Şimdi Ara

Toyota KAR Plaza 10.000 Bakıma 350₺ İstedi.Edit: 550₺ mis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bakımları yakın diye Ortaköy de 490₺ ye yaptırıyordum. Bugün Eyüp tarafına geçerken Toyota Kar Plazaya uğradım. 330.000 bakim icin 350₺ fiyat verdiler

KAR plaza dan bakim icin fiyat alanlar var mı ? Acaba yanlış fiyat mı verdiler

Edit: bugun arayıp tekrar sordum. 550₺ dediler. 350 lira bakim içinde Karter tapa contası ve polen filtresi değişimi yokmuş.
    Ortaköy 60 lira daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 10 Eylül 2016; 17:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ortakoyle eyup bir mi normal bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeneryongur

Ortakoyle eyup bir mi normal bence.

Sanayide özel Toyota servisine sorduğumda 400-450 tutar demişti. O yüzden başka servisleri arayıp fiyat almadım hiç. Bugün geçerken sorayım dedim şok oldum. Bugüne kadar düdüklendiğime mi yanayım ucuza bakım yapan servis bulduğuma mı sevineyim şaşırdım.
  • 2.0 Dizel avensis için bedava

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Yedek parçalar da uygunsa,
    Debriyaj-baskı Balata , fren balatalari. El freni teli ve balatalari, şanzıman kecelerini filan degistirecem

• Çok iyi fiyat. 330.000 km'de iyiymiş. redbul_540 aracınızın Avensis 2.0 dizel olduğunu ne şekilde öğrenmiş merak ettim. :)

Ağır bakımı en son ne zaman yapıldı?

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    320.000 de 4. 80.000 ağır bakımı yapıldı. Simdi km 329989. 11km sonra 330 olcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış fiyat vermişler arkadaşlar
    En uygun 550₺ yaparız dediler
    Ortaköy 490 a yapıyor. Bayram sonu bakim yaptircam. 330.000 ı az bisey geçtik ama sıkıntı olmaz sanirim

• 0 1'33 corolladan 350 400mu ne aliyor 10bin bakimda.dusun tank gibi avensis hemde 2.0 motor.
    Ben 0 araba almayin,kupon araha alicam diye opulmeyin dedigim,zaman inanmiyor millet

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Valla dostum 350₺ yalan olunca mecbur 490₺ ye Ortaköy'e yaptirmaya devam edecem bakımları. 490₺ normal ama uygun fiyat değil. Toyota puanım cok yüksek olduğu icin en uygun fiyatı veriyorlar.En uygunu da 490₺ demekki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.