Şimdi Ara

TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
594
Cevap
16
Favori
94.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahiimacr

Hocam servisteki cihazınız ne oldu son durum nedir ?

Hocam daha ses seda yok bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: damarexs06

Aynı modem aynı sıkıntılar dün bana güncelleme gönderildi ama degişen bir şey yok wifide kopma sorunu devam ediyor

Boşuna zaten değişim beklemek hikaye yani güncelleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: servet27027

13 şubat tarihinde uzun uğraşlar sonucu türktelekomdan 50mbit net çektirdim aynı sorunlar bendede var ne yaptıysam bendede wifide kopmalar var

birinci sorum şu biz bu modemin yerine parasıyla bir modem alsak yarın birgün sözleşme bitince telekom modemini geri istermi

ikinci sorumda bu modemden alt eve bi kablo atıp oraya hangi modemi veya hangi cihazı bağlayıp onun üzerinden wifi kopması olmadan bağlantı yapabilirim

mi wifi çoğaltıcı aldım ama onun kablolu girişi yok sinyali yine dandik modemden aldığından düşüyor ben dandik olan modemden kablo ile alıp alt evde hangi cihaz araç veya ne varsa kullanabilirim bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim

Hocam öncelikle Türk Telekom size o modemi 12 ay taahhüt ile veriyor zaten siz fiyatını ödemiş oluyorsunuz yani geri alma modemi. İkinci sorunuza yanıt olarak bu modemden kablo çekil access point veya router ile kablosuz net yapabilirsiniz. Fakat ben onu da denedim kablo çekip bu vc220 kafayı yediği için gün içinde kablo çektiğim cihazdan da net gitti.

• Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir süredir bu modemi kullanıyordum ve genelde hız testlerinde normal gözükse bile sosyal medya görüntülerinde bile geç yüklenme oluyordu. Elimde 2 modem var. Biri Zyxel VMG3312 B10B, diğeri ise bu VC220 G3u.

Ana modem olarak Zyxel'i kurdum ve vc220'yi de kolay kurulum ile köprü oluşturarak salonda kullanmak istiyordum ancak vc220'de bağlantıyı bir türlü sağlayamadım. Öncesinde bu kombinasyonun tam tersini kullanıyordum (Ana modem: VC220, Köprü modem: VMG3312) ama bu sorunlardan dolayı zyxel'i ana modem yaptım artık.

VC220'yi access point (köprü) modunda başarılı bir şekilde çalıştırabilen var m? Varsa hangi ayarlarda yaptınız. Şimdiden teşekkür ediyorum efenim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybrstn

Arkadaşlar merhaba,

Ben de bir süredir bu modemi kullanıyordum ve genelde hız testlerinde normal gözükse bile sosyal medya görüntülerinde bile geç yüklenme oluyordu. Elimde 2 modem var. Biri Zyxel VMG3312 B10B, diğeri ise bu VC220 G3u.

Ana modem olarak Zyxel'i kurdum ve vc220'yi de kolay kurulum ile köprü oluşturarak salonda kullanmak istiyordum ancak vc220'de bağlantıyı bir türlü sağlayamadım. Öncesinde bu kombinasyonun tam tersini kullanıyordum (Ana modem: VC220, Köprü modem: VMG3312) ama bu sorunlardan dolayı zyxel'i ana modem yaptım artık.

VC220'yi access point (köprü) modunda başarılı bir şekilde çalıştırabilen var m? Varsa hangi ayarlarda yaptınız. Şimdiden teşekkür ediyorum efenim.

Hocam onu bende denedim yapamadım. Öyle lanet bir modem. Güya o özellik var.

• SarıKomutan kullanıcısına yanıt

Hiç sormayın hocam. Kolay mod dışında el ile kurulum yapsam bu sefer ağ geçidi'ni değiştirip DHCP'yi kapatınca modem cortluyor. Yazılım da eski gerçi ama sanmıyorum güncellendikten sonra çözülsün. Tuhaf bir modem.

• quote:

Orijinalden alıntı: cybrstn

Hiç sormayın hocam. Kolay mod dışında el ile kurulum yapsam bu sefer ağ geçidi'ni değiştirip DHCP'yi kapatınca modem cortluyor. Yazılım da eski gerçi ama sanmıyorum güncellendikten sonra çözülsün. Tuhaf bir modem.

