Şimdi Ara

TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
594
Cevap
16
Favori
94.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat farkı olmaz da H168a ile ilgili de şikayetler duymuştum ben. Eğer sıkıntı varsa bu modemi satıp üzerine bir miktar para koyarak kendi modeminizi alabilirsiniz. Ya da güncelleme beklemek gerekecek.
  • SarıKomutan kullanıcısına yanıt
    Umarım archer ile değişirler. Onlarda sıkıntı yok diye biliyorum.
  • @enginliman ise H168a'da sıkıntı olmadığını söylemiş. Sanırım şans işi bu mesele. G3u' da 2-3 gündür kopma yaşamıyorum. Dün gece de modem yazılım güncellemesi aldı. Ben yine de kararsızım. H168a' da kaliteli duruyor. Ne yapsam emin olamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyingokduman H kullanıcısına yanıt
    Buna benzer bir konu da H168a ile ilgili var forumda. Siz bilirsiniz tabi. Telekom'un modemleri genel olarak vasat. Hatta altında. TpLink'in avantajı ilgili olmaları. En azından bi şekilde değişim, güncelleme falan uğraşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyingokduman

@enginliman ise H168a'da sıkıntı olmadığını söylemiş. Sanırım şans işi bu mesele. G3u' da 2-3 gündür kopma yaşamıyorum. Dün gece de modem yazılım güncellemesi aldı. Ben yine de kararsızım. H168a' da kaliteli duruyor. Ne yapsam emin olamadım.

Güncellemeyi nasıl yaptınız.?

• huseyingokduman H kullanıcısına yanıt

h168a kullanıyorum modem güncellemede aldı hiçbir sorun yok bende

• dream54 kullanıcısına yanıt

Güncellemeyi elle yapamıyoruz. Tp-Link dün gece gönderdi. Şuan güncel sürümüm v2.0_210129.

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Umarım archer ile değişirler. Onlarda sıkıntı yok diye biliyorum.

Umarım hocam 10 gün oldu bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyingokduman

Güncellemeyi elle yapamıyoruz. Tp-Link dün gece gönderdi. Şuan güncel sürümüm v2.0_210129.

Bilmediğim için soruyorum hocam, siz mi aradınız bende de aynı sıkıntılar mevcut.?

• an itibariyle

Yazılım Versiyonu: VC220-G3u-v2.0_210129 bakalım dertlere derman olacak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreas20

an itibariyle

Yazılım Versiyonu: VC220-G3u-v2.0_210129 bakalım dertlere derman olacak mı?

Performansı yazarsanız seviniriz hocam.

• Şu destek mail adresini paylaşacak bir babayiğit yokmu? Yılan hikayesine döndü.Mail adresini verirseniz bizde mail atar yazılım isteriz.Lütfen yardımcı olun biraz.

• TT ACS (automatic configuration server) sözleşmesini okudum.TT güncelleme başına para istiyor . O yüzden ağırdan alıyolar.Ayrıca hackerların bu acs serverlerına yaptıkları saldırılar ile uzaktan isp lerin verdikleri modemlerin kontrolünü ele geçirmeleri mümkün olabliyormuş.

• support.tr@tp-link.com

Baksanız sitede görebilirdiniz aslında.

• Aynı modem aynı sıkıntılar dün bana güncelleme gönderildi ama degişen bir şey yok wifide kopma sorunu devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream54

Bilmediğim için soruyorum hocam, siz mi aradınız bende de aynı sıkıntılar mevcut.?

Alıntıları Göster

Tamamdır Hocam gerek kalmadı, dün otomatik kendi güncelleme yapmış, mail de atmamıştım.

VC220-G3u-v2.0_210129

• 13 şubat tarihinde uzun uğraşlar sonucu türktelekomdan 50mbit net çektirdim aynı sorunlar bendede var ne yaptıysam bendede wifide kopmalar var

birinci sorum şu biz bu modemin yerine parasıyla bir modem alsak yarın birgün sözleşme bitince telekom modemini geri istermi

ikinci sorumda bu modemden alt eve bi kablo atıp oraya hangi modemi veya hangi cihazı bağlayıp onun üzerinden wifi kopması olmadan bağlantı yapabilirim

mi wifi çoğaltıcı aldım ama onun kablolu girişi yok sinyali yine dandik modemden aldığından düşüyor ben dandik olan modemden kablo ile alıp alt evde hangi cihaz araç veya ne varsa kullanabilirim bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

• SarıKomutan kullanıcısına yanıt

Hocam servisteki cihazınız ne oldu son durum nedir ?

• servet27027 S kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.