Şimdi Ara

toz torbasız elk.süpürgesi tavsiyeniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evde dyson kullanıyoruz ve çok memnunuz.. tabi fiyatı diğerlerine göre pahalı, ama kullanım kolaylığı ve temizlik açısından değer diye düşünüyorum.. bir de watt gücüne dikkat edin, elektrik yakması açısından yüksek wattlı olanlar daha çok yakıyor. satıcılar bu daha iyi 2000 watt diye kandırıyorlar dikkat!!! önemli olan emiş gücü..
  • bir aralar bosch süper sessiz makineler vardı . görmedim birebir ama reklamlarda izlemiştim . gerçekten ses büyük sorun en sesizi hangisdir bu makinelerin.

quote:

Orijinalden alıntı: befega

kyuksel kardeş.
    Makineleri uzun zamandır inceliyorum. verdiğin link çalışmadı.farklı siteden blue house BH022V modeli inceledim.benim aradığım bir iki özelliği bulamadım.makinenin gürültü seviyesi ile Hepa filtresi belirtilmemiş. sc 8571 de h13 filtre kullanılıyor.Günümüzde filtrelerin hassasiyeti çok önemli hale geldi.Aşağıda hepa filtre çizelgesini veriyorum.Umarım yararlı olur.Unutuyordum sc8571 de iyonizer özelliği de var.Büyük şehirde oturan için servisin sorun olmayacağını düşünüyorum.Bunlar benim görüşlerim.
     toz torbasız elk.süpürgesi tavsiyeniz?

• Bosch'ların bahsettiğiniz modelini bilmiyorum ancak Rowenta Silence Force ve Philips Marathon şu ana kadar denediğim cihazların içinde en sessizi. Miele'ler de sessiz, birkaç modelini denemiştim.
  • samsung marka şu ürünü aldım, Türkiye'ye yeni geldi :
    http://www.samsung.com/tr/news/newsRead.do?news_seq=13249&gltype=localnews

bu aldığım üründe aradığım tüm özellikler (sessiz çalışma, torbasız olması ve allerjisi olanlar için) var.

dyson çok gürültülü çalışıyor maalesef, üstelik çok çok pahalı, bence hiç gerek yok

365 liraya aldım ve 5 taksit yapıldı. tavsiye ediyorum.
  • iyimser_ kardeş sc 8680 i hangi siteden aldın. o fiat çok iyi. bu günlerde pek bulunmuyor.(teknosada 399 tl)
  • 10şubattan 1 ağustosa
  • bende arcelık var 7420 cok memnunum fıyatıda uygun...
  • Evveli gün samsung sc8680 i test ederek aldım.365 lira 4taksit.ürün hepa 13 filtre li çekiş devri makine üzerinden ayarlanıyor.(0-15 kademe) max devirde bile çok sessiz. incelemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi befega -- 5 Eylül 2009; 19:24:26 >
  • alman malı Dirt Devil magnum 2500 watt torbasız elektrik süpürgesini tavsiye ederim. bütün parçaları 5 yıl garantili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: befega

Evveli gün samsung sc8680 i test ederek aldım.365 lira 4taksit.ürün hepa 13 filtre li çekiş devri makine üzerinden ayarlanıyor.(0-15 kademe) max devirde bile çok sessiz. incelemenizi öneririm.

Bana bu makineyi sormuşsun ama sonra almışsın :) güle güle kullan.

Ben memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.