Bilmiyorum ki hocam. Versiyon 1 şu an. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TP-LINK VC220-G3u MODEM ANA KONU / HIZ SORUNLARI & YAZILIM GÜNCELLEMESİ GELDİ (12. sayfa)

-
-
Güncelleme alan arkadaşlar performansı yazabilir mi ? Hala aynı sorun devam ediyorsa bence buradan anlaşıp toplu bir şekilde servise göndermek lazım yoksa bu adamların bu sorunu çözeceği yok
-
Dün sonunda güncellemişler modemimi. Çok daha iyi durumda şu an performansım. Derin bir oh çektim desem yeridir. Wifi bağlantısı %95 oranında düzeldi ve ayriyetten kablolu internet performansımda da gözle görülür iyileşme olmuş. İnşallah sonradan bozulmaz bu durum. Şükür modem almaktan kurtuldum. Darısı diğer bekleyenlerin başına.
-
Adınıza sevindim hocam. Umarım tekrar sıkıntı çıkarmaz
-
Yazılım Versiyonu: VC220-G2u-v1.0_200813
Dün gece 10'dan beri sıkıntı yok wifide.
-
Yazılım versiyonu: VC220-G3u-v2.0_210129
Çok fazla ping sorunu yaşıyorum. Yarım dakikada bir ping değerleri artıyor geri düzeliyor. Sabit 40 iken 200'e çıkıyor 1-2 saniye, sonra tekrar düşüyor. Yarım dakikada bir oluyor bu sorun. Sadece kablolu cihaz bağlı, wifi bağlı değil tek bilgisayarda kullanıyorum. Güncelleme vs. yok çünkü 1 haftadır sorun var bu şekilde. Format atıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 9 Mart 2021; 22:46:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madmanYazılım versiyonu: VC220-G3u-v2.0_210129
Çok fazla ping sorunu yaşıyorum. Yarım dakikada bir ping değerleri artıyor geri düzeliyor. Sabit 40 iken 200'e çıkıyor 1-2 saniye, sonra tekrar düşüyor. Yarım dakikada bir oluyor bu sorun. Sadece kablolu cihaz bağlı, wifi bağlı değil tek bilgisayarda kullanıyorum. Güncelleme vs. yok çünkü 1 haftadır sorun var bu şekilde. Format atıldı.
Cihaz yeni mi yoksa sorun mu yeni başladı hocam? Grnrlfr wifi sorunu oluyor ama ping pek görmedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyingokdumanİade hakkım için bir hafta sürem kaldı. Ne tavsiye edersiniz? TP-Link'in sorunların çözümüne yönelik mailden verdiği cevaptan sonra Qos ayarlamaları yapıp kanalları manuel ayarlayınca şuan için wifi kopma sorunum düzeldi. Sadece oyunlarda ping dalgalanmaları yaşıyorum. Acaba modemle alakalı mı yoksa kullandığım tarifenin etkisi mi bilmiyorum. Adsl'den Vdsl'ye geçmek için başvuru yaptım. Bugün 5. gün ama hala Vdsl bağlantım etkinleştirilmedi. Bunun için de ayrıca telefon açacağım Türk Telekom'a.
ping dalgalanması sorununu çözdünüz mü
-
quote:
Orijinalden alıntı: SarıKomutanCihaz yeni mi yoksa sorun mu yeni başladı hocam? Grnrlfr wifi sorunu oluyor ama ping pek görmedim.
Alıntıları GösterCihaz yeni hocam 1 haftalık falan. Wifi problemi yok sadece ping sorunu var. Bundan önceki modemde ping sorunum yoktu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madmanping dalgalanması sorununu çözdünüz mü
Alıntıları Gösterhangi ayarlar hocam paylaşabilirseniz çok memnun olurum
-
Ben bu cihazı anlamadım. Wi-fi kopması için servise yolladım. Servis adsl vdsl birçok şeyi kontrol etmişler. Güncelleme falan yok işlem olarak. Fakat cihaz 2 gündür sıkıntısız çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Modemi Elinizde Varsa 12 Watt 2 Amper Adaptör İle Kullanmanızı Tavsiye Ederim Ben Artık Kullanmıyorum Modemi Ama Böyle Bir Tespitim Var
-
quote:
Orijinalden alıntı: xlegendBu Modemi Elinizde Varsa 12 Watt 2 Amper Adaptör İle Kullanmanızı Tavsiye Ederim Ben Artık Kullanmıyorum Modemi Ama Böyle Bir Tespitim Var
Hocam nasıl bir tespit yaptınız?
quote:
Orijinalden alıntı: xlegendBu Modemi Elinizde Varsa 12 Watt 2 Amper Adaptör İle Kullanmanızı Tavsiye Ederim Ben Artık Kullanmıyorum Modemi Ama Böyle Bir Tespitim Var
Bendeki adaptör şu an 18 w.
zyxel 3925 kullanıyorum şu anda bu modemden bende de vardı 3925 in adaptör ü ile denediğimde (12 Watt 2 Amper ) problem çıkarmadı 1 gün boyunca amper değeri watt değerinden daha önemli bildiğim kadarı ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlegend -- 11 Mart 2021; 12:1:23 > -
300 tlye buldum sıfır kapalı kutu. Alınır mı
Sakın bulaşma
-
quote:
Orijinalden alıntı: maviemirhan300 tlye buldum sıfır kapalı kutu. Alınır mı
Sakın böyle bir hata yapma. 100 TL daha koy çok güzel ürün al.
Ben kablo ile aldığım çoğaltıcıya bağladım artık sorun bitti yukarı kattan 15....16mb gelen hız ve kopmalar bitti 48.8mb alıyorum şuan
Dikkatimi çeken bişey oldu yeni aldığım cihaz arka odada çekmiyor üst kattaki modem çekiyor...yani modeme haksızlık mı ettik nettik ikileme düştüm şimdi.... -
Bu cihazda root erişmek mümkünmü aceba ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X