Şimdi Ara

toz torbasız elk.süpürgesi tavsiyeniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toz torbasız güzel ve kullanuşlı, filitre masrafı çok olmayan bir elektrik süpürgesi lazım.ne tavsiye edersiniz?

• arnica modellerine bak daha üstünü istersen philisp marathon var.
  • Tozt torbası olamaynlar iyi değil hem pahalı sürekli bozuluyo emiş gücü yüksek bi süpürge almanı tavsiye ederim
  • tavisiyen nedir.
  • philips derim. en çıkardığı modelde dün gördüm çok güzel 600 tl gibi fiyatı var. bende marathon modeli var. hem sessiz hemde çekim gücü yüksek. ayrıca filtreleri de uzun ömürlü. yıkanabiliyor.
  • DELONGHİ XTD 4095 NB TOZ HEPA FİLTRELİ ELEKTRİK SÜPÜRGESİ acaba bu süpürge hakkında bilgisis olan varmı.özellikleri iyi gibi geldi bana.yıknabilir filitresi falan.sizce nasıl?

http://www.hepsiburada.com/delonghi-xtd-4095-nb-toz-hepa-filtreli-elektrik-supurgesi/productDetails.aspx?categoryid=155123&productid=evdelxtd4095nb

Güç:1800/2000 Watt IEC/max.
    Emiş gücü: 400 Watt.
    HEPA Aktif System
    Infra-red uzaktan kumada ile kolaylıkla emiş gücü ayarı yapılır.
    Toz tankı kapasitesi: 4 LİTRE.
    Toz tankı dolu göstergesi
    5- aşamlı filtre sistemi
    360° dönebilen hortum girişi.
    Tüm aksesuarları boru üzerinde saklayabilme
    Çift park sistemi: süpürgeyi en uygun yerde saklayabilmek için hem diket hem yatay park etme özelliği.
    Full aksesuar seti: halı ve sert yüzey başlığı, ince başlık, çok amaçlı başlık, metal teleskobik borular.
    Otomatik kablo sarma
    Orbit EcoHearth toz torbasız sistemi ile mükemmel temizlik sağlar
    Yıkanabilir HEPA filtresi sürekli yüksek emiş gücünü garanti eder ve en ufak toz zerrelerini dahi engeller. Aktif karbon filtresi sayesinde kötü kokular engellenir. .
    Elektronik koruma sistemi toz tankı dolduktan sonra kullanılmaya devam edilirse motoru korumak için çalışma gücünü düşürür.
    Sap üzerindeki infrared uzaktan kumanda sayesinde farklı yüzeyler için emiş gücü ayarı rahatlıkla yapılır
    Kolay kavranan ve çekilen kulp sayesinde toz torbası kolaylıkla yerinden çıkarılır ve özel sistem sayesinde toza hiç dokunmadan rahatlıkla boşaltılır.
    Weight Kg:5,3
    IEC power W:1800
    Max. power W:2000
    Rated voltage/Frequency V~Hz:230~50
    Insulation class:II
    Use range m:8
    Tank capacity l:4
    Multi-stage filtering system:5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz50 -- 16 Şubat 2009; 20:23:26 >

• Hepa filtreler çok pahalı olabiliyor. Philips'inkiler 50 TL civarında.

Onun yerine Nilfisk (hepsiburada.com'da iyi fiyatlarla satılıyor) alın. Toz torbası hayli büyük. Ürün çok şık ve sağlam duruyor. Teferruatlı bir tarafı yok. Kullanım kolay, çok sessiz. C230 compact diye bir model var. Ben bunu aldım. Gayet memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toz torbalı süpürge
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lg aldım Dyson'larla karşılatırılacak bir makine.Toz torbası yok filtre değiştirme derdi yok.Gerçekten harika ötesi bir ürün.Bence Lg'lere bakmadan karar vermeyin.
  • al bi arnica 10 yıl kullan hiçbişey istemez sonra çoluğa çoçuğa verirsin olar sevinir hediye edersin yenisini alırsın çok şık olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Lg aldım Dyson'larla karşılatırılacak bir makine.Toz torbası yok filtre değiştirme derdi yok.Gerçekten harika ötesi bir ürün.Bence Lg'lere bakmadan karar vermeyin.

Nasıl yani? Filtre değiştirme derdi yok da halıdan çekilen tozlu hava dışarı nereden süzülüp çıkıyor?
  • bende dyson var 4 senedir kullanıyoruz, bir sorun yaşamıyoruz,
    Ayrıca bu cihazda teknolojisinden dolayı toz torbası yok ve filtre değiştirilmiyor, 6 ayda bir yıkanıyor.
    fiyatı diğerlerine göre biraz daha pahalı, ancak alırken hepa filtreli+mite-bakteri filtreli olanını seçmek en iyisi hatta forum da linki olan firma var
    http://www.tekcarsi.com/index.php?p=show&pid=1893&k_id=184&kn=Dyson+Grubu

buradan alman için değil incelemen için linki verdim.

quote:

Orjinalden alıntı: lektem

quote:

Orjinalden alıntı: cetvel

Lg aldım Dyson'larla karşılatırılacak bir makine.Toz torbası yok filtre değiştirme derdi yok.Gerçekten harika ötesi bir ürün.Bence Lg'lere bakmadan karar vermeyin.

Nasıl yani? Filtre değiştirme derdi yok da halıdan çekilen tozlu hava dışarı nereden süzülüp çıkıyor?

