|
TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (10. sayfa)

-
-
Umarım archer ile değişirler. Onlarda sıkıntı yok diye biliyorum. -
@enginliman ise H168a'da sıkıntı olmadığını söylemiş. Sanırım şans işi bu mesele. G3u' da 2-3 gündür kopma yaşamıyorum. Dün gece de modem yazılım güncellemesi aldı. Ben yine de kararsızım. H168a' da kaliteli duruyor. Ne yapsam emin olamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna benzer bir konu da H168a ile ilgili var forumda. Siz bilirsiniz tabi. Telekom'un modemleri genel olarak vasat. Hatta altında. TpLink'in avantajı ilgili olmaları. En azından bi şekilde değişim, güncelleme falan uğraşıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingokduman@enginliman ise H168a'da sıkıntı olmadığını söylemiş. Sanırım şans işi bu mesele. G3u' da 2-3 gündür kopma yaşamıyorum. Dün gece de modem yazılım güncellemesi aldı. Ben yine de kararsızım. H168a' da kaliteli duruyor. Ne yapsam emin olamadım.
Güncellemeyi nasıl yaptınız.?
-
h168a kullanıyorum modem güncellemede aldı hiçbir sorun yok bende
-
Güncellemeyi elle yapamıyoruz. Tp-Link dün gece gönderdi. Şuan güncel sürümüm v2.0_210129.
quote:
Orijinalden alıntı: srvngrc
Umarım archer ile değişirler. Onlarda sıkıntı yok diye biliyorum.Umarım hocam 10 gün oldu bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingokdumanGüncellemeyi elle yapamıyoruz. Tp-Link dün gece gönderdi. Şuan güncel sürümüm v2.0_210129.
Bilmediğim için soruyorum hocam, siz mi aradınız bende de aynı sıkıntılar mevcut.?
-
an itibariyle
Yazılım Versiyonu: VC220-G3u-v2.0_210129 bakalım dertlere derman olacak mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: emreas20an itibariyle
Yazılım Versiyonu: VC220-G3u-v2.0_210129 bakalım dertlere derman olacak mı?
Performansı yazarsanız seviniriz hocam.
-
Şu destek mail adresini paylaşacak bir babayiğit yokmu? Yılan hikayesine döndü.Mail adresini verirseniz bizde mail atar yazılım isteriz.Lütfen yardımcı olun biraz.
-
TT ACS (automatic configuration server) sözleşmesini okudum.TT güncelleme başına para istiyor . O yüzden ağırdan alıyolar.Ayrıca hackerların bu acs serverlerına yaptıkları saldırılar ile uzaktan isp lerin verdikleri modemlerin kontrolünü ele geçirmeleri mümkün olabliyormuş.
-
Aynı modem aynı sıkıntılar dün bana güncelleme gönderildi ama degişen bir şey yok wifide kopma sorunu devam ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: dream54Bilmediğim için soruyorum hocam, siz mi aradınız bende de aynı sıkıntılar mevcut.?
Alıntıları GösterTamamdır Hocam gerek kalmadı, dün otomatik kendi güncelleme yapmış, mail de atmamıştım.
VC220-G3u-v2.0_210129
-
13 şubat tarihinde uzun uğraşlar sonucu türktelekomdan 50mbit net çektirdim aynı sorunlar bendede var ne yaptıysam bendede wifide kopmalar var
birinci sorum şu biz bu modemin yerine parasıyla bir modem alsak yarın birgün sözleşme bitince telekom modemini geri istermi
ikinci sorumda bu modemden alt eve bi kablo atıp oraya hangi modemi veya hangi cihazı bağlayıp onun üzerinden wifi kopması olmadan bağlantı yapabilirim
mi wifi çoğaltıcı aldım ama onun kablolu girişi yok sinyali yine dandik modemden aldığından düşüyor ben dandik olan modemden kablo ile alıp alt evde hangi cihaz araç veya ne varsa kullanabilirim bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim
-
Hocam servisteki cihazınız ne oldu son durum nedir ?
-
Hocam önerdiğim modemleri bırakıyorum bütçenize göre karar verirsiniz
https://www.amazon.com.tr/TP-Link-ARCHER-VR400-Archer-VR400-AC1200/dp/B01M1VAY45/ref=sr_1_1?adgrpid=63424141831&dchild=1&gclid=Cj0KCQiAhP2BBhDdARIsAJEzXlHdP6482ELXXiCoG-k1kOs_IyR8W_58E3veBlmD2C0xergSaKbSfV0aAggPEALw_wcB&hvadid=459923396057&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=b&hvrand=10851895594494847379&hvtargid=kwd-330703927568&hydadcr=19836_2099795&keywords=tplink+vr400&qid=1614774023&sr=8-1 (normal fiyatı 620 civarı amazonda 550 tl şuan)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X