Şimdi Ara

Toyota Corolla Elegant VSC+ Xenon mı yoksa Cruze Sedan LT Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen günlerde konu açmıştım pek fazla cevap gelmemişti çünkü sorularımın cevabı pek kesin değildi.

yeni araba almayı düşünüyoruz ve yaptığımız araştırmalar sonucu iki model arasında kaldık. otomatik ve benzinli bir araç düşündüğümüz için dsg tipi şanzımanı olan bütün araçları eledik. geriye baktığımız bu iki araç kaldı. fiyatlar şu şekilde,

Cruze Sedan LT Plus, panoramik cam tavan falan dahil 44bin küsür.
    Toyota Corolla Elegant VSC+ Xenon ise 55bin tl.

sizce hangisini tercih etmeliyiz? şimdiden teşekkürler.

• bu ikisi arasından cruze tercihim olur. yoksa 51 bine ağzına kadar dolu elantra veriyorlar bu ikisinden de iyi bir tercih olur benim de tercihim o olur. konuya yazacak arkadaşların da büyük bölümü size civic al diyecektir.
  • Cruze kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • corolla, tam otomatik olanını alın .
  • Tercihim kesinlikle corolla olur.Lafta bırakmayıp açıklamasını da ekliyorum.
    Corolla motor donanım ve teknolojisi olarak Cruz'dan üstün.Cruz sonradan 124 hp oldu Corolla ise zaten en sağlam 124hp motora sahipti.Araç hem otomatik hemde benzinli olacağı için yakıt gideri fazla olacaktır.Yarın bir gün lpg takmak isterseniz Corolla gönül rahatlığı ile lpg takıp yıllarca binebilirsiniz.Cruz'da ise belli başlı sorunlar var.Bunlar giderildikten sonra motora lpg takılabilir.Corolla sahip olduğu otomatik vites gayet sağlam ve uzun ömürlü kolay kolay sorun yaratmıyor.Ülkenin her yerinde yedek parça stoğu bulunmakta ve servisleri daha kaliteli.En önemlisi ise Corolla ikinci el olarak sınıfındaki bir çok araçtan üstün.En az değer kaybı ile satabileceğiniz araç.Cruz bildiğim kadarıyla makyajlanmadı veya kasa değiştirmedi fakat yakın bir zamanda değişecektir.Şimdi alacağınız sıfır cruz değer kaybedecek.Corolla makyajlandı ve şu an için gündemde kasa değişikliği yok gibi

Kişisel görüşüm Corolla Cruzdan daha zarif ve güzel hatlara sahip içi daha kaliteli ve rafine.

• civic annemin nedense isim olarak içine sinmediği için bakamadık bile. peki bu iki aracın birbirine göre artıları nelerdir? yani cruze şu yönleriyle alınabilir ama şu konularda da corolla daha öndedir gibi.
  • şu 55 bin liraya 4 ileri otomatik şanzımanlı corolla'yı kim savunur diyordum ki gelmişler.

cruze makyajlandı henüz Türkiye'ye gelmedi. corolla ise kasa değiştirecek 1 sene içinde. alırken 11 bin fazla verip 2. el değer kaybını düşünmek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • corolla 55bin tl edecek araba değil ama piyasası böyle. ikinci el değeri de yüksek. ikisi arasında corolla derim. Alternatif olarak da civic corolladan çok daha mantıklı.
  • İki araç arasında Cruze derim
  • İlla ikisi arasından seçeceksen corolla.Cunku cok daha sağlam araba ve o bir Toyota
    Ama civic hepsinden daha mantıklı hem kasası yeni hem de digerlerinden birçok konuda üstün.Performansta en iyi.Sanzimani en sorunsuz ve konforlu olanı.
    Yakıt tüketimi de makul.
    Ayrıca Donanim olarak da en iyisi.Xenon,esp,koltuk ısıtma,sunroof ....
    Kısaca Honda hayat onda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 16 Ağustos 2012; 21:09:35 >
  • tam bir fanboy yazısı olmuş. performansı en iyi ve yakıt tüketimi makul donanım olarak da en iyisi ha ? hem de otomatik civic... en çok yakıt tüketimi ile ilgili yoruma güldüm. cruze'la yarışır civic tüketimde maşallahı vardır bu konuda. performans ve donanım konusunda da aksi defalarca ispat edildi. daha objektif yorumlarınızı görmüştüm

