Şimdi Ara

TOYOTA COROLLA (2013-2019) ve (2019-) ANA KONU TEMEL BİLGİLER İLK SAYFADA (1756. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
35.112
Cevap
337
Favori
2.332.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17521753175417551756
Sayfaya Git
Git
Giriş

babamda 2015 model 1.4D-4D otomatik vardı geçen hafta sattık. Çok memnundu zorla sattırdık. Motor vites uyumu çok iyi. Sorunsuz olması da bence babalara hitap ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Doğrudur bende de 2014 1.4d mmt otomatik var 2020 den beri biniyorum maşallah 135binde aldım 170 bine yaklaştı,

2018 corollaya, servisin taktığı multimedyadan ses kalitesi olarak çok çok memnunum ama yazılım olarak artık ömrünün sonuna geldi. Yandex’i 5 dk’de açabiliyor, YouTube desteği kesti, hiç açmıyor. Son altı aydan beri multimedya bakıp bakıp vazgeçiyorum.

Bana önerebileceğiniz ses kalitesi olarak güzel 6-8 gb ram’li kasmayacak bir multimedya var mı acaba?

• 2020 model vision Corollada direksiyon bir sabah çok yumuşak bir sabah çok sert oluyor. yumuşak dediğimde kuş gibi oluyor onu da istemiyorum çünkü güven vermiyor araba. bunu bir başka Corolla dream sürünce hissettim direksiyon sertliği sabit ve baya hoşuma gitti o 40 bindeydi benimki ise 95 binde sebebi nedir bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vardali -- 27 Eylül 2025; 13:46:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Genelde bu tür sorunların kaynağı akü olur

Nasıl olucak bu iş?

• 5W30 veya 0W20 aracın motor yağ viskositesi.Nasıl olacak kısmına gelirsek araç sizin sonuçta sizin kararınız çevrenizde yetkili servis veya Toyota ustası hiçbir tamirci yok muydu ki dek gele bir yere gittiniz. Yaşayıp göreceksiniz artık sonucu bizde bilemeyiz 5W50 yağ koyulunca ne olur ne biter ki ayrıca sonuçta yağ sadece bir tanesi bakımı bunun filtresi var vs vs onlarında doğru model takılması lazım.

@QLBatiatus

Orijinalden alıntı: tenekekutu

5W30 veya 0W20 aracın motor yağ viskositesi.Nasıl olacak kısmına gelirsek araç sizin sonuçta sizin kararınız çevrenizde yetkili servis veya Toyota ustası hiçbir tamirci yok muydu ki dek gele bir yere gittiniz. Yaşayıp göreceksiniz artık sonucu bizde bilemeyiz 5W50 yağ koyulunca ne olur ne biter ki ayrıca sonuçta yağ sadece bir tanesi bakımı bunun filtresi var vs vs onlarında doğru model takılması lazım.

@QLBatiatus

Hocam tanıdık, çok sevdiğim bir yere gittim. 3 yıldır kullanıyorum. Ben anlamıyorum böyle meselelerden. Onlar araca döktükten sonra akıl edebildim kontrol etmeyi. Söyledim Mobil 1 yetkili bayisini aradı adam hiçbir şey olmaz bir dahakine doğrusunu koysunlar ama falan dedi.

Bilemiyorum artık. Yaptılar gitti. Hani ben ne biliyim. Budur bu konuyor diyor koyuyorlar işte. Ülke bizi her şeyin uzmanı olmaya zorluyor...

• QLBatiatus kullanıcısına yanıt

O yağı kullanma değiştirirt, viskolite farklı motul 0w20 kullan. Fazla sürmeden degistirt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmhrsfk -- 7 Kasım 2025; 9:31:20 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.