü resetleyip geri yollayacaklarsa uğraşmaya gerek yok. -
ZTE'de Dual Band özelliği var mı? Değişim yerine iade edip kendim Türk Telekom'dan bağımsız bir modem alamaz mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: Enes-_-Birkaç mail sonrası hızlıca benim modemi de güncellediler. Ama güncelleme öncesi mi sonrası mı tam anlayamadığım yeni bir problem yaşamaya başladım. Discord'da yayın açtığımda veya bir oyunda arkadaşlarımla oynamak için server kurduğumda tüm internetim allak bullak olmaya başladı. Önceden bir problem yaşamıyodum neden acaba?
Hiç bilmiyorum. discord da yayın yapmadım.
-
quote:
Muhtemelen archer ile değişirler sizinkini. Öyle olursa ben de yollarım. Zaten öteki türlü resetleyip geri yollayacaklarsa uğraşmaya gerek yok.Daha önceki mesajlarımı okudunuz mu bilmiyorum hocam. Bana yüksek hız için gelen ilk model vc220 g3u idi. Servise yolladım sorun yok deyip geri yolladılar. Sonra tekrar aynı cihazı yolladım bu sefer wi-fi stabil değil notu ile g2u modeli ile değiştirdiler. Onu da denedim onda da wi-fi kopmaları mevcuttu. Onu da servise yolladım bekliyorum bakalım. 19 Şubatta yollamıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıKomutan -- 1 Mart 2021; 22:1:15 > -
Hocam Türk Telekom'un elindeki ZTE ZXHN H168A modem hakkında bir fikriniz var mı? G3u ile bu modemi değiştirmemi önerir misiniz? Yalnız H168A'nın piyasa fiyatı 400 TL civarında. Ben G3u'yu taksitle aldım, değişim ile H168A istesem ek ücret mi ödeyecek oluyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingokdumanHocam Türk Telekom'un elindeki ZTE ZXHN H168A modem hakkında bir fikriniz var mı? G3u ile bu modemi değiştirmemi önerir misiniz? Yalnız H168A'nın piyasa fiyatı 400 TL civarında. Ben G3u'yu taksitle aldım, değişim ile H168A istesem ek ücret mi ödeyecek oluyorum?
Bu modem geçen ablamlara verildi TTNet tarafından. Gayet stabil çalışıyor. Kopma falan yok. Fark ödeyeceğinizi sanmam hocam. Çünkü TTNet kampanya yapıyor. Biz mesela modem istiyoruz onlar stokta ne varsa onu yolluyor şansa. Yani bunun piyasa değeri 400 TL deyip ona göre yollamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X