En son çekici elime alacağım bu gidişle.😄

• durumumu şöyle özetleyeyim modem benim üst katta ve ortalama 40mbit hız alıyor üst kattaki kardeşim bende alt katta mi pro wifi çoğaltıcı ile sinyali tam alamadığı için 10,,,20mbit arası hız alıyorum ve sinyal bazen kesilip geri geliyor....

bunun önüne geçmek için 15mt kablo ile modemden aşağı bi lan kablosu ile bi modemmi olur veya başka bi cihazmı olur ona kablo ile bağlanıp benim eve 40mbiti kablolu alıp wifi ile dağıtmak istiyorum...yani alacağım cihaz ne ise kablolu girişi wifi dağıtma özelliği olan bir cihaz olmalı bu konuda bi bilgim olmadığından şunu veya şunları alabilirsiniz diye bi isim söylerseniz çok makbule geçer.....15 metre kablo çekip 2 kat hız ve kopmalar olmadan net alabileceksem bunu yapmak istiyorum ...mümkünmü arkadaşlar....modem hız değerlerinide atıyorum bi bakıp öyle yazarsınız...

• TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ
  • srvngrc S kullanıcısına yanıt

tmm o hepsi buradaki cihaz tam benlik teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

Anladım hocam ben gönderdiğimde max. 1 hafta sürüyordu

• quote:

durumumu şöyle özetleyeyim modem benim üst katta ve ortalama 40mbit hız alıyor üst kattaki kardeşim bende alt katta mi pro wifi çoğaltıcı ile sinyali tam alamadığı için 10,,,20mbit arası hız alıyorum ve sinyal bazen kesilip geri geliyor....

bunun önüne geçmek için 15mt kablo ile modemden aşağı bi lan kablosu ile bi modemmi olur veya başka bi cihazmı olur ona kablo ile bağlanıp benim eve 40mbiti kablolu alıp wifi ile dağıtmak istiyorum...yani alacağım cihaz ne ise kablolu girişi wifi dağıtma özelliği olan bir cihaz olmalı bu konuda bi bilgim olmadığından şunu veya şunları alabilirsiniz diye bi isim söylerseniz çok makbule geçer.....15 metre kablo çekip 2 kat hız ve kopmalar olmadan net alabileceksem bunu yapmak istiyorum ...mümkünmü arkadaşlar....modem hız değerlerinide atıyorum bi bakıp öyle yazarsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahiimacr

Anladım hocam ben gönderdiğimde max. 1 hafta sürüyordu

Bir iletişime geçsem iyi olacak.

• Arkadaşlar bugün modemi iade etmek istedim almadılar Aynı modemden verip gönderdiler elime iade işlemini tplink ile halledeceksiniz dedi Ankara Ulusda ki Türk Telekom getirip taktım ama birşey dikkattimi çekti götürdügüm V3 versiyondu bu V2 6 saattir sıkıntı yaşamadık (maşallah diyelim) bakalım ne olacak
  • Sizin dediğiniz cihazı dün aldım bugün geldi akşama kablo gelirse kuracağım inşeallah yoksa ptesi inşallah bunda da sinyal kopması olmaz üst kattan kablo ile bağlantı kuracağım hadi hayırlısı TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ
  • quote:

Sizin dediğiniz cihazı dün aldım bugün geldi akşama kablo gelirse kuracağım inşeallah yoksa ptesi inşallah bunda da sinyal kopması olmaz üst kattan kablo ile bağlantı kuracağım hadi hayırlısı

Ana modemde net gitmediği sürece veya başka bir sıkıntı olmadığında bu cihaz ile herhangi bir wi-fi kopması yaşamazsın.

Sizin modem gelmedi mi hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Sizin modem gelmedi mi hala?

Hocam test edilmiş bir sorun yokmuş. Olduğu gibi geldi anlayacağın. Perşembe günü yine yollayacağım kurmayacağım bile. Madem sorun yok neden sorun yaşıyorum. Üstelik dedikleri bütün ayarları yapıyorum.

G3u'ya yazılım güncellemesi verilmiş. G2u'ya neden vermemişler ki.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.