dostum kablo kutudan 40 metre lik kablo ile yerin altından benim evime geliyor sence bu hat değerleriyle max kaç hızında sorun yaşamam |
TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (8. sayfa)

-
-
Tabi hocam. Genel olarak Zte modemler özellikle çok kötü demişti.
-
Şuan modemde benim gibi düzgün internet hızlarını almasına rağmen sosyal medyada resim/videoların geç veya hiç yüklenmemesi problemini yaşayan var mı?
Yazılım Versiyonu:VC220-G3u-v2.0_200529
Güncelleme için mail atacağım belki problemi çözer bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
VC220-G3u-v2.0_210129 bu son sürümü 3 gündür kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. 50mbit hızım var
-
Siz uğraştınız mı yoksa güncelleme otomatik mi geldi?
quote:
Orijinalden alıntı: Enes-_-Siz uğraştınız mı yoksa güncelleme otomatik mi geldi?
Mail yoluyla iletişime geçtim ama öyle kolay olmadı bir kaç kez yazdım en son küfürleşmeye gidecekti. aslında çok kolay olması lazım basitçe konuyu uzatmadan yazılımı istemiştim ama onlar uzun yolu seçtiler yani işi uzattılar sonunda en son şöyle bir mail geldi. bende seri numarası yazılım numarası yazıp gönderdim birkaç gün sonra kendiliğinden güncellenmiş
Merhaba Süleyman Bey,
Modem arayüzünde bulunan yazılım bilgisini bizlere iletebilir misiniz? Servisimizde tüm cihazlar titizlikle incelenmektedir. Cihazların tüm özellikleri kontrol edilip müşterilerimize gönderilmektedir.
VC220-G3u AC1200Mbps ürün Türk Telekom tarafından ihale şartlarınca üretilmiş olup internet başvurularında veya sözleşme yenilemelerinde Türk Telekom tarafından müşterilerine özel olarak sunulan modem Router ürünüdür. Bu ürün ayrıca TÜRK TELEKOM’un ACS sunucuları üzerinden yönetimi sağlanmaktadır. Probleminiz ile ilgili Bizlere modeminizin alt kısmında bulunan seri numara bilgisini iletirseniz. Türk Telekom ACS Birimlerine durumu ileterek modemin yazılımsal durumların incelenmesini sağlayabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Süleyman -- 26 Şubat 2021; 17:57:8 >
-
Mail ile iletişime geçmemizi söylüyorlar. Mail atıyorum cevap yazmıyorlar. Modemi 2 gün önce aldım, wifi kopmaları yaşıyorum. Şartsız koşulsuz iade etme imkanım var mıdır? Eğer varsa bir an önce kurtulmak istiyorum bu başbelası modemden.
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingokdumanMail ile iletişime geçmemizi söylüyorlar. Mail atıyorum cevap yazmıyorlar. Modemi 2 gün önce aldım, wifi kopmaları yaşıyorum. Şartsız koşulsuz iade etme imkanım var mıdır? Eğer varsa bir an önce kurtulmak istiyorum bu başbelası modemden.
14 gün içinde herhangi bir şart koşul olmadan kutusu ve faturası ile içeriği eksik şekilde iade edebilirsiniz.
Tamam ben de mail attım bakalım dönecekler mi veya nasıl dönecekler. Teşekkürler.
bu sürümü nerden indirdin hocam ?
-
Yazılımı yedekleyip burada paylaşabilmeniz mümkünse aynı modeli kullanan arkadaşlar da faydalanabilir. -
Bu modemde yazılım yükleme bölümü yok. Türk telekom'un güncelleme yapması gerekiyor.
-
Yedekleme ve geri yükleme sekmesinden başka modemden alınan bir fw yüklenebilir gibi. Sadece o modemin tüm ayarları da alınmış olur ki önemli değil. Değiştirilebilir. -
Hocam sizde de Wifi kopmalari oluyor mu? Ben bu modemi iade edip Asus N16 almayi düşünüyorum. İkisi de ayni fiyat bazında.
Asus n16 sadece 2.4ghz çalışıyor. Dual değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X