55 bin liraya corolla al tavsiyesi yapılıyor hala bu ülkede inanabiliyor musunuz kardeşler
  • mazda 3 baktınız mı?

onun da 4ileri şanzımanı ve bu 2araçtan daha güzel

hem HB hem Sedan 2si de süper araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

tam bir fanboy yazısı olmuş. performansı en iyi ve yakıt tüketimi makul donanım olarak da en iyisi ha ? hem de otomatik civic... en çok yakıt tüketimi ile ilgili yoruma güldüm. cruze'la yarışır civic tüketimde maşallahı vardır bu konuda. performans ve donanım konusunda da aksi defalarca ispat edildi. daha objektif yorumlarınızı görmüştüm

55 bin liraya corolla al tavsiyesi yapılıyor hala bu ülkede inanabiliyor musunuz kardeşler

Civic 1.6 benzinli bir araba ne kadar yakarsa onu yakar.Ama cruze'dan az yaktığı kesin.Corollayi bilmiyorum.Hatta eski arabam 1,3 cdti astraydi.İsten eve kullanımda ortalama 5.3 litre oluyordu.Bunda 6.9 litre.O yüzden makul dedim.Sikayetci olsaydım LPG taktirirdim.
    Performansta en iyi olduğunu inkar etmeyin lütfen.Civicde otomatik vitesin getirdiği bir hantallik var.Ama bu hem cruzeda hem de corollada var.Civicin sanzimaninin getirdiği konforu düşünürsek aldığı performansın hakkını verir diyebilirim.
    Cruzedaki sanziman insignia ile aynı ve insigniadaki otomatik vites cok konforsuzdu.Vites geçişleri bellirgindi.
    Ayrıca,donanıma laf etmissiniz ona takildim.Suan geri görüş kamerasını,koltuk ısıtmayı,xenon farlari ve sunroofu 54 bine satan var mı?Hatta kampanyayla 50 bine?

Hem suan kampanyadayken civic gibi yeni bir modeli tercih etmemek için bir neden göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 16 Ağustos 2012; 21:33:24 >

• ikiside değil. corollaya o para verilmez. bu ikisinden biri olacaksa cruze alın.
  • bir corolla kullanıcısı olarak tercihim cruze olurdu
  • kesinlikle toyotaya o parayı vermezdim ayrıca cruze ile arasında ciddi bir fiyat farkı var toyota o parayı hakedecek bir araç deil.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yorumlarınız doğrultusunda seçeneklere civic ekliyorum. o da full donanımlı otomatik vites 50.000 tl nin biraz yukarısı sanırım. bunu alsak üçü arasında en makulu olur gibi duruyor.
  • Tamam Corollayi alırken pahalı alıyorsun da satarken de pahalı satıyorsun.araban temizse istediğin fiyatı yaz, gidiyor.2.eldeki bariz üstünlüğü sebebiyle Corolla diyorum

• İkisi arasından Cruze daha mantıklı.
    Fakat Civic daha da mantıklı br seçim olur.
    Sonuçta yeni kasa,donanım olarak gayet iyi,yakıt tüketimi,motor-şanzuman olarak da diğer ikisinden daha iyi.
  • Corolla o paralari haketmiyor bence.Civic bence en makul secenek gibi duruyor.Dsg araclari elemişsiniz ama octavia bakmanizi onerebilirim.Corolla 55 bin tl vereceginize 57 bin tl elegance tsi dsg octavia alin keyfini cikarin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 16 Ağustos 2012; 22:36:06 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.