• Filtre değiştirmen gerekmiyor.Dysonlarda olduğu gibi 6 ayda bir yıkanabiliyor.Dün test ettik evde inanılmaz bir çekiş gücü var.
  • Kardeş bende araştırıyorum şu anda samsung sc 8571 i düşünüyorum.Toz torbasız,1800w,emişi350w, sessiz(64db),465 tl civarında bir sitede satılıyor.istersen bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befega -- 19 Şubat 2009; 20:47:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: befega

Kardeş bende araştırıyorum şu anda samsung sc 8571 i düşünüyorum.Toz torbasız,1800w,emişi350w, sessiz(64db),465 tl civarında bir sitede satılıyor.istersen bir bak.

üstat bende blue house BH022V modeli üzerinde kararsızım.2200 W hepa filitrewleri yıkanabiliyor. 12 taksit 315 tl.acaba bu model hakkında ne dersin.samsung almak istemiyorum çünkü servisi yaygın değikl ve yeni süpürge üreten bir kuruluş.samsung tavsiye etmiyorum.

http://www.rakipsizfiyat.com/?itemId=15488

• torbasız hepa filktresi yıkanabilen ucuz ve kaliteli bişey arıyorum. emiş gücü ortalama olsa yeter. öyle kanepeyi kaldırmasına gerek yok yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lektem

Hepa filtreler çok pahalı olabiliyor. Philips'inkiler 50 TL civarında.

Onun yerine Nilfisk (hepsiburada.com'da iyi fiyatlarla satılıyor) alın. Toz torbası hayli büyük. Ürün çok şık ve sağlam duruyor. Teferruatlı bir tarafı yok. Kullanım kolay, çok sessiz. C230 compact diye bir model var. Ben bunu aldım. Gayet memnunum.

şu an nasıl memnunmusunuz.. hepa filtrenin ömrü nedir.. ne kadar da bir yıkıyorsunuz.. filtre değiştirme derdi bunda da var mı..

yani bize ek külfet getirir mi..

birde toz torbası kağıt mı bez mi..

saygılar..
  • kyuksel kardeş.
    Makineleri uzun zamandır inceliyorum. verdiğin link çalışmadı.farklı siteden blue house BH022V modeli inceledim.benim aradığım bir iki özelliği bulamadım.makinenin gürültü seviyesi ile Hepa filtresi belirtilmemiş. sc 8571 de h13 filtre kullanılıyor.Günümüzde filtrelerin hassasiyeti çok önemli hale geldi.Aşağıda hepa filtre çizelgesini veriyorum.Umarım yararlı olur.Unutuyordum sc8571 de iyonizer özelliği de var.Büyük şehirde oturan için servisin sorun olmayacağını düşünüyorum.Bunlar benim görüşlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befega -- 21 Şubat 2009; 10:31:41 >

• Bence electroworld veya Dart'ye bakın ikisindede bayağı bir çeşit makine var.Ben alerjenlere karşı etkii bir maine istediğim için LG'yi tercih ettim.Samsung'un bir modelinde ,yi fiyat vardı Darty'de.Bence Lg'yi ve samsung ve phlipsi yan yana görün ve çalıştırın aradaki farkı kendi gözünüzle görün ben öyle yapınca 100-200 fazla vereyim ama iyi bir şey alayım dedim.

Maksimum Güç 2000W

ANTİ-ALERJİK

Soluduğunuz havayı %99,95 oranında tozlardan arındıran Hepa filtresi ve bakterileri öldüren anti-bakteriyel maddeden üretilen toz haznesi sayesinde evinizdeki alerjenlerden kurtulun.

DAHA UZUN SÜRE GÜÇLÜ EMİŞ

LG kompressör yeni siklon toz ayrıştırma sistemi sayesinde tozları ayrıştırmak için filtre kullanımına son veriyor. Böylece zamanla emiş gücü kaybına yol açan tıkanmış filtrelerden sizi kurtarıyor. Maksimum Güç 2000W

Emiş Gücü 360W

Toz torbası Toz torbasız

Çıkış Filtresi HEPA 13 çıkış filtresi

Hortum Telekopic hortum

Toz Kapasitesi 1,2lt.

Başlık Air Turbine Carpet Master Başlık

Ağırlık 5,8kg.

Güç Kablosu 9m.

Diğer Antibakteriyel toz hanesi - Sabit emiş gücü

Emiş Gücü 360W benimki 410w
    Toz torbası Toz torbasız

Çıkış Filtresi HEPA 13 çıkış filtresi

Hortum Telekopic hortum

Toz Kapasitesi 1,2lt.

Başlık Air Turbine Carpet Master Başlık

Ağırlık 5,8kg.

Güç Kablosu 9m.

Diğer Antibakteriyel toz hanesi - Sabit emiş gücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetvel -- 21 Şubat 2009; 11:10:14 >

• befega kardeş: bu modeli incelermsin bir.

""Yıkanabilir HEPA filtresi sürekli yüksek emiş gücünü garanti eder ve en ufak toz zerrelerini dahi engeller. Aktif karbon filtresi sayesinde kötü kokular engellenir. .

Infra-red uzaktan kumada ile kolaylıkla emiş gücü ayarı yapılır""

http://www.gedikgross.com/Product.aspx?_pId=2256904&_catId=1825
  • Philips Marathon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.