Yüzbaşı
16 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Beyler bu cihazın digital pinlerinden gelen 5v sinyali en basit haliyle nasıl 9 veya 12 volta yükseltebilirim?
İnternette klemensle ayarlama yapılan 3-4 liralık bir modül gördüm ama v- v+ diye iki çıkış koymuşlar nasıl kullanıldığını anlamadım. Sadece örneğin D1-D2 pinlerinden gelen 1-0 sinyalleri 12 volt olarak vermek istiyorum.
Neyseki kaza yapmadik.
Biraz once yokus asagi inen bir yolda 45-50 gibi bir hizla giderken kirmizi isik vardi frene bastim arac kaymaya basladi yaklasik 20 derece kadarda burnu yamuldu isikta bekleyen adama kesin girdim diye kitlenmisken bir sekilde 5 cm kala durdu.
Arac marka model vermeyecegim tartisma olmasin diye ama aracim 18bin kmde yani lastikler falan baya iyi durumda.
Abs esp zrt frt krt bilimum 3 harfli ozellikler mevcut bu durum normal mi?
Aracta herhangi bir ariza uyarisi vs yok ESP falanda acik zaten eco modda kapatma sansinizda yok baya sasirdim hatta korktumda neden boyle olmus olabilir?
Fazla soze gerek yok fermanimdir bundan kelli bu forumda 50bine arac tavsiyesi istenmeye.

Bir ilan dikkatimi çekti acaba al sat olur mu diye bir düşünmüştüm ilk yayınlandığında. Araç 14binde ve benim gördüğüm en ucuz yeni kasa bu.
20 gündür satılmadı.Fiyatıda uygun comfortline 2011 modellere 72-73 yazanlar var.

Link
Yenisinin fotograflarini gordum jipmis.Ben scenic cmax gibi bisey saniyordum cok sasirdim bayada guzel kerata 1.6 180 hp dizel diyolar
Güzellik görecelide bu kadar mı be kardeşim çarpılırsınız vallahi alamancılık gözünüze perde çekmiş

Bugun iki seritli kalabalik ama hizli akan yolda sagdan gidiyorum bir anda 3-4 araba durduk megersem onumuzde birsey bu kalabalik ve hizli akan yolda sagda durmus dortlulerini yakmis bekliyor.Tabi yol kalabalik olunca solada gecemedik yolun bosalmasini beklerken 4-5 dakka orda bekledik.Zaten isten cikmisiz yorgun argin yanimda hamile esim var karni acikmis bir an once eve atalim kendimizi modundayiz.
Neyse yanindan gecerken cok sakin ve yuksek olmayan bir tonla beyefendi burasi park yeri mi dedim bir anda o tuhaf sey bagirmaya basladi ne diyosun lan sen bilmem ne falan diye esimde korktu garibim bende uzatmadim bastim gittim.
Simdi bu saygisiz kisiye ben insan diyemiyorum cunku besledigimiz kedi bile birsey olunca derdini anlatmaya calisiyor.Size soruyorum arkadaslar bu nedir?
Arkadaşlar bu skinler tekrar satışa mı çıkacak? Surr@20 de haber vardı splashleri yenilenmiş sizce bir süreliğine mağazaya girerler mi?
Smurf videoları var Türk genelde rengar top oynuyordu helal be helal be diyip duruyordu bilen hatırlayan var mı ? Zayıf bir eleman.
Arkadaslar 1.4 1.6 dizeller bile kalkista patinaj çekiyor 3-4 bin cc motorlar o torku nasil yola aktariyor peki?
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.214
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 86.005 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 814